a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Όλοι οι Εθνικιστές, όλοι οι ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι Πατριώτες έχουν καθήκον να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που τον Ιανουάριο του ’96 πριν 18 χρόνια, έπεσαν στο πεδίο της Τιμής για την Εθνική μας κυριαρχία στο πάντοτε Ελληνικό Αιγαίο.

Η δυναμική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Μνημείο των Ιμίων θα είναι ταυτόχρονα και μία απάντηση σε αυτούς οι οποίοι σήμερα εξουσιάζουν την χώρα και θέλουν να παραδώσουν γην και ύδωρ στους ξένους αφέντες.

Θα είναι ένα κουκί λιβάνι στην μνήμη των ΓΕΝΝΑΙΩΝ και ένα ΑΝΑΘΕΜΑ ταυτόχρονα στους ανάξιους πολιτικούς και στους ανθέλληνες εργολάβους της ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Μιας “φιλίας”, που δεν υπάρχει και είναι στην πραγματικότητα μία συνεχής υποχώρηση απέναντι στον βάρβαρο από την Ανατολή, που ζητά την Γη μας, την Θάλασσά μας, τα Γλαυκά Ουράνια της Πατρίδας μας.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ για να εκφράσουμε δυναμικά την βροντερή φωνή της Πατρίδας, για να δηλώσουμε ότι σε αυτήν την παρηκμασμένη πολιτεία, την σάπια και διεφθαρμένη υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ που αντιστέκονται.

Ας γνωρίζουν ότι η ώρα της Αλήθειας δεν θα αργήσει και η Νέμεσις της Ιστορίας είναι που θα πει τον τελευταίο λόγο. Ας γνωρίζουν οι “μηδίσαντες” και οι Τούρκο-κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι υπάρχουν ακόμη Γενναίοι Άνδρες και Γενναίες Γυναίκες σε αυτήν την χώρα, αποφασισμένοι να αγωνισθούν για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, προχωρείστε σε μία μεγάλη Εθνική Αντεπίθεση για να μη περάσουν τα αντεθνικά σχέδια των προδοτών που εξουσιάζουν την χώρα μας, την Γη του Λεωνίδα και του Παλαιολόγου, την Γη των μεγάλων Ηρώων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
30 Ιανουαρίου 2014
Φυλακές Κορυδαλλού


xryshaygh.com

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΧΘΕΣ – ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!


Αγανακτισμένοι Κεφαλλονίτες τα είπαν στον Σαμαρά, ο οποίος αναγκάστηκε να μην απαντήσει, πέρα από ένα ξερό “γιαυτό είμαι εδώ”..
Αυτά που περίμεναν οι κάτοικοι όμως από την επίσκεψή του ήταν λίγα και συγκεκριμένα!
Επειδή ήταν εκεί, σταμάτησε ο κόσμος να κρυώνει;
Η ξεχρέωσε ο κόσμος που έχασε το σπίτι του, τα χρήματα που χρωστούσε στην Εφορία και στις τράπεζες;
Πως γιάτρεψε η παρουσία του Πρωθυπουργού τον πόνο όσων ανθρώπων από αύριο, όχι μόνο δεν θα έχουν τίποτα, αλλά θα χρωστούν κι από πάνω.
Δόθηκε καμία εντολή στις υπηρεσίες, στις ανακεφαλαιωμένες με χρήματα του Ελληνικού Λαού, τράπεζες ή στις εισπρακτικές εταιρίες να μην παρενοχλούν τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται και ταλαιπωρούνται ΜΕΧΡΙ πλήρους αποκαταστάσεως και του τελευταίου στο σπίτι του;
Μήπως το μόνο που θα κάνουν, θα είναι να κάνουν την περιοχή απέραντη παραγκούπολη, όπως ήταν τα Άνω Λιόσια για 10 και πλέον χρόνια μετά τον σεισμό, ή όπως ήταν η Ηλεία μετά τις καταστροφικές φωτιές, και που ακόμη περιμένουν τα χρήματα που έχουν μαζευτεί για την αποκατάσταση των ζημιών;

Ας δούμε δυο βίντεο από αυτά που ξέμειναν, όταν οι Μουρούτηδες και η ομάδα εργασίας της μπλέ μονταζιέρας του Μαξίμου, μάζεψαν και διέγραψαν με επιμέλεια και θα επανέλθουμε σύντομα…

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει δύο βίντεο…

http://ethnikismos.net/

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ;


Υπάρχουν κάποιοι MEGALOδημοσιογράφοι που πήραν θαλασσοδάνεια από τον Ρέστη; Μήπως ήρθε η ώρα κ. “έλα Ελένη, ο Αντώνης είμαι” να μας εξηγήσετε;
Υπάρχουν και άλλοι όμως και κυρίως υπάρχουν ονόματα που


ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Ο ένας εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της συμμορίας Κυριακίδη που όλως τυχαίως τον έχουν λησμονήσει οι αρχές, το πολιτικό σύστημα και η …κυριούλα του δικαστικού ρεπορτάζ (γιατί άραγε).

Ο άλλος, (το Ολυμπία τον έχει αποκαλύψει εδώ και έναν μήνα) είναι το απαραίτητο Lead του “χρεοκοπημένου” Κωστόπουλου, που το Mega… συνεχίζει να βάζει κάθε πρωΐ στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς για να έχει μετά την δικαιολογία των “διεφθαρμένων Ελλήνων”, αφού… τα πρότυπα που προβάλλει, τέτοιους δημιουργούν.

Η έρευνα του Hot Doc είναι εξαιρετική, γροθιά στο μαχαίρι. Πάρτε οπωσδήποτε το τεύχος για να δείτε το σκοτεινό παρασκήνιο που είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό ακόμα και από τα ίδια τα ονόματα.


Η τσίπα έχει χαθεί από τον εσμό των ελληνόφωνων “βαρώνων” της ενημέρωσης. Όχι, δεν θα τους αποκαλέσουμε “μαφία”. Η μαφία ίσως είχε μια κάποια τσίπα…


http://ethnikismos.net/

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


Με μια ψυχρή, προειδοποιητική υπενθύμιση επί της ουσίας, για τις ζώνες επιρροής στην Ευρώπη, Δύσης-Σοβιετικής Ένωσης (τότε, Ρωσίας σήμερα) που είχαν συμφωνηθεί στην Γιάλτα το 1945, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα σε ΕΕ και ΗΠΑ να κρατηθούν μακριά από την ουκρανική κρίση στην 32η Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Ειδάλλως απείλησε ότι θα αναμιχθεί και η Ρωσία στις κρίσεις Ελλάδας και Κύπρου! Με ένα ιδιαίτερα πειστικό ύφος ο Β.Πούτιν απαίτησε να σταματήσουν οι διαδοχικές επισκέψεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Κίεβο και οι ενθαρρύνσεις στυος διαδηλωτές να ανατρέψουν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση επειδή δεν συμφώνησε να υπογράψει την συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ.

Θα δούμε κατά πόσον η προειδοποίησή του θα πιάσει τόπο, αφού η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον, αναμένεται να ταξιδέψει στο Κίεβο το βράδυ της Τρίτης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται στις επόμενες διαδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο κατά της τρόικα και κατά του Μνημονίου να δούμε Ρώσους αξιωματούχους να "συμβουλεύουν" - διάβαζε "ενθαρρύνουν" τους διαδηλωτές να ανατρέψουν την κυβέρνηση, όπως είπε ο Β.Πούτιν! «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιδρούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εάν, στο ζενίθ μιας κρίσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος, ο υπουργός Εξωτερικών (της Ρωσίας) συμμετείχε σε μια αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση και άρχιζε να δίνει συμβουλές στους διαδηλωτές», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του. Άρα, "μείνετε μακριά από την Ουκρανία για να μείνουμε μακριά από την Ελλάδα και την Κύπρο"! Ψυχρό, αλλά σαφές. Και αν οι δυτικοί επιμένουν να αναμειγνύονται στα εσωτερικά της Ουκρανίας; Τότε μάλλον α δούμε "αντίμετρα" Ρωσίας σε Ελλάδα και Κύπρο...

"Εάν οι Ουκρανοί χρειάζονται μεσολαβητές, αυτό θα το κρίνουν οι ίδιοι, όμως όσο περισσότεροι είναι οι μεσολαβητές, τόσο περισσότερα τα προβλήματα", παρατήρησε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρόμπαϊ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. "Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός είναι ικανός να επιλύσει το πρόβλημα με τα δικά του μέσα". Σε συνέντευξη Τύπου μετά από συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίο, Χέρμαν φαν Ρόμπεϊ, και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την άποψη ότι ο ουκρανικός λαός είναι ικανός να επιλύσει το πρόβλημα με τα δικά του μέσα και διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία δεν θα παρέμβει στις υποθέσεις της Ουκρανίας, απορρίπτοντας τις επικρίσεις περί πιέσεων της Μόσχας προς το Κίεβο.

Από την πλευρά του ο Ρόμπαϊ είπε ότι θα υπάρξουν συνομιλίες με σκοπό να λυθούν οι «παρεξηγήσεις» όσον αφορά την επιδίωξη της ΕΕ για στενότερους δεσμούς με τους γείτονές της.«Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες και παρανοήσεις», υποστήριξε, και οι δύο πλευρές ωστόσο, «συμφωνούμε να επιδιώξουμε διμερείς διαβουλεύσεις σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων στο θέμα των συμφωνιών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης και των οικονομικών συνεπειών τους». Ο Μπαρόζο τόνισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει πρόβλημα με το πρόγραμμα της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης -συμφωνίας που περιλαμβάνει και την Ουκρανία- αλλά θέλει να γνωρίζει τις συνέπειες ορισμένων από των συμφωνιών αυτών για τη ρωσική οικονομία. «Δεν μπορούμε να αντέξουμε το βάρος νέων διαχωριστών γραμμών στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Πούτιν, καταλήγοντας ότι είναι επείγουσα ανάγκη να εξεταστούν από τους ειδικούς οι υπάρχουσες παρεξηγήσεις και να εντοπιστεί το κοινό έδαφος συνεννόησης των δύο πλευρών. Η επόμενη Σύνοδος ΕΕ-Ρωσίας θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο Σότσι.

