a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!


Το Σάββατο δεν είναι μια ακόμη, από τις πολλές πολιτικές συγκεντρώσεις που διοργανώνει κάθε τόσο η Χρυσή Αυγή… Το Σάββατο είναι η εκδήλωση των εκδηλώσεων! Η πολιτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέναντι σε ένα καθεστώς, που ο ιστορικός του μέλλοντος, με ντροπή θα περιγράφει, με ένα και μόνο αίτημα! ΛΕΥΤΕΡΙΑ…

Στις 28 του Σεπτεμβρίου κλείνει ένας χρόνος από το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, όπου η ιστορία έχει κρατήσει χώρο στο βιβλίο με τις συνωμοσίες στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της… Την συνωμοσία υπογράφει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και των συν αυτώ! Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή! Ειδικά στην πολιτική σκηνή της χώρας που σήμερα παρομοιάζεται με την σκηνή του θεάτρου σκιών, όπου κάποιοι, σαν άλλοι Καραγκιόζηδες, κινούνται από τα νήματα των δανειστών και των εχθρών της πατρίδας οι οποίοι δίνουν εντολές που εκτελούνται πιστά.

Μια από αυτές; ΦΥΛΑΚΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
http://ethnikismosblog.wordpress.com/

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 1944 – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ


Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός, τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Ηλείας, με κατεύθυνση την Τρίπολη και την Κόρινθο. Την πόλη των Καλαμών υπεράσπιζε δύναμις 600 ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας και 200 της Ε.Β. Χωροφυλακής, υπό την διοίκηση του Νομάρχου Δημητρίου Περρωτή. Την επομένη ημέρα, οι κομμουνισταί ζώνουν την πόλη. Επικεφαλής τους είναι ο απεσταλμένος του κόμματος από την Αθήνα, Νίκος Μπελογιάννης, που ζητά επιτακτικά την παράδοση της πόλεως.

Ο Νομάρχης, με την συναίνεση των υπολοίπων τοπικών παραγόντων, αρνήθηκε ρητά και κατηγορηματικά. Έτσι, τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου, τα κόκκινα θηρία χίμηξαν στην Καλαμάτα. Η υπεροχή τους σε έμψυχο υλικό, σε πυροβολικό και σε βαρέα όπλα ήταν συντριπτική. Μοιραία, λοιπόν, μέχρι το βράδυ τα περισσότερα φυλάκια και οι συνοικίες της πόλεως έπεσαν στα χέρια του εχθρού. Ως τα μεσάνυχτα είχε μείνει απόρθητη η περιοχή του κέντρου της Καλαμάτας, όπου ευρισκόταν η Διοίκηση Χωροφυλακής. Εκεί, λοιπόν, είχαν συγκεντρωθεί οι αρχές, οι εναπομείναντες μαχητές και πολλοί τρομοκρατημένοι πολίτες. Ο κλοιός έσφιγγε συνεχώς γύρω τους. Οι ώρες ήταν κρίσιμες και οι αποφάσεις δεν είχαν την πολυτέλεια να περιμένουν. Μετά από σύσκεψη, αποφασίστηκε ομοφώνως η απελπισμένη έξοδος των δυνάμεων προς τον σιδηροδρομικό σταθμό και από κει η αναχώρηση προς τον ελεύθερο Μελιγαλά. Πράγματι, μετά από λίγο έγινε η έξοδος και περίπου 1.000 εθνικισταί κατάφεραν να φθάσουν στον Μελιγαλά. Εκεί θα δινόταν η κρίσιμη μάχη!
6
Η μάχη άρχισε στις 13 Σεπτεμβρίου, με μια μανιασμένη μαζική επίθεση των ορδών του Άρη Βελουχιώτη. Η άμυνα του ηρωικού Μελιγαλά ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Περίπου 700 μαχητές ήταν κατανεμημένοι σε διάφορα οχυρά σημεία και αμύνονταν με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Επικεφαλής των εθνικών δυνάμεων ήταν ο ταγματάρχης Δ. Παπαδόπουλος. Ο απολογισμός της πρώτης ημέρας της μάχης, ήταν αρνητικός για τους συμμορίτες, εφόσον όχι μόνον αποκρούστηκε η επίθεσή τους, αλλά ετράπησαν και σε άτακτη φυγή μετά από την αντεπίθεση των εθνικιστών, ενώ κυριεύθησαν 12 οπλοπολυβόλα τους.