Εξάλλου Πούτιν και Μεντβέντεφ απηύθυναν αυστηρή προειδοποίηση και προς την ουκρανική κυβέρνηση:

Πούτιν - Μεντβέντεφ προς Κίεβο: «Ή μαζί μας ή με το ΔΝΤ και την ΕΕ»

Σαφή προειδοποίηση προς άπαντες από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σήμερα, ο οποίος δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως στην περίπτωση που στην Ουκρανία σχηματιστεί φιλοδυτική κυβέρνηση τότε και η Ρωσία από την πλευρά θα επανεξετάσει (κατ΄ουσίαν θα ακυρώσει) τη χορήγηση του δανείου των 15 δισ. $ προς το Κίεβο ενώ το ίδιο θα πράξει και με την τιμή του φυσικού αερίου κάνοντας παράλληλα μνεία και για το χρέος της Ουκρανίας προς τη Ρωσία!

Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστικά τόσο σαφή προειδοποίηση από ρωσικής πλευράς αναφορικά με το μελλοντικό καθεστώς που πρόκειται να επικρατήσει στην Ουκρανία και στο πως αυτό θα επηρεάσει στο εξής τις ρωσο-ουκρανικές σχέσεις. «Η Ρωσία θα περιμένει τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας για να εφαρμόσει τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί τον Δεκέμβριο για την παροχή του δανείου ύψους 15 δισ.$ στη χώρα αυτή» δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν για να συνεχίσει λέγοντας: «Ας περιμένουμε το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και βλέπουμε», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Τις δηλώσεις αυτές ο Ρώσος πρόεδρος τις έκανε κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο Πούτιν έκανε την παραπάνω δήλωση για να συμφωνήσει ουσιαστικά με τα όσα είπε Μεντβέντεφ ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος δήλωσε: «Όσο αφορά την ανάγκη να εφαρμόσουμε όλες τις συμφωνίες, θα πρέπει να το κάνουμε με περίσκεψη και δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε παρά μόνο όταν θα ξέρουμε ποια θα είναι η καινούρια κυβέρνηση και ποιες θα είναι οι αρχές της», είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Στην ίδια συνάντηση ο Μεντβέντεφ έθεσε επίσης το θέμα του χρέους της Ουκρανίας προς τη Ρωσία για το φυσικό αέριο που έχει ήδη αγοράσει και το οποίο ανέρχεται, όπως είπε, στα 2,7 δισ! Η Ουκρανία «ζητά και πάλι περιθώριο» για να αποπληρώσει το χρέος και «δεν πληρώνει τους τρέχοντες λογαριασμούς» μολονότι η τιμή του φυσικού αερίου μειώθηκε κατά 33% τον Δεκέμβριο, υπογράμμισε. «Αυτό αλλάζει την κατάσταση και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στις σχέσεις μας με τη νέα κυβέρνηση», πρόσθεσε με νόημα και όλοι κατάλαβαν φυσικά σε ποιους ουσιαστικά απευθυνόταν… Οι προειδοποιήσεις αυτές της ρωσικής ανώτατης ηγεσίας προς την Ουκρανία αλλά και σε όσους στηρίζουν και προωθούν μια αλλαγή καθεστώτος στη χώρα, είναι πρακτικά μια περιγραφή του μέλλοντος που πρόκειται να ακολουθήσει σε περίπτωση αλλαγή κατεύθυνσης της ουκρανικής πολιτικής.



defencenet.gr



ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΟΡΓΑ ΟΙ ΔΙΕΓΡΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Από την στιγμή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του Μπομπολιστάν η «δημοσκόπηση» που έλεγε ότι δήθεν ο «Λαός θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ», είχαμε τονίσει ότι άνοιγε ο ασκός του Αιόλου για να επέλθει τάχιστα η συμφωνία. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε αφού τα πραγματικά αφεντικά, o big boss και ο ΔΟΛ, συμφώνησαν και δεν χωράνε αντιρρήσεις στις προσταγές τους.

Είδαμε, λοιπόν, έναν «αγώνα» αντανακλαστικών για το ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο καλός «λαγός» αυτής της θέσεως, που κατέστη επίσημη θέση του συστήματος, αφού το ενέκριναν οι εφημερίδες των προαναφερθέντων. Πρώτοι στην «κούρσα» αναδείχθηκαν οι Γεωργιάδης και Άρης Σπηλιωτόπουλος, οι οποίοι απεδέχθησαν αναφανδόν και άνευ αντιρρήσεων την συγκυβέρνηση, τονίζοντας την μνημονιακή στροφή που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το «τανγκό» της συγκυβέρνησης, όμως, θέλει δύο χορευτές και έτσι σήμερα είχαμε και ένα στέλεχος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχεται την προοπτική της συγκυβέρνησης. Ο λόγος για τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τόνισε ότι αν η συγκυβέρνηση αποδεχθεί τους όρους του ΣΥΡΙΖΑ, τότε δεν θα υπάρχει αντίρρηση για την συγκυβέρνηση. Όπως επί λέξει τόνισε: «Όσο για την πρόταση που μας ήρθε δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ. Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».

Βεβαίως ο Γλέζος μάλλον δεν είναι πλήρως ενήμερος για τα σχέδια του επιτελείου της Κουμουνδούρου, αφού οι απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν καμία ουσιαστική σχέση με αυτά που ο ίδιος ανέφερε. Θα έχουν να κάνουν με το μοίρασμα των υπουργείων, έτσι ώστε κάποια «λιγούρια της εξουσίας» που βρίσκονται εντός του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν σε καίριες θέσεις, ώστε να συνεχίσουν τον ως τώρα πλουτισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως καθίσταται σαφές προς άπασες της κατευθύνσεις ότι οι διεργασίες για την συγκυβέρνηση προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Αυτό ως αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν το οριστικό τέλος της παρούσας χουντικής διακυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θα ανοίξουν το δρόμο για την επόμενη συγκυβέρνηση του μνημονίου.


xryshaygh.com


 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 861


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Ομολόγησε το σκάνδαλο ο Αθανασίου - Ολόκληρος ο αποκαλυπτικός διάλογος με τον Ηλία Κασιδιάρη
Έσπασαν τα τηλέφωνα στην ανάκριση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

ΙΜΙΑ 2014 - ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η διαπλοκή το αποφάσισε:
Μαζί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην (τελευταία) μνημονιακή συγκυβέρνηση

Τα πολιτικά φαντάσματα επιστρέφουν

“Ρουκέτες” του Χ. Παππά για την τρομοκρατία

ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

“Τελειωμένη” θεωρεί τη Ν.Δ. το 54% των ψηφοφόρων της

Προεκλογικά ψίχουλα της ΝΔ στους ένστολους

Εγκληματική εγκατάλειψη της οικίας Σικελιανού

Διασύρουν τους φρουρούς των θαλασσίων συνόρων

Για τα κομματικά δάνεια έχει ήδη δοθεί «αμνηστία» στους τραπεζίτες που τα υπέγραψαν
Ποιος θα πληρώσει τα χρέη των κομμάτων;

Έτοιμα τα Εθνικιστικά ψηφοδέλτια σε όλους τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Σε Αθήνα, Πειραιά και περιφέρεια Αττικής

Ο Ρατσισμός των ΜΚΟ κατά των Ελλήνων

Οι φίλοι της πράσινης συμμορίας που θησαυρίζουν από την δυστυχία του Ελληνικού λαού
Η εγκληματική οργάνωση του Αιώνα

Π. Ηλιόπουλος: «Το ηθικό μας είναι ακμαιότατο»
Ενωμένοι σαν γροθιά

Κοινοβουλευτικοί διάλογοι ακατάλληλοι δι’ ανηλίκους

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Επίσκεψη στον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα
Μάχεται στο πλευρό μας

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής
1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
το κύριο άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!



ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΜΕ «ΠΡΟΙΚΑ» ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ;


Γράφει ο Αντίοχος.

Τις βαλίτσες του για το Ισραήλ ετοιμάζει ο φον Αντωνάκης, σύμφωνα με το «Βήμα»:
«Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επισκεφθεί σύντομα και το Ισραήλ, στα πλαίσια της σύσφιξη των σχέσεων Αθήνας και Τελ Αβίβ, ενώ η εβραϊκή κοινότητα έχει πολύ καλή εικόνα για τον Πρωθυπουργό που μίλησε χθες για το Ολοκαύτωμα στις Βρυξέλλες, κυρίως για τον τρόπο που κινήθηκε και κινείται η κυβέρνησή του έναντι της Χρυσής Αυγής».
Κατά την επίσκεψή του στο «μεγάλο Ισραήλ» (στις σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ), ο φον κουβάλησε για «προίκα» την προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Να υποθέσουμε πως όταν θα πάει στο «μικρό Ισραήλ», θα κουβαλήσει ανάλογη «προίκα»; Είδομεν…


http://ethnikismos.net/

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΄΄ΔΡΑΚΟ΄΄ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ


Ισόβια κάθειρξη + 25 χρόνια επέβαλε στον Πακιστανό Αχμέτ Βάκας το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξακολουθεί να βρίσκεται επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εκδικάσθηκε την Τρίτη και το δικαστήριο δε χαρίστηκε στο νεαρό δράστη, επιβάλλοντάς του βαριά ποινή για τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, επιβλήθηκε στο δράστη ισόβια κάθειρξη + 25 χρόνια για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βιασμού, λησεία και παράνομης εργασίας.

Στη δίκη παρέστησαν και κατέθεσαν μεταξύ των άλλων η μητέρα και αδερφή της 16χρονης και άλλοι μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο εργοδότης του Βάκας στην Πάρο που τον απασχολούσε παράνομα στο ξενοδοχείο του.

Ζήτησε συγνώμη και εμφανίστηκε μετανοιωμένος

Ο Βάκας μεταφέρθηκε κάτω από ισχυρά μέτρα της αστυνομίας στο δικαστικό μέγαρο Ερμούπολης πολύ νωρίς το πρωί (πριν από τις 7) κι ενώ ακόμη δεν είχε ξημερώσει, ώστε να μην έχει την παραμικρή επαφή με οποιονδήποτε.

Στο δικαστήριο ο δράστης εμφανίστηκε μετανοιωμένος και ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.

Ισχυρίστηκε ότι είδε το θύμα το οποίο καθόταν σ’ ένα βράχο κοντά στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Την πλησίασε και προσπάθησε να της κλέψει το κινητό. Εκείνη αντιστάθηκε και ήρθαν στα χέρια. Ο Βάκας της έσκισε τα ρούχα και στη συνέχεια τη χτύπησε με πέτρα στο μάτι. Παραδέχθηκε ότι τη βίασε με το ζόρι, ενώ εκείνη είχε ακόμη τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε τη Μυρτώ και επέστρεψε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, αφού της είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Όπως είπε, είχε σκοπό να ακολουθήσει κάποιους φίλους του που θα επέστρεφαν στο Πακιστάν, αλλά συνελήφθη.

«Ζητάω συγνώμη και από την οικογένεια και από εσάς και από τη Μυρτώ. Ότι έχω κάνει το έχω πει από την πρώτη μέρα. Δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω. Ούτε ήθελα να τη χτυπήσω τόσο δυνατά.

Δεν πίστευα αυτούς τους 16 μήνες που έχει γίνει το συμβάν ότι έκανα αυτή την πράξη. Και πάλι ζητάω ξανά συγνώμη. Δεν έχω βιάσει την κοπέλα. Την χτύπησα και ζητάω συγνώμη χίλιες φορές. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ μου ξανά, ούτε στο Πακιστάν ούτε στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Πακιστανός.


Η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα και η αδερφή της Μυρτούς, είδαν να αναβιώνει στο δικαστήριο η ιστορία φρίκης που σημάδεψε τη ζωή τους για πάντα.

Η μητέρα του θύματος Μαίρη Κοτρώτσου ισχυρίστηκε ότι το καλοκαίρι του 2012 αποφάσισε να πάει με τις κόρες της διακοπές στην Πάρο ώστε να ξεκουραστούν από την πίεση των πανελλήνιων εξετάσεων.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, το μοιραίο απόγευμα, η Μυρτώ είχε πάει βόλτα μόνο της στην παραλία και καθόταν στα βράχια ακούγοντας μουσική.

Η μητέρα της ανησύχησε, καθώς αργότερα που αναζήτησε τη Μυρτώ στο τηλέφωνο, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Μαζί με την άλλη της κόρη άρχισαν να ψάχνουν τη Μυρτώ και όταν την βρήκαν, αρχικά δε μπόρεσαν καν να την αναγνωρίσουν, καθώς το πρόσωπό της ήταν αλλοιωμένο από τα χτυπήματα και το σώμα της γεμάτο αίματα.

Τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου σε κωματώδη κατάσταση, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το κορίτσι ήταν κλινικά νεκρό.

Η μητέρα είπε ακόμη, ότι τέσσερις μήνες μετά το τραγικό συμβάν επέστρεψε στην Πάρο και στο σημείο της άγριας κακοποίησης της κόρης της. Όπως ισχυρίστηκε, παρότι είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είχαν σβηστεί τελείως το αίμα της κόρης της από τα βράχια.

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες

Να σημειωθεί ότι η πλευρά της Μυρτούς, κατέθεσε στο δικαστήριο φρικιαστικές φωτογραφίες από το πρόσωπο και το σώμα της νεαρής κοπέλας λίγο μετά την κακοποίησή της. Οι εικόνες ήταν τόσο σκληρές, που φάνηκε και οι ίδιοι οι δικαστές να λυγίζουν όταν της είδαν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης ο εισαγγελέας είπε ότι ο Βάκας «εξάντλησε την κτηνωδία του».

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων . Ο Πακιστανός δράστης θα επιστρέψει στις φυλακές, ενώ η Μυρτώ και η οικογένειά της θα συνεχίσουν το δύσκολο αγώνα της αποκατάστασης. Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η 16χρονο επέστρεψε από τις ΗΠΑ και νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστή και η πραγματική ηλικία του δράστη, ο οποίος είναι γεννημένος την 1/1/1991. 

 

cyclades24

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ


«Απάντηση» στα σενάρια μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που φούντωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο εξαιτίας της παρουσίασης (στημένης) δημοσκόπησης από τη φυλλάδα του Μπόμπολα, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι με μια ξεκάθαρη επίσημη ανακοίνωσή του συνονθυλεύματος, αλλά με το εξής ολιγόλογο λαθρόβιο σχόλιο κάποιου άγνωστου (και ανεύθυνου) «ανώτατου κομματικού στελέχους» ή «πηγής του ΣΥΡΙΖΑ»: «Καλό ανέκδοτο! Είναι η τελευταία γραμμή της απελπισίας τους».

Φανταστείτε πόσο στέκουν τα σενάρια, που ούτε να τα διαψεύσουν επίσημα δεν τολμούν οι συριζαίοι!
Όχι βέβαια ότι μια τυχόν διάψευση θα σήμαινε πολλά πράγματα, διότι και πριν από τις εκλογές του 2012 ο φον Αντωνάκης διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι «δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ» και αμέσως μετά συγκυβέρνησε και συγκυβερνά ακόμα. Αλλά, ούτε και στα… ψέματα δεν τη διαψεύδουν επίσημα!


http://ethnikismos.net/

ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ


Φρούριο το δημαρχεικό μέγαρο της Σύρου όπου στεγάζονται τα δικαστήρια για το τέρας της Πάρου 

Σπαραχτική είναι η κατάθεση της μητέρας της Μυρτούς στο δικαστήριο της Σύρου, όπου ξεκίνησε η δίκη του Πακιστανού που με ασύλληπτα βίαιο τρόπο κακοποίησε το κορίτσι στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Επειδή κάθε περιγραφή είναι περιττή μπροστά σε όσα ακούστηκαν, ακολουθούν τα λόγια της Μαίρης Κοτρώτσου:

«Πήγαμε στην Πάρο επειδή η μεγάλη μου κόρη είχε ψυχικά κουραστεί από τις Πανελλαδικές εξετάσεις! Ήθελε να πάει με τις φίλες της διακοπές αλλά εγώ φοβόμουν! Έτσι αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί για να προσέχω τη μεγάλη μου κόρη! Είχα και το αυτοκίνητο μαζί μου οπότε ο,τι και αν χρειάζονταν και τα άλλα παιδιά, θα ήμουν δίπλα τους! Εκείνη την ήμερα καθόμασταν στην παραλία, η Μυρτώ ως υστερικά συντηρητικό και μη κοινωνικό άτομο δεν ήθελε να βγάλει τα ρούχα της και να κολυμπήσει! Μου ζήτησε να πάει μια βόλτα! Οχι της είπα!

-Γιατί μαμά; είπε η Μυρτώ.

- Γιατί παιδί μου είναι ένας μαυριδερός και συνέχεια κοιτάζει προς τα εδώ και με φοβίζει. Και θα φύγουμε σε λίγο.

- Πού είναι τώρα, δεν τον βλέπω, είπε η Μυρτώ

- Εφυγε προς τα επάνω παιδί μου, της είπα

- Εντάξει, θα είμαι εδώ στα βράχια και θα ακούω μουσική. Μόλις μαζέψεις τα πράγματα φώναξε με ή τηλεφώνησε μου και θα έρθω...

Λίγο αργότερα όμως όταν η μητέρα της της τηλεφώνησε, διαπίστωσε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Αμέσως ξεκίνησα να την ψάχνω μαζί με τη μεγάλη μου κόρη. Φτάσαμε στα βράχια και μου λέει η κόρη μου:

- Μαμά, ειναι ένας περίεργος άνθρωπος εδώ κάτω.

- Μήπως ειναι η Μυρτω; ρώτησα

- Οχι δεν νομίζω, είπε το κορίτσι μη μπορώντας να αναγνωρίσει την ίδια της την αδερφή!

Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Εβλεπα παντού αίμα. Παρά πολυ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή! Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου ειναι κλινικά νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο. Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν πήγα πάλι στο ίδιο σημείο! Ήθελα να το δω. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου. Παρόλο που έβρεξε και η θάλασσα ξεβράζε τα νερά της, τα βράχια είχαν ακόμα το αίμα του παιδιού μου! Εννέα φιάλες αιμα της χορηγήσαν στο νοσοκομείο.

Ηταν τόσο φορτισμένη και πονεμένη η κ. Κοτρώτσου, που ο εισαγγελέας της έδρας έψαξε λόγια για να την παρηγορήσει και να μην χάσει τις ελπίδες της: «Θα σας πω κάτι, κανένας γιατρός δεν ξέρει τα πάντα! Όλοι οι ανθρώπινοι οργανισμοί αντιδρούν διαφορετικά. Αυτο να το θυμάστε πάντα» της είπε.

Πριν από τη συγκλονιστική αυτή περιγραφή που έκανε τους πάντες στο δικαστήριο να ανατριχιάσουν, ο Πακιστανός είχε το θράσος να ζητήσει συγγνώμη.
«Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει», είπε ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα την κοπέλα το καλοκαίρι του 2012 στη Χρυσή Ακτή της Πάρου κατά την έναρξη της δίκης.

Από την πλευρά του, ένας από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Πακιστανού δράστη, κατέθεσε, εμφανώς σοκαρισμένος από την αγριότητα της επίθεσης στη νεαρή Μυρτώ: «Είμαι απο το 1992 στο Σώμα. Τέτοιου είδους απόπειρα δεν έχω ξαναδεί. Η συμπεριφορά του (σ.σ. δράστη) δείχνει ενα άτομο νηφάλιο, έξυπνο, ήρεμο, ο οποίος επιστρέφει στην εργασία του μετά το συμβάν, για να μην κινήσει υποψίες. Την άφησε, όταν διαπίστωσε ότι δεν κουνιέται. Θεώρησε ότι ήταν νεκρή. Αυτο καταλαβαίνω».

«Τον συλλάβαμε δύο ημέρες πριν ταξιδέψει για την πατρίδα του, όπως προέκυψε από τις έρευνες. Τότε μας είχε πει ότι αρχικά ήθελε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια, επειδή ήταν ωραία κοπέλα, ήθελε να κάνει σεξ μαζι της. Στη συνέχεια, έσπασε την κάρτα sim του κινητού, προφανώς για να μην εντοπιστεί. Άρα, δείχνει ενα άτομο υποψιασμένο για την πράξη του. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποφύγει την ομολογία. Αφού πήραμε δείγμα DNA, ομολόγησε».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ξενοδόχος της Πάρου, στον οποίο εργαζόταν ο Πακιστανός. «Δεν είχα δει κατι ύποπτο στη συμπεριφορά του. Ούτε είδα ματωμένα τα ρούχα του. Ήταν σιδέρωμενα και καθαρά. Αν είχα δει κάτι ύποπτο, κάτι θα είχα υποψιαστεί» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση του δικηγόρου πώς νιώθει σήμερα, που είχε στο ξενοδοχείο του ένα άτομο που δεν γνώριζε και που έκανε μια τόσο βίαιη πράξη, είπε: «Την πρώτη εβδομάδα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Ακόμα και σήμερα το σκέφτομαι πολλές φορές. Κανένας να μην βρεθεί στη θέση μου. Νιώθω παρά πολυ άσχημα».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη σύλληψη του Πακιστανού, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είχε πει στους δημοσιογράφους για εκείνον: «Είναι πολύ καλό παιδί. Με λέει μαμά. Ό,τι και να του πω μου λέει: ναι μαμά, εντάξει μαμά, θα το κάνω και αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν έδωσε ποτε δικαιώματα».