Την επομένη, ανήμερα του Σταυρού, οι συμμορίτες πραγματοποιούν νέα επίθεση, ενισχυμένοι με βολές πυροβολικού και όλμους. Ωστόσο, η άμυνα του Μελιγαλά καλά κρατεί. Αλλά, με σημαντικές απώλειες: 9 νεκροί και 23 τραυματίες. Το βράδυ της ιδίας, γίνεται ένας πρόχειρος απολογισμός και διαπιστώνεται ότι τα πυρομαχικά εξαντλούνται. Είναι φανερό, πως οι επόμενες ώρες αναπόφευκτα θα είναι οι τελευταίες για την άμυνα της κωμοπόλεως. Ωστόσο, κανείς δεν δειλιάζει και δεν κουνιέται από τη θέση του. Τηρώντας πιστά την πανάρχαια ελληνική πολεμική παράδοση, οι εθνικιστές είναι αποφασισμένοι να πέσουν μέχρι ενός!

Η επίθεση των συμμοριτών αρχίζει πρωί-πρωί στις 15 Σεπτεμβρίου. Οι υπερασπιστές της κωμοπόλεως και της τιμής του Έθνους ρίχνουν τα τελευταία φυσίγγιά τους. Οι πολιορκητές του Μελιγαλά, κρίνοντας από την συχνότητα των πυροβολισμών, καταλαβαίνουν ότι τα πυρομαχικά των εθνικιστών όπου να’ ναι τελειώνουν και πυκνώνουν τις επιθέσεις τους. Παράλληλα, δουλεύει και το χωνί, το οποίο ουρλιάζει: «παραδοθείτε, ο αγώνας σας είναι μάταιος. Ο Άρης σας δίνει το λόγο της τιμής του, δεν θα σας πειράξει κανείς». Αν είναι δυνατόν να έχουν τιμή οι άτιμοι…

Κατά το μεσημέρι, ο επικεφαλής των εθνικών δυνάμεων Δ. Παπαδόπουλος, που τρέχει από φυλάκιο σε φυλάκιο για να εμψυχώσει τους αμυνομένους, τραυματίζεται βαριά στην κοιλιακή χώρα και αποσύρεται από την μάχη. Ήταν η αρχή του τέλους. Στις 12:30, σταματάει το τουφεκίδι. Τα πυρομαχικά τελείωσαν! Λίγη ώρα αργότερα, οι συμμορίτες μπαίνουν στον Μελιγαλά! Πρώτος τους στόχος το νοσοκομείο. Εκεί κατασφάζουν όλους τους τραυματίες, 41 τον αριθμό. Ακολουθούν επιλεγμένες σφαγές σημαινόντων εθνικιστών παντού, στους δρόμους, στις πλατείες, στα σπίτια κ.τ.λ.

Εν συνεχεία, συγκεντρώνουν όλους τους κατοίκους και τους μαχητές σ’ έναν περιφραγμένο χώρο με υψηλή μάντρα, στο επονομαζόμενο «Μπεζεστένι». Τους υποχρεώνουν να βγάλουν τα ρούχα τους (εκτός από το εσώρουχο) και τα παπούτσια τους και τους κρατούν εκεί ημίγυμνους, άρα πλήρως εξουδετερωμένους. Έξω από την μάντρα μαζεύονται συμμορίτες που έχουν προσέλθει από άλλες περιοχές και σαν λυσσασμένα όρνεα μπαίνουν μέσα και αρπάζουν όποιον βάζουν στο μάτι. Τον βγάζουν έξω από το «Μπεζεστένι» και τον σφάζουν αμέσως, εκεί μπροστά στα μάτια όλων, υπό τις σπαρακτικές κραυγές των πανικοβλημένων γυναικοπαίδων. Ο αιμοχαρής «αρχικαπετάνιος», παρακολουθεί τις σκηνές καβάλα στ’ άλογό του (για να έχει πλήρη οπτική επαφή) και γελά με σαδιστική μανία. Γελά με το μαρτύριο των Ελλήνων και παροτρύνει όσους βλέπει διστακτικούς να πάρουν κι αυτοί από έναν «μεζέ». Ανθρώπινο «μεζέ»! Η πλήρης αποκτήνωσις!