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως έχουμε ξαναπεί, έχουν ως απώτερο σκοπό την δημιουργία κλίματος προκειμένου να καταλυθεί επισήμως το Σύνταγμα και οι Νόμοι του Ελληνικού κράτους και οι σαμαροβενιζέλοι να ανακηρυχθούν δικτάτορες – καίσαρες. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό είναι θέμα καθημερινών συζητήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς η κήρυξη δικτατορίας του μνημονίου δεν γίνεται να γίνει με «παραδοσιακό» τρόπο, αλλά μάλλον προσανατολίζονται στην λύση της «συντακτικής πράξης».

Έτσι χωρίς κανένα παντελώς ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον της Χρυσής Αυγής, μισθώνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ να εξαπολύουν έναν κυκεώνα λάσπης και παραπληροφόρησης, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα. Από ότι φαίνεται όμως αποτυγχάνουν οικτρά, γεγονός που δεν αποτυπώνεται μόνο στο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ολοένα και μεγαλώνουν, αλλά φαίνεται και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσκόπων για το αν ο κόσμος συμφωνεί με τον απώτερο σκοπό της χούντας του μνημονίου, για πάταξη των αντιφρονούντων.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λοιπόν, φαίνεται ότι το 50% των ερωτηθέντων είναι ενάντια στην κήρυξη του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών εκτός νόμου και ουσιαστικά απαιτεί να δει ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές, ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιήσει. Αυτό δείχνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου αντιλαμβάνεται τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των δικτατόρων Σαμαρά – Βενιζέλο και τις αποστρέφεται με βδελυγμία.

Στις άλλες ερωτήσεις τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους ταγούς της κλεπτοκρατίας, αφού το 62% θεωρεί ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει, ενώ το 82% θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Στο ίδιο δείγμα, τα μαντάτα είναι άσχημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού το 64% δεν τον θεωρεί ικανό να κυβερνήσει.


xryshaygh.com



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Δημοσκόπηση "λαγός" από το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα

Η ερώτηση περί συνεργασίας δεξιάς-αριστεράς (βλέπε Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ), η οποία υπήρχε στην δημοσκόπηση του "Έθνους" της Κυριακής τα έλεγε όλα… Έλεγε αυτό, που εδώ και ένα σχεδόν χρόνο έχει γράψει η Χρυσή Αυγή, ότι δηλαδή οι "νταβατζήδες" ετοιμάζουν μία κυβέρνηση-Φρανκεστάιν για το ψευτορωμαίικο του Μνημονίου. Αλήθεια τι θα λένε τώρα οι νεοδημοκράτες πολιτευτές και κομματάρχες στους δεξιούς ψηφοφόρους; Να ψηφίσουν Ν.Δ. για να σώσουν την Ελλάδα από την… Χρυσή Αυγή;

Φαίνεται τελικά ότι η "καρέκλα" της εξουσίας και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των παγκόσμιων τοκογλύφων θα αφαιρέσει κάθε πρόσχημα ιδεολογικό και πολιτικό από τους ψευτοδεξιούς του Σαμαρά και τους ψευτοαριστερούς του Τσίπρα. Όλα αυτά γιατί; Γιατί όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ίσως και δεύτερο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, ενώ οι "πρόθυμοι" της Μνημονιακής συμμαχίας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, με δυσκολία θα ξεπεράσουν το 3%και θα μπουν στην βουλή.

Όλα αυτά μετά από μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής από όλους. Με φυλακίσεις της ηγεσίας της βουλευτών, μελών ακόμη και ασχέτων προσώπων. Με ένα νομικό κατασκεύασμα-κατηγορητήριο τερατώδες, το οποίο εξελίσσεται σε ένα μεγάλο φιάσκο με τις κατηγορίες ουσιαστικά να έχουν πέσει και με βέβαιο αποτέλεσμα όταν τελειώσει αυτή η κωμωδία, η Χρυσή Αυγή να βγει όχι απλά αλώβητη, αλλά πολύ περισσότερο δυνατή!

Κανένας δεν θα μίλαγε, ούτε θα έστηνε τέτοια ερωτήματα περί συμμαχίας Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, εάν υπήρχε πέραν αυτών των δύο κομμάτων ένα κόμμα του "συνταγματικού τόξου" ισχυρό για να στηρίξει αυτόν που θα έλθει πρώτος στις προσεχείς εκλογές. Όμως όχι μόνον δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα, αλλά η Χρυσή Αυγή ΕΡΧΕΤΑΙ δυναμικά και διεκδικεί στις αληθινές δημοσκοπήσεις, που γνωρίζουν οι "νταβατζήδες" την 2η θέση!!!

Ζούμε το τέλος της μεταπολίτευσης, που γεννήθηκε από μία προδοσία, την προδοσία της Κύπρου το 1974 και τελειώνει με μία άλλη προδοσία, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και το ξεπούλημα της χώρας με τα Μνημόνια.

Μία Νέα Ελλάδα πρόκειται να γεννηθεί από το χάος που έρχεται, μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο πλησιάζει η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ελληνισμού!

Νικόλαος Μιχαλολιάκος
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014


xryshaygh.com



BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!


Διαταγή ΔΟΛ για συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του ίδιου του Ψυχάρη

Είδαμε χθες την προσπάθεια αναβίωση της τακτικής έλευσης του Παπαδήμου μέσω των καναλιών και των δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με αυτή την τακτική οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν ως δήθεν λαϊκή βούληση την απόφαση που έχουν πρωτύτερα λάβει οι καναλάρχες, οι εργολάβοι και οι πολιτικοί. Τότε οι δημοσκοπήσεις έπαιρναν έναν παντελώς άγνωστό τραπεζίτη και τον παρουσίαζαν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό από το πουθενά. Τώρα ήδη άρχισαν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο Λαός θέλει μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι ανύπαρκτο ως τάση στην Ελληνική Κοινωνία.

Σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα» έχει ένα σπαρταριστό άρθρο του προέδρου του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, του οποίου ο υιός τυγχάνει βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Στο άρθρο αυτό πέραν την φανερής διαταγής για συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και ένας παλιός ανέκδοτος πολιτικός διάλογος, που συντόμως θα ξαναγίνει επίκαιρος και πραγματικός.

Σας παραθέτουμε το άρθρο: «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Είναι γνωστός και, φευ, πάντα επίκαιρος ο διάλογος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, φρέσκος τότε πρωθυπουργός, συναντά σε μια δεξίωση τον Μιχ. Παπακωνσταντίνου, βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ. Ο χαιρετισμός είναι θερμός, οι δύο πολιτικοί έχουν κοινή προϊστορία, σχέσεις δοκιμασμένες τον καιρό της Αποστασίας. Ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου, υφυπουργός Αμύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, ανήκε στην «ομάδα του Ανδρέα». Οι δρόμοι τους χώρισαν το 1974, όταν μετά την πτώση της δικτατορίας ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου δεν προσήλθε στο προσκλητήριο της ιδρύσεως του ΠαΣοΚ.

«Κρίμα που δεν σε έχω και τώρα μαζί μου!» είπε ο τότε πρωθυπουργός στον βουλευτή. «Δεν συμφωνούσα με τα συνθήματά σου τότε» απάντησε ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου, για να λάβει την απάντηση από τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ:

«Σε είχα για αρκετά έξυπνο για να καταλάβεις ότι δεν τα εννοούσα!».

Ο διάλογος αυτός είναι επίκαιρος καθώς τα χρόνια περνούν και οι πολιτικές κυβιστήσεις (κωλοτούμπες, στην καθομιλουμένη) όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται.

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα οδηγούν σε «μονομαχία» Σαμαρά - Τσίπρα. Οι δύο νέοι, σχετικώς, πολιτικοί ηγέτες έχουν την υποχρέωση να απαλλάξουν τη δημόσια ζωή από μύθους πολιτικούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας· να τελειώνουμε με τα παραμύθια του είδους «λεφτά υπάρχουν»· να μην ξανακούσουμε κυνικούς διαλόγους που υπονομεύουν την πολιτική ζωή.

Και η λύση είναι απλή. Οι φιλοδοξούντες να πάρουν την εξουσία να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Πρόγραμμα και όχι υποσχέσεις. Οι επίδοξοι καταστροφείς του πολιτεύματος το αναξιόπιστον της υπαρχούσης τάξεως πραγμάτων εκμεταλλεύονται.»

Αυτό που εμμέσως πλην σαφώς λέει ο Ψυχάρης προς τον Σαμαρά είναι ότι ο Τσίπρας δεν εννοεί την συνθηματολογία των περιθωριακών συνιστωσών του.

Όσον αφορά την ουσία της διαταγής αυτή είναι σαφής: «Ενωθείτε γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή». Όπου, φυσικά, ως πολίτευμα δεν εννοεί την δημοκρατία ο αρθρογράφος, αφού αυτή δεν απειλείται από την Χρυσή Αυγή. Το μόνο που πραγματικά απειλείται από την Χρυσή Αυγή είναι η διαπλοκή, η διαφθορά και η κλεπτοκρατία που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή άθλια κατάσταση.

Πάντως άρθρο ίδιας υφής και προσταγής φιλοξενεί σήμερα, ως «κύριο άρθρο», και η εφημερίδα «Καθημερινή», γεγονός που προφανώς δεν είναι σύμπτωση. Στο άρθρο της «Καθημερινής» γίνεται λόγος για την ίδια ακριβώς συγκυβέρνηση, χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς κίνητρο – φόβητρο. Σύσσωμο το καθεστώς πλέον θέλει σύμπλευση των καθεστωτικών – συστημικών δυνάμεων, ώστε να καταπολεμηθεί η αντισυστημική Χρυσή Αυγή και η κλεπτοκρατία εν Ελλάδι να συνεχίσει να βασιλεύει.


Προχθές, σας παρουσιάσαμε αποσπάσματα από άρθρο που γράφτηκε στη φυλλάδα του Μεγάλου Αφεντικού (Big Boss), στο οποίο γινόταν λόγος για την ανάγκη του «ιστορικού συμβιβασμού» και της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζουμε τα βασικά:

«Μήπως έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το «ανέφικτο»; Την κυβέρνηση των «δύο τρίτων». Είναι προφανές ότι και τα δύο «χαρακώματα» εξορίζουν αυτήν την προοπτική. Προς το παρόν. Γιατί πολύ σύντομα αυτό που σήμερα φαντάζει ως ουτοπία μπορεί αύριο να γίνει ο απόλυτος ρεαλισμός. Ο ρεαλισμός του «ιστορικού συμβιβασμού». Προφήτες βέβαια δεν υπάρχουν, αλλά για καλό και για κακό δεν αφήνουμε στην μπάντα τους λιθοβολισμούς;».
Φυσικά και δεν επρόκειτο για κάποιο τυχαίο δημοσίευμα, καθώς στις φυλλάδες αυτού του είδους τίποτα δε βλέπει το φως της δημοσιότητας αν δεν έχει την έγκριση του αφεντικού και δε συμφωνεί απολύτως με τα συμφέροντά του.
Σήμερα, λοιπόν, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φυλλάδας του, βασισμένο σε μια κατά παραγγελίαν «δημοσκόπηση», το Big Boss μίλησε και είπε: θέλω συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!
Ιδού: «Μεγάλος συμβιβασμός α λα ελληνικά: 58% υπέρ του ιστορικού συμβιβασμού αριστεράς και δεξιάς.

Ένα νέο κοινωνικό ρεύμα που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των πολιτών και ζητά ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό με τη δημιουργία ενός ιστορικού συμβιβασμού Αριστεράς και Δεξιάς καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 58% των πολιτών τάσσεται υπέρ ενός ιστορικού συμβιβασμού ανάμεσα στις δυνάμεις της Αριστεράς και της Δεξιάς και τη συγκρότηση ενιαίου κυβερνητικού μετώπου για την ανάταξη της οικονομίας.

Μάλιστα, η άποψη για μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό είναι ισχυρή σε όλο το κομματικό φάσμα».

(ΥΓ): Κόντρα στη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζουν τα κάθε λογής μεγάλα αφεντικά, υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η μόνη μας επιλογή!



Εθνικισμός.net


ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ


«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά δεν έγιναν…. Το παιδί δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο αεροδρόμιο μετά την επτάμηνη παραμονή της στις ΗΠΑ η μητέρα της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη η οποία έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι. Η 16χρονη ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στα κέντρα αποκατάστασης των ΗΠΑ, αλλά τα αποτελέσματα, όπως επιβεβαίωσε και ίδια η μητέρα της, δεν ήταν αυτά που όλοι περίμεναν.

Η ίδια πρόσθεσε πως την Τρίτη θα παραβρεθεί στη Σύρο, στη δίκη του νεαρού Πακιστανού Αχμέτ Βάκας, ο οποίος βίασε τη Μυρτώ, την κακοποίησε και επιχείρησε να την σκοτώσει.

Η Μυρτώ Παπαδομιεχάλη θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα συνοδεύει επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Αποκατάστασης, που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Αθήνα. Εκεί θα συνεχίσει τη θεραπεία της η νερή κοπέλα με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάστασή της.

Μέτρα για τη μεταγωγή του Πακιστανού στην Σύρο

Στο μεταξύ, η αστυνομική δ/νση Κυκλάδων αναμένεται να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, καθώς την Δευτέρα πρόκειται να γίνει η μεταγωγή του Βάκας στην Σύρο.

Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Οκτώβριο που είχε προγραμματισθεί να εκδικασθεί η υπόθεση, αλλά αναβλήθηκε, τα μέτρα της αστυνομίας ήταν δρακόντια, ώστε σε καμία περίπτωση να μην έρθει σε επαφή ο νεαρός δράστης με οποιονδήποτε πολίτη. Το ίδιο αναμένεται να γίνει τόσο κατά την αυριανή μεταγωγή του Βάκας, όσο και κατά τη μεταφορά του στις δικαστικές αιθουσες την Τρίτη.

Αυτή τη φορά όλα τα παραπάνω, καθώς και η διαδικασία της δίκης, θα διεξαχθούν κάτω από το βαρύ καλίμα που δημιουργούν τα άσχημα νέα για την πορεία της υγείας της Μυρτούς.



cyclades24

IMIA 2014 – ENA EΘΝΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!


Επί 17 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.
Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!

Επί 17 έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.

Ψηλά οι Σημαίες μας! Και το κέντρο των Αθηνών, φωτίζεται από τις Δάδες μας, οι ψυχές των Ηρώων και Μαρτύρων μας!

Ένα Έθνος σύσσωμο, εγείρεται. Εμπρός μας παρελαύνει η Ελληνική Νεολαία και πίσω μας ακολουθούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί!

Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, Λεωφόρος Βασ. Σοφίας, έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών, Μνημείο Ιμίων




http://ethnikismos.net/




ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ


Πριν πούμε το οτιδήποτε αξίζει να θυμηθούμε τις περιστάσεις γύρω από την αρχή της διακυβέρνησης Παπαδήμου. Τότε ξαφνικά μέσα από τις δημοσκοπήσεις είχε εμφανιστεί ένα όνομα άγνωστο στον Ελληνικό Λαό ως ο «καταλληλότερος» για να κυβερνήσει. Παρότι δεν τον ήξερε κανένας οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν πρώτο, σε μία προσπάθεια των απανταχού «νταβατζήδων» να πείσουν ότι «ο Λαός θέλει να κυβερνήσει ο Παπαδήμος». Φυσικά δεν υπήρχε κανένας που να τον προέκρινε για πρωθυπουργό, απλώς οι εφημερίδες διέταζαν τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να το γράψουν, ώστε ακολούθως αυτή η πληροφορία να μεταδοθεί από τα κανάλια, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες για αυτό που είχε ήδη συμφωνηθεί. Τότε πριν αρχίσουν οι δημοσκοπήσεις, «λαγός» της όλης υποθέσεως είχε μπει ο τηλεπρόεδρος του Μνημονίου, Καρατζαφέρης, να προπαγανδίζει το όνομα που Παπαδήμου.

Ας γυρίσουμε όμως στην επικαιρότητα. Για την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές. «Λαγός» της όλης υπόθεσης είχε αρχικά μπει ο πλέον ανεξάρτητος Πέτρος Τατσόπουλος, όμως πολλοί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν κάνει λόγο για αυτήν. Προσφάτως αρθρογράφησε και ο ίδιος ο Ψυχάρης του ΔΟΛ, προαναγγέλλοντας τον επικείμενο «γάμο». Και ω του θαύματος πλέον έχουμε μία δημοσκόπηση που το λέει. Το καθεστώς ακολουθώντας τα βήματα της πρωθυπουργοποίησης Παπαδήμου παρήγγειλε ολόκληρη δημοσκόπηση – φιάσκο. Ο λόγος για την δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία πέρα από τραγέλαφο σχετικά με τα ποσοστά των κομμάτων, έλεγε ότι ο κόσμος θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 60%.

Το ποσοστό βέβαια είναι βγαλμένο από την φαντασία του καθεστώτος, αφού ούτε οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι θέλουν να συγκυβερνήσουν με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι συριζαίοι ψηφοφόροι το θέλουν. Όμως η δημοσκόπηση το γράφει ώστε να αρχίσει να ετοιμάζεται ο κόσμος για αυτό που θα έρθει αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές. Το βέβαιο είναι ότι μετά τις εθνικές εκλογές η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί στροφή σε μνημονιακές θέσεις προκειμένου να ταιριάξει με την ΝΔ και θα συνεργαστεί με αυτήν στα πλαίσια μίας μνημονιακής και ανθελληνικής συγκυβερνήσεως.


xryshaygh.com



ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ… ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Όποιος είναι… καλό και… φρόνιμο παιδί, ανταμείβεται από το σύστημα. Έτσι, η εφημερίδα «Καθημερινή» -μία εκ των παραδοσιακών ναυαρχίδων του σάπιου συστήματος- πλέκει το εγκώμιο του mister Tsipra και του Syriza, διότι έρχονται στον… σωστό δρόμο, στο δρόμο της ουσιαστικής αποδοχής του Μνημονίου της δυστυχίας μας, προφανώς ενόψει της μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» με την ΝΔ (ή ότι θα έχει απομείνει απ’ αυτήν μετά την 25η Μαΐου…). Ιδού, λοιπόν, το «ζουμί» από άρθρο με τον άστοχο τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει» (άστοχο γιατί το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει, στην πραγματικότητα τοιούτο ήταν από την αρχή και κορόιδευε τον κοσμάκη):

«Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να αρθρώσει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ δύο ήπιες κουβέντες της κοινής λογικής:
α) Ότι συμφωνεί με τη μνημονιακή υποχρέωση η χώρα να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με δανεικά τα οποία στο τέλος στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου, είπε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος, Γιάννης Μηλιός.
β) Ότι το περίφημο επαχθές χρέος για το οποίο έχουν ακουστεί τα μύρια όσα δεν ξεπερνά το 5% του συνολικού και ότι το υπόλοιπο δεν υπάρχει δυνατότητα νομική ή άλλη να αμφισβητηθεί, όπως είπε ο υπεύθυνος ανάπτυξης του κόμματος, βουλευτής Γιώργος Σταθάκης.
Εννοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τη δική του κριτική για τα Μνημόνια, ενώ είναι πασίδηλο ότι έχει μια διαφορετική πρόταση για την έξοδο από την κρίση και την αποπληρωμή του χρέους. Αυτό όμως δεν σημαίνει όχι σε όλα. Είναι σημαντικό για τη χώρα η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία συνήθως γίνεται η επόμενη κυβέρνηση, να πολιτεύεται ουσιαστικά, χωρίς υπερβολές και επικίνδυνες εντάσεις. Χωρίς ανακριβή επιχειρήματα και κυρίως δίχως να καλλιεργεί ψευδαισθήσεις στους πολίτες. Έχει δικαίωμα και υποχρέωση ο ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη μιας άλλης διακυβέρνησης. Το ότι όμως σιγά σιγά λέει στους οπαδούς του ότι και ο δικός του δρόμος είναι δύσκολος είναι μέγα κέρδος για τη χώρα και τη δημοκρατία. Εάν του στερήσει κάποιους ψηφοφόρους θα είναι αυτοί που δεν τους έχει ανάγκη».