Την ίδια ώρα, άλλοι κομμουνισταί, οι έχοντες τις μεγαλύτερες ικανότητες κατσαπλιαδισμού, μπαίνουν στα άδεια σπίτια και αρπάζουν ότι βρουν. Μόλις τελειώνουν το απίστευτο όργιο λεηλασίας, βάζουν και φωτιά! Οι εντολές που έχουν πάρει από τον διεστραμμένο αρχιεγκληματία Βελουχιώτη είναι σαφείς: Να μην μείνει στον Μελιγαλά λίθος επί λίθου! Φωτιά και μαχαίρι!

Το σχέδιο εξοντώσεως των Ελλήνων προχωράει ταχύτατα παραπέρα. Μετά από μια σύντομη προσωπική επιθεώρηση των χώρων γύρω από τον Μελιγαλά, ο διεστραμμένος κτηνάνθρωπος Βελουχιώτης εντοπίζει το κατάλληλο χώρο για την σφαγή. Πρόκειται για μια δεξαμενή βάθους 16 μέτρων και πλάτους 4, ένα ημιτελές έργο προς ύδρευση του Μελιγαλά, με την ονομασία «Πηγάδα», που ευρίσκεται στα νοτιοδυτικά της κωμοπόλεως. Επιστρέφει στο «Μπεζεστένι», μαζεύει τους συμμορίτες του και τους αποκαλύπτει το σχέδιό του, που αμέσως μετά μπαίνει σε εφαρμογή. Οι κρατούμενοι, δένονται τρεις-τρεις με καλώδια και σύρματα και μόλις φθάσουν την μια εκατοντάδα οδηγούνται πεζοί προς τον τόπο του μαρτυρίου τους, ο οποίος απέχει κοντά στα 2 χιλιόμετρα. Όποιος κοντοστέκεται χτυπιέται άγρια από τους συνοδούς με βούρδουλες, όποιος πέφτει μαχαιρώνεται επιτόπου, μαζί με τους συνδεσμώτες του. Στο δρόμο, μανιασμένοι κομμουνισταί ουρλιάζουν υστερικά: Θάνατος! Θάνατος στους φασίστες!

Στο χείλος της «Πηγάδας», περιμένουν οι δήμιοι. Είναι οι πιο φανατισμένοι, οι πιο άγριοι, οι πιο αξιόπιστοι κομμουνισταί, αυτοί που δουλεύουν καλά το μαχαίρι και το κονσερβοκούτι, οι πιο πεπειραμένοι χασάπηδες του ελληνικού λαού. Μόλις φθάσουν εκεί, οι συνοδοί λύνουν τους κρατουμένους, κι ένας-ένας οδηγείται στο στόμιο της «Πηγάδας». Οι σφαγείς, με σβέλτες κινήσεις πιάνουν τα θύματά τους από τα μαλλιά και τους χαράζουν βαθιά στο λαιμό. Μετά, τους πετάνε μέσα στην Πηγάδα. Οι πρώτοι σφαγιασθέντες πεθαίνουν αμέσως λόγω της πτώσεως. Μόλις ο πυθμένας γεμίζει με πτώματα, τα υπόλοιπα θύματα πέφτουν ημιθανή πάνω τους και αργοπεθαίνουν με φρικτό τρόπο. Διαρκώς, νέα πτώματα προστίθενται στον σωρό.
meligalas
Η μεγάλη ανθρωποσφαγή διαρκεί τρεις ολόκληρες ημέρες. Ο απολογισμός θλιβερός: 1.000 Έλληνες πατριώτες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, ρίχτηκαν στην «Πηγάδα». Αν υπολογίσουμε και άλλους 500 περίπου, που εδολοφονήθησαν σε άλλα σημεία, φθάνουμε στα 1.500 θύματα, βορά στις εγκληματικές ορέξεις των προφυλακών του πανσλαβισμού!

Αυτή είναι εν ολίγοις, αγαπητοί μου αναγνώστες, η ιστορία ενός πρωτοφανούς στην ελληνική ιστορία εγκλήματος των κομμουνιστών. Η Ελληνική Πολιτεία, έκανε το χρέος της έως το 1974. Μετά, η ετησία εκδήλωσις τιμής και μνήμης των αγρίως σφαγιασθέντων εθεωρήθη «γιορτή μίσους» και γίνεται χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του κράτους και των κομμάτων του «κοινοβουλευτικοί τόξου». Ευτυχώς, χάρις εις την συνεχή παρουσία των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και των συγγενών των θυμάτων, το μνημόσυνο γίνεται κανονικά.
KKE77


http://ethnikismosblog.wordpress.com/

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ


Είναι πράγματι ειρωνικό ορισμένες παρατάξεις που έχουν τελέσει τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία να μονοπωλούν την δημοκρατικότητα και τον προοδευτισμό εδώ και πολλές δεκαετίες στον τόπο.