(ΥΓ): Αυτό δεν είναι το πρώτο επαινετικό δημοσίευμα της ζητωμνημονιακής «Καθημερινής» για το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα από τα πολλά που προέκυψαν εσχάτως. Τυχαίο; Δε νομίζω!


http://ethnikismos.net/

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


Την εκτίμηση ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της μνημονιακής χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εξέφρασε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γεώργιος Χατζημαρκάκης.

Η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε οριστικά και δεν θα ξαναμπεί στην Βουλή, ενώ και η ΝΔ οδεύει ταχέως σε ποσοστά "Πολιτικής Άνοιξης" μετά την βρώμικη σκευωρία που έστησε ο βόθρος του Μαξίμου κατά της Χρυσής Αυγής.

Το κύκνειο άσμα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έρθει στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το επόμενο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων βέβαια θα είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ, μέχρι να καταρρεύσει κι αυτή και να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Μεταφέρουμε από το έγκυρο ρεπορτάζ του defencenet: Κάτω από 20% βλέπει να παίρνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά στις ευρωεκλογές και να οδηγούμαστε σε εθνικές εκλογές ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γεώργιος Χατζημαρκάκης. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι Γερμανοί κατεβάζουν τόσο πολύ τον πήχη, των ευρωεκλογών για τα 2 κυβερνητικά κόμματα, θεωρώντας ότι το 25% θα είναι επιτυχία.

Κάτι που όμως δεν ισχύει, καθώς θα έχουμε μια υποχώρηση 17,5% από το 42,5% που έλαβαν μαζί τα δύο κόμματα στις εθνικές εκλογές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Γ. Χατζημαρκάκης είναι ο "σύνδεσμος" των Γερμανών με το εγχώριο πολιτικό σύστημα, και για αυτόν τον λόγο έρχεται εδώ και εκφράζει άμεσα τους φόβους της κυβέρνησης του Βερολίνου. Τυχαία δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και όπως δήλωσε και ο ίδιος πιθανό να κατέβει και στις εθνικές.

Σχετικά με το αν οι ευρωεκλογές μπορούν να δώσουν έναυσμα και για πρόωρες εθνικές εκλογές, ο κ.Χατζημαρκάκης επισήμανε -σε συνάντηση με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη- ότι αυτό εξαρτάται από την ετυμηγορία της κάλπης. "Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λάβουν κάτω από 20% [στις ευρωεκλογές], κάτι που δεν αποκλείω, τότε δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο, καθώς "μια κυβέρνηση χωρίς υποστήριξη [τού λαού] πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την πορεία της".

Ερωτηθείς δε, τι περιμένει από την όποια ελληνική κυβέρνηση θα προκύψει στις επόμενες εθνικές εκλογές, απάντησε: "Μέχρι τις ευρωεκλογές οποιαδήποτε χαλάρωση [στη λιτότητα για την Ελλάδα] θα φουντώσει τα άκρα” και τα ανθελληνικά/ αντιευρωπαϊκά κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, πρόσθεσε, μετά τις ευρωεκλογές και έχοντας προετοιμάσει το έδαφος, η Ελλάδα μπορεί και θα πρέπει να διεκδικήσει πιο συντονισμένα την επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους σε 50 χρόνια, με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο και επιλεκτικό κούρεμα του χρέος, "γιατί το τελευταίο PSI βούλιαξε". .

xryshaygh.com


20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙ


Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλλει τα κανάλια της διαπλοκής, όχι μόνο για τις τηλεδίκες – παρωδία με ψευδομάρτυρες που τους πλήρωναν 50 ευρώ για να βγαίνουν και να λένε ψέμματα κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αλλά κυρίως για τους ύμνους στο μνημόνιο και την στήριξη που έδιναν σε όσους σχεδίαζαν την σημερινή καταστροφή της πατρίδας μας!

Τώρα έρχεται η εφημερίδα Κontra-News, που απ΄ότι φαίνεται έχει αξιόπιστο ρεπορτάζ καταγγέλοντας εκείνους που πήραν χρήματα για να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο… Παρακολουθούσαν και “χτυπούσαν”.

Πληρωμένοι εκβιαστές στην υπηρεσία των καθαρμάτων που λήστεψαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα.

Από ηχηρά ονόματα μέχρι απίστευτους τύπους της λουμπεν παραδημοσιογραφίας, διπλοθεσίτες κρατικοδίαιτους που έκαναν παιχνιδάκια με μαϊμού ιστοσελίδες και διακινούσαν… μαύρο χρήμα από τις “επιστροφές”.

Σε πολιτικό επίπεδο το Mega, ο ΣΚΑΪ, και τα περισσότερα κανάλια, αποτέλεσαν τον πιο βασικό τηλεοπτικό στυλοβάτη του μνημονίου, τόσο επί διακυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου όσο και επί της σημερινής συγκυβέρνησης. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο, έγιναν λαομίσητοι και αντικείμενο χλεύης από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι έβλεπαν μια ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μια προσπάθεια ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης την οποία ζει η Χώρα.

Πριν από λίγο καιρό ένα αριστερό περιοδικό δημοσίευσε την μισθοδοσία των πιο βασικών δημοσιογραφικών «αστέρων» του Mega. Γράφει συγκεκριμένα ότι «τη διετία της κρίσης και του μνημονίου, η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από… 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ». Όπως καταλαβαίνετε, τα ποσά αυτά αποτελούν πραγματική πρόκληση για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όλους όσοι υποφέρουν από την στυγνή εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου.

Πόσο μάλλον όταν τα χρήματα αυτά δίδονταν από θαλασσοδάνεια που σύναψε το Mega και που πληρώνει τώρα ο Ελληνικός Λαός!

Η δικογραφία που δημιουργείται είναι ξεχωριστή και διαθέτει όλα τα καλά και στην ώρα που πρέπει θα γίνουν οι κλητεύσεις…


http://ethnikismos.net/

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΝΑΖΟΥΝ Ο ΜΠΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΣΙΝΣΚΙ - ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Φυλακές Κορυδαλλού, ημέρα Δευτέρα της 13ης Ιανουαρίου 2014 και σε ένα κελί δίπλα ήλθαν κρατούμενοι του καθεστώτος της Χούντας του μνημονίου οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής Γιώργος και Ηλιόπουλος Παναγιώτης. Κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι ως «διευθυντές της εγκληματικής οργανώσεως» μετά από μία πολύωρη ανάκριση, η οποία δεν είχε καμμία σχέση, καμμία αναφορά στα δήθεν εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Στις… 13 (!) συνολικά ώρες που διήρκησε η ανάκρισή τους, οι ερωτήσεις είχαν καθαρά ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τις τηλεδίκες με τους ψευδομάρτυρες, που είχαν στήσει τα κανάλια χωρίς αντίλογο. Μαρξιστές εμπαθείς και ανθέλληνες φιλελεύθεροι στην υπηρεσία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας στήνουν μία σταλινικού τύπου δήθεν δικαστική διαδικασία. Δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες οι νομικοί, δικηγόροι, δικαστές, καθηγητές, οι οποίοι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους εκφράζουν την άποψη ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι παράνομη, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, ότι είναι νομικά αστήρικτη κτλ. Τις πρώτες ημέρες κάποιοι τόλμησαν και είπαν κάποια μισόλογα, τώρα σιωπή… Η ένοχη σιωπή της δειλίας και της υποταγής σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς γεμάτο σκάνδαλα και υπόγειες διαδρομές.

Οι ερωτήσεις προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντελώς άσχετες με τα όσα τερατώδη έλεγαν εις βάρος μας τα κανάλια, καθοδηγούμενα από τους χαφιέδες του Δένδια και την παρέα των υπογείων του Μαξίμου. Τέλειωσαν τα οπλοστάσια, τέλειωσαν τα μυστικά στρατόπεδα, όπου δήθεν εκπαιδευόντουσαν οι Χρυσαυγίτες, τέλειωσαν και οι ψευδομάρτυρες-«προστατευόμενοι μάρτυρες» (έναν από αυτούς τον πλήρωσαν… 700 ευρώ!), τέλειωσαν οι εφοπλιστές χρηματοδότες και το μαύρο χρήμα, τέλειωσε το παραμύθι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή έχει… 700 υπαλλήλους (!), τους οποίους πληρώνει κάθε χρόνο… 6 εκατομμύρια ευρώ (!), τέλειωσαν οι «πύργοι», οι «κέρβεροι» και τα άλλα τερατώδη και ταυτόχρονα γελοία ψεύδη. Τέλειωσαν όλα αυτά! Και τι απέμεινε; Απέμειναν τα περιοδικά μας, οι εφημερίδες μας, τα βιβλία μας, οι δημόσιες ομιλίες μου! Εάν αυτό δεν αποτελεί ΔΙΩΞΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ξεκάθαρη και ολοφάνερη, τότε τι άλλο είναι; Ξαναζεί ο Μπέρια και ο Βισίνσκι με συμπαραστάτη έναν φιλελεύθερο Κερένσκι, όλοι μαζί εναντίον αυτών που είχαν την Τιμή να αντισταθούν σε ένα διεφθαρμένο και απάνθρωπο καθεστώς, στην δικτατορία των διεφθαρμένων.

Μέσα στα πλαίσια μίας ανακρίσεως, υποτίθεται ποινικής, έκοψαν και έραψαν αποσπάσματα δημόσιων πολιτικών μου ομιλιών και δηλώσεων. Ούτε σε μία από αυτές δεν υπάρχει η προτροπή για την τέλεση του οποιασδήποτε μορφής εγκλήματος και όμως αυτό θεωρείται από κάποιους… «ΤΕΚΜΗΡΙΟ» (!) για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση». Το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι τα θεμέλια του αμαρτωλού καθεστώτος τρίζουν γιατί αυτό ακριβώς καταδεικνύει ο φόβος τους και η βάναυση ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου.

Φυσικά για την απομόνωση και την αποσπασματική παρουσίαση των λόγων μου ως… τεκμηρίων (!) ενοχής βοήθησαν, όπως πολύ καλά γνωρίζω, οι μονταζιέρες των υπογείων του Μαξίμου και των Χαφιέδων του Δένδια. Ενός αποτυχημένου υπουργού, ο οποίος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί δέκα φορές, αλλά όχι μόνον παραμένει στην θέση του αλλά θεωρείται από την Χούντα των ΜΜΕ της διαπλοκής και… επιτυχημένος! Και είναι γι’ αυτούς επιτυχημένος παρ’ όλη την αποτυχία του γιατί κυνήγησε την Χρυσή Αυγή!

Η Χούντα των εργολάβων της διαπλοκής είναι ο πρώτος ένοχος της μεγάλης σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. Έχοντας στην υπηρεσία τους εμπαθείς μπολσεβίκους και απάτριδες νεοφιλελεύθερους, οι οποίοι προσκυνούν τον Μαμωνά του χρήματος και τίποτε άλλο, έστησαν και στήριξαν απόλυτα τα σκοτεινά σχέδια κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από ένα καθεστώς που καταρρέει μέσα στον βούρκο των σκανδάλων της κλεπτοκρατίας. Τα παιδιά της «γενιάς του Πολυτεχνείου», αμετανόητοι μπολσεβίκοι με δεξιές τσέπες, τα οποία παριστάνουν τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους μαζί με τους λακέδες της παρέας Σαμαρά των υπογείων του Μαξίμου εκτέλεσαν το συμβόλαιο πολιτικού θανάτου της Χρυσής Αυγής αλλά απέτυχαν και τα χειρότερα γι’ αυτούς έρχονται.

Η Χούντα των ΜΜΕ που πολέμησε και πολεμά βρώμικα το Κίνημά μας κατευθύνεται από μια συμμορία διεφθαρμένων κρατικοδίαιτων πλουτοκρατών με αριστερό παρελθόν. Πρώην πράκτορες της KGB, παιδιά του παραπετάσματος, φανατικοί μπολσεβίκοι είναι αυτοί που δίνουν το πρόσταγμα για το ΑΝΑΘΕΜΑ εναντίον μας στους ρουφιάνους του δελτίου των 8, που έστησαν μέσα από φυλλάδες και κανάλια το κατηγορητήριο εναντίον μας. Αυτή η Χούντα των ΜΜΕ που ευρίσκεται πίσω από όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, χρωστά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί ίσως και… δισεκατομμύρια ευρώ στο κράτος και σκυλεύει με κάθε τρόπο την δημόσια ζωή, είναι ο μεγάλος εχθρός της Χρυσής Αυγής. Κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει και όταν ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για «νταβατζήδες» και θέλησε να βάλει ένα τέλος στην εξουσία τους, είδε να τον εγκαταλείπουν ακόμη και οι ίδιοι οι υπουργοί του και τελικά νικήθηκε από τον βρώμικο πόλεμό τους. Σε αυτήν την Χούντα των εργολάβων της σαπίλας και της διαπλοκής η Χρυσή Αυγή κήρυξε έναν ανένδοτο και ανυποχώρητο πόλεμο. Μάχη αυτού του πολέμου είναι η σκευωρία εναντίον μας και αιχμάλωτοι πολέμου είμαστε σήμερα όσοι διωκόμεθα από το σύστημα. Όμως, ας γνωρίζουν ότι ούτε αυτή η μάχη κρίθηκε ακόμη και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ο πόλεμος.

Μέσα στην απελπισία τους θέλουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. Ας το κάνουν, τους προκαλούμε… Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να τελειώσει, όπως θέλουν και επιδιώκουν οι ένοχοι για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Είμαστε «εγκληματική οργάνωση» και όχι κόμμα, έτσι λένε οι εθνοπροδότες και εγκληματίες. Εάν έγκλημα είναι ότι πιστεύουμε στην Πατρίδα, ότι γεμίσαμε τους δρόμους και τις πλατείες με Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά Λάβαρα, εάν έγκλημα είναι ότι ζητήσαμε να πάνε οι κλέφτες φυλακή, τότε ΝΑΙ είμαστε εγκληματίες.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος




xryshaygh.com



ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Ή ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΜΙΣΘΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


Σοκ προκαλούν οι προτάσεις του Κέντρου Προγραμματισμού Οικονομικών Ερευνών για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, η οποία βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τεύχος της «Ελληνικής Οικονομίας», του μηνιαίου δελτίου Οικονομικών Εξελίξεων του Κέντρου, προτείνεται η κατάργηση του κατώτατου μισθού έως ένα έτος για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες νέων. Πράγμα που σημαίνει, ότι θα δουλεύουν τζάμπα οι νέοι άνεργοι για έναν ολόκληρο χρόνο και μετά θ’ αρχίσουν να πληρώνονται! Βεβαίως, δε λέει το δελτίο πως θα τη βγάζουνε και τι θα τρώνε αυτοί οι άμισθοι εργαζόμενοι, αλλά προφανώς αυτό είναι μια… λεπτομέρεια!

Επίσης, οι «φωστήρες» προτείνουν ειδικές διακρατικές συμφωνίες με χώρες εκτός της Ε.Ε. (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία), για απορρόφηση ανέργων νέων για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά, αυτοί θα επιστρέφουν και θα φεύγει η επόμενη φουρνιά!

Δηλαδή, οι άνεργοι νέοι να έχουν να διαλέξουν μεταξύ δωρεάν εργασίας ενός χρόνου και μετανάστευσης στο εξωτερικό! Αυτό είναι το μέλλον που δίνουν στη νεολαία οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας!

http://ethnikismos.net/

Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΡΕΑΛΙΣΜΟ»


Πολύ καλή εντύπωση στους εκπροσώπους του σκληρού πυρήνα του κατεστημένου, έκανε η δήλωση του συριζαίου Σταθάκη, ότι πάνω από το 90% του ελληνικού χρέους δεν δύναται να διαγραφεί, και παράλληλα πως μόλις το 5% του χρέους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επαχθές. Έτσι, ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως «φωνή της Αμερικής») θεωρεί ότι «αλλάζει τα δεδομένα του δημόσιου διαλόγου γύρω από τη διαχείριση του χρέους, αλλά και γενικότερα της πολιτικής αντιπαράθεσης». Τι εννοεί ο ποιητής; Ιδού:

«Η πολιτική ερμηνεία της εξέλιξης μπορεί να είναι ότι, τέσσερις μήνες πριν από τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη στρατηγική επιλογή να κινηθεί προς το Κέντρο, ακόμη και αν αυτό τού στοιχίσει ψήφους στα αριστερά από κάποιους που θα τον κατηγορήσουν ότι γίνεται «συστημικός». Ίσως ο κ. Τσίπρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την ψυχρή οικονομική πραγματικότητα, αλλά και τις προθέσεις των Ευρωπαίων, συμπεριλαμβανομένων και των ομοϊδεατών του της ευρωπαϊκής Αριστεράς. Και υπό αυτό το πρίσμα επιλέγει να κινηθεί».

Τέλος, η «φωνή της Αμερικής» δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για τον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων και στα δύο κόμματα «εξουσίας»:
«Τα δύο μεγάλα κόμματα οφείλουν να αποφύγουν κατά την προεκλογική περίοδο εκατέρωθεν ακρότητες καθώς στον βωμό μιας πρόσκαιρης δημοσκοπικής βελτίωσης μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκτεταμένο κλίμα αβεβαιότητας και να θυσιάσουν την ανάκαμψη της οικονομίας».
Μην ξεχνάμε, ότι πρόκειται για τον ίδιο συστημικό αρθρογράφο, που προ ημερών έψεγε την ΝΔ γιατί χαρακτήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ συλλήβδην «φιλοτρομοκρατικό», προτρέποντας σε αποφυγή των «ακροτήτων».
Ο σκοπός προφανής: να συγκλίνουν τα δύο κόμματα προς το «κέντρο», ώστε να καταστεί δυνατός ο πολιτικός τους… γάμος, με… κουμπάρους τους διεθνείς εξουσιαστές και τοκογλύφους!


http://ethnikismos.net/

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΕΜΠΡΟΣ΄΄ (ΦΥΛΛΟ Νο 31)

Διαβάστε στο 31ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί:

ΝΟΥ-ΔΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡ 000: Το νέο σόου του υπουργού Προ- Πο
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε μία ψήφος στη Νέα Δημοκρατία
«Ξένο σώμα» για το Μαξίμου ο Βορίδης
Αγγίζει το 20% η Χρυσή Αυγή
Η ταυτότητα των χιλιάδων αυτοκτονιών
Αντί για τους Έλληνες θα ταΐσει τους λαθρομετανάστες ο Καμίνης
Αποκλειστικό: Αυξήσεις 30% φέρνει το ξεπούλημα της ΔΕΗ
Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη - Χ. Αθανασίου: «Ναι, τηλεφώνησα»

Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε ζητήματα εθνικά και κοινωνικά και η θεματολογία της είναι πολυεπίπεδη: Εθνική Άμυνα, Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, Ένοπλες Δυνάμεις, Εγκληματικότητα, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός και Ιστορία. Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει Αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν.

Εβδομαδιαία Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ - Η φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί Σάββατο 24 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο με 1 ευρώ



Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Το Πολιτικό Ναυάγιο της Νέας Δυστυχίας

Ήδη από τις πρώτες κιόλας ώρες των απίστευτων διώξεων που ξεκίνησαν με την προφυλάκιση Συναγωνιστών, μεταξύ των οποίων του ίδιου του Αρχηγού του Κινήματος, γράφαμε πως στο τέλος «η αλήθεια θα λάμψει» και πως η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τελειώσει επειδή οι κρατικοί μηχανισμοί, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια δολοφονία που καταδικάστηκε από την πρώτη στιγμή.

Τα γεγονότα μας δικαιώνουν καθημερινά. Δεν είναι μόνο ότι καταρρέει κάθε ψέμα εναντίον μας (μαύρο χρήμα, οπλοστάσια κτλ), αλλά και η διαπίστωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα αυθεντικά λαϊκό κίνημα που έχει πλέον ριζώσει στις καρδιές ενός σεβαστού αριθμού Ελλήνων που βλέπουν σε αυτό την ελπίδα για να κερδίσουμε την χώρα μας πίσω.

Βεβαίως τα παραπάνω είναι «επιβαρυντικά» για τους συναγωνιστές μας που διώκονται (βάσει… κειμένων και ομιλιών!) καθώς το σύστημα χάνει διαρκώς την ψυχραιμία του και έτσι θα πρέπει να είμαστε συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή, ο καθένας από εμάς μπορεί να βρεθεί σε κάποιο κελί γιατί η «δημοκρατία» των Σαμαράδων δεν συγχωρά…

Σε οποιοδήποτε κόμμα συνέβαιναν τα όσα ζήσαμε εις βάρος της Χρυσής Αυγής, θα είχε οδηγηθεί στην αυτοδιάλυση. Εδώ όμως οι σκευωροί μας, έχουν στ’ αλήθεια απελπιστεί καθώς τίποτα δεν δείχνει ικανό να ανακόψει την άνοδό μας. Ούτε καν η απειλή να μας θέσουν εκτός νόμου. Αυτή την πικρή διαπίστωση την κάνουν όλο και περισσότεροι αναλυτές.

Δημοτικές Εκλογές: Στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή. Τι κάνουμε Αντώνη;

Ο Γ. Πολίτης στην Real News προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» της αναμέτρησης των δημοτικών εκλογών: «Στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία, βρίσκονται αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με τη Σοφία Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ. Στον δήμο της Αθήνας περνούν στον δεύτερο γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Γιώργο Καμίνη ή τον υποψήφιο της Ν.Δ. Τι κάνει ο Αντώνης Σαμαράς;»

Όπως καταλαβαίνετε, η Χρυσή Αυγή θα είναι οπωσδήποτε στον δεύτερο γύρο και αυτή η παραδοχή δείχνει την τεράστια δυναμική και απήχηση που έχουν οι Εθνικιστές στον Ελληνικό Λαό αλλά και στην ανάγκη συσπείρωσης του «συνταγματικού τόξου».

Σταύρος Λυγερός: Φάσμα πανωλεθρίας - Η Χρυσή Αυγή έχει περάσει τη ΝΔ

Ακόμα ένας δημοσιογράφος που ασφαλώς δεν σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή ομολογεί όσα ο κόσμος έχει τούμπανο και η Συγγρού κρυφό καμάρι. Ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή λαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από το κυβερνητικό κόμμα που θέλει να μας θέσει και εντός νόμου! Στο άρθρο του λοιπόν, ο Σταύρος Λυγερός καταγράφει τις σκέψεις του για το «φάσμα της πανωλεθρίας»: «Αν ο Σαμαράς τηρήσει τη δέσμευσή του να μην κάνει Εθνικές Εκλογές μέχρι τον Μάιο, κατά πάσα πιθανότητα η Ν.Δ. θα υποστεί στις ευρωεκλογές συντριβή. Με δεδομένο τον χαλαρό χαρακτήρα αυτής της ψήφου, δεν αποκλείεται ακόμα και να έρθει τρίτο κόμμα».

Σε άλλο σχόλιο του ιδίου σχετικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις του «τόξου» απέναντι στους Εθνικιστές, γράφει: «Εγκλωβισμένοι σε μία καθεστωτική πρακτική, οι κυβερνώντες (και ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν κατανοούν ότι η προσπάθεια να εξουδετερώσουν ένα ιδεολογικοπολιτικό φαινόμενο με (αμφιβόλου δημοκρατικότητας) διοικητικά - κατασταλτικά μέτρα φέρνει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ακόμα χειρότερα θα συμβούν εάν επιχειρηθεί η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου και να απαγορευθεί στα ηγετικά στελέχη της το δικαίωμα του εκλέγεσθαι».

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις «πικρές διαπιστώσεις» ανθρώπων που βλέπουν εκείνο που έρχεται... Πέραν όλων αυτών, υπάρχουν οι πορείες, τα -γεμάτα κόσμο- γραφεία και Πίστη πιο δυνατή και από τη φωτιά. Τι άλλο θέλετε;

Νίκος Κωνσταντίνου

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί


xryshaygh.com



ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΟΜΕΡΤΑ΄΄ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ


Έχει αρχίσει και καθίσταται υπόπτως επαναλαμβανόμενη η «σύμπτωση» της ανακριτικής κρίσεως να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για το μέγα σκάνδαλο των εξοπλιστικών, αφότου έχουν αρνηθεί να προσκομίσουν στοιχεία για την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο. Με δεδομένο την πρότερη παραδοχή Αθανασίου ότι μπορεί και παίρνει ανά πάσα ώρα και στιγμή τηλέφωνο την προϊστάμενη των ανακριτών, αντιλαμβανόμαστε ότι η σκανδαλώδης αυτή «σύμπτωση» αποφάσεων έρχεται κατόπιν πολιτικής εντολής.

Μόλις χθες είχαμε μία ακόμα περίπτωση ανθρώπου εμπλεκόμενου στο όλο σκάνδαλο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφότου αρνήθηκε να δώσει ονόματα πολιτικών. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε τα καθεστωτικά ρεπορτάζ που σε όλες τις καθεστωτικές εφημερίδες. Σας μεταφέρουμε ως παράδειγμα απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ της «Καθημερινής»: «Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο κ. Ματαντός φέρεται να έδωσε σημαντικά στοιχεία αποκαλύπτοντας λογαριασμούς μέσω των οποίων διακινήθηκαν τα μαύρα χρήματα, και οι οποίοι δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι χθες από τις έρευνες της ελληνικής Δικαιοσύνης. Αρνήθηκε ωστόσο να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα και δη πολιτικά πρόσωπα που πήραν μίζες, εμμένοντας στις αποκαλύψεις που είχε κάνει καταθέτοντας παλαιότερα ενώπιον της γερμανικής Δικαιοσύνης.»

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, ο οποίος απολογήθηκε για το σκάνδαλο, αφέθηκε ελεύθερος και ακολούθως ο συνήγορος άφησε αιχμές ότι υπάρχει "ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ". Βεβαίως ο κατηγορούμενος δεν κλήθηκε από την δικαιοσύνη για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο συνήγορος του και όλοι αντιλαμβανόμαστε το γιατί. Ο Ευσταθίου κοινώς αφέθηκε ελεύθερος γιατί τήρησε την «ομερτά» και δεν δημιούργησε έτσι προβλήματα στην χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, που ελέγχει τις αποφάσεις των ανακριτών, όπως αυτό έχει καταστεί σαφές και στην περίπτωση των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπου η προφυλάκιση θεωρείται βεβαία, ασχέτως αν δεν υπάρχει κανενός είδους έγκλημα.

Την ίδια μοίρα είχε και η υπόθεση του Α. Κάντα, ο οποίος παρότι κατονομάζεται από το σύνολο των υπόλοιπων κατηγορούμενων, επίσης αφέθηκε ελεύθερος. Το συγκλονιστικό είναι ότι αφέθηκε ελεύθερος παρότι επίσης υπονόησε, ενώπιον των ανακριτών, την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, λέγοντας ότι «θεωρώ αδύνατο να έπαιρνα εγώ τέτοιες μίζες και να μην έπαιρναν οι πολιτικοί μου προϊστάμενοι», δείχνοντας έτσι ευθέως πολιτικά πρόσωπα, αλλά χωρίς να τα κατονομάσει, ίσως γιατί αν τα κατονομάσει τότε θα μας αποχαιρετήσει «πρόωρα» η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά.

Επίσης ελεύθερος είχε αφεθεί και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, ο οποίος στην απολογία του παραδέχτηκε την χορηγία μιζών προς κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Εν τέλει συνελήφθη ξανά για παραβίαση περιοριστικών όρων, αφού δεν κατέβαλε την εγγύηση που του είχε επιβληθεί. Ουδέποτε διερευνήθηκαν περαιτέρω αυτά που κατήγγειλε για στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα χρήματα αυτά διακινήθηκαν περαιτέρω και ιδιαιτέρως προς τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Με φόντο την «αθώωση» Βενιζέλου – ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή, για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, καθίσταται σαφές ότι η συνοχή της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, περνά μέσα από τον έλεγχο της δικαιοσύνης και τον βιασμό του Συντάγματος, των Νόμων και του Πολιτεύματος. Είτε μέσα από αποφάσεις που επιβραβεύουν την τήρηση της «ομερτά» για την συμμετοχή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά, είτε μέσα από τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, χαλιναγωγεί την δικαιοσύνη προκειμένου να συνεχίσει την ύπαρξη της και να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Ελλάδας.


xryshaygh.com



Ε. ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Έχασε τα λόγια του ο υπουργός του Σαμαρά, Αθανασίου στις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά την επίκαιρη ερώτηση της Ελένης Ζαρούλια

Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια αναφέρθηκε αρχικά στην λάσπη του καθεστώτος και των φερεφώνων των καναλιών πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή επιδιώκει με λόγια και με πράξεις την κατάλυση της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος, την στιγμή που ως νόμιμο πολιτικό κόμμα έχει καταθέσει δήλωση στον Άρειο Πάγο πως δεν αποσκοπεί κάτι τέτοιο. Βέβαια, την ίδια ώρα η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαίου και διάκρισης των εξουσιών με τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και την σκευωρία που έστησε κατά της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής ρώτησε τον υπουργό της κλίκας Σαμαρά, Αθανασίου πώς γίνεται να δίνονται άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες και μετά να μην επιστρέφουν ποτέ στην φυλακή, ενώ την ίδια ώρα απαγορεύεται στους νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα συνταγματικά δικαιώματά τους.

Συνέπεια αυτού του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος είναι τα ανθελληνικά νομοσχέδια της χούντας Σαμαρά να ψηφίζονται από την παράνομη Βουλή των 294!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε στις εμπεριστατωμένες καταγγελίες της Συναγωνίστριας Ζαρούλια για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται με πολιτικά κριτήρια για τα ανύπαρκτα αδικήματα γνώμης και της συλλογικής ευθύνης.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Συντάγματος της Ελλάδος: "Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του Τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους". Επιπλέον, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου (άρθρο 10): "Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερία εκφράσεως. Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερίαν γνώμης ως και την ελευθερία λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων". Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 19 του διεθνούς συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα: "Κανείς δεν πρέπει να υπόκειται σε διακριτική μεταχείριση και να παρενοχλείται για τις απόψεις του. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης".

Σε όλα αυτά ο θλιβερός Αθανασίου δεν απάντησε, αλλά αρκέστηκε να διαβάζει μια γραπτή απάντηση που του την είχαν ετοιμάσει οι "επικοινωνιολόγοι" του υπουργείου, τονίζοντας συνέχεια ότι δεν εννοούσε αυτό που έλεγε όταν μιλούσε για "δίκαιη δίκη".

Στην δίκαιη έκρηξη της Συναγωνίστριας Ζαρούλια ο προεδρεύων Μαρκογιαννάκης, ζητώντας την άδεια από μια άδεια αίθουσα, επέβαλε πειθαρχική ποινή. Βέβαια, όταν ακούγονται τα ίδια και χειρότερα από τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" οι προεδρεύοντες κωφεύουν



xryshaygh.com