Οι σφαγείς των λαών και προδότες του έθνους, οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου δεν δικαιούνται να μας παραδίδουν μαθήματα πατριωτισμού, δημοκρατικότητας και νομιμοφροσύνης, έχοντας μάλιστα απαξιωθεί στις συνειδήσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Η λίστα των εγκλημάτων των σταλινοτσολιάδων είναι ατελείωτη, προκαλεί ανατριχίλα και θα χρειάζονταν όχι ώρες, αλλά ημέρες για να τα απαριθμήσει κάποιος αναλυτικά.
Εμείς λοιπόν, ζητούμε την εξαίρεση της παράταξης του ΚΚΕ από την συμμετοχή στις νόμιμες διαδικασίες, από τις διευκολύνσεις και τα προνόμια που εξασφαλίζει η ιδιότητα του αιρετού στην περιφέρειά μας, αυτής της εγκληματικής οργάνωσης των δοσιλόγων και καταδικασμένων για εσχάτη προδοσία συμμοριτών, αυτών των αμετανόητων ορφανών του Τσαουσέσκου και του Στάλιν, για τους παρακάτω λόγους:
Διότι δεν έχουν αναγνωρίσει το Σύνταγμα της χώρας και κατ’ επέκταση το πολίτευμα της συνταγματικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, επιδιώκοντας την ανατροπή του και την αντικατάστασή του από τη δικτατορία του προλεταριάτου, σκοπός που δηλώνεται ευθέως στα ιδεολογικά και καταστατικά τους κείμενα.
Διότι η παρουσία τους στο περιφερειακό συμβούλιο είναι παράνομη, καθώς δεν έχουν δώσει τον τύπο του όρκου που προβλέπεται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Αντ’ αυτού εκφώνησαν ένα άσχετο ιδεολογικό και κομματικό μανιφέστο.
Στα περι ΝΑΖΙ απαντήσαμε

Ήταν προδότες, συνεργάτες και σύμμαχοι των κατακτητών Ναζί κατά το πρώτο μισό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δυνάμει του συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939, βάσει του οποίου το ανθελληνικό ΚΚΕ ευθυγραμμίσθηκε με τη γερμανο-σοβιετική συμμαχία

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ΄΄


Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα και περιφερειακοί σύμβουλοι

Η Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο εύχεται η θητεία του παρόντος Περιφερειακού Συμβουλίου να είναι παραγωγική, να αντιμετωπίσει επιτυχώς χρόνια ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια, και πάνω απ’ όλα να αποδειχθεί εθνωφελής, ιεραρχώντας πάνω από το οποιοδήποτε ατομικό ή συντεχνιακό συμφέρον το συμφέρον της Πατρίδας, του Έθνους και των νησιών μας.

Ας γνωρίζει ο λαός της Περιφέρειάς μας, ότι η Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, όπως και το κόμμα μας η Χρυσή Αυγή, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του απλού Έλληνα πολίτη, θα τείνει ευήκοον ους στα αιτήματα και τις ανησυχίες του και θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την διοικούσα παράταξη ότι θα συνδράμουμε σε κάθε προσπάθεια που κρίνουμε ότι εξυπηρετεί το συμφέρον της Περιφέρειας, ενώ δεν θα διστάσουμε να συνταχθούμε και με τις πρωτοβουλίες άλλων παρατάξεων, πάντα υπό την προϋπόθεση της εξυπηρέτησης του τοπικού συμφέροντος.
Μερικά από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή ο νησιώτης της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων είναι τα ακόλουθα:
Η λαθρομετανάστευση με τις πολυάριθμες επιπτώσεις της, ιδιαίτερα ενόψει του γεγονότος ότι τα ακριτικά μας νησιά αποτελούν πύλη εισόδου για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι γνωστό τοις πάσι πως τα θαλάσσια σύνορα δεν φρουρούνται αποτελεσματικά. Γνωρίζουμε επίσης πως η φύλαξή τους δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες της περιφερειακής αρχής. Όμως, αυτό που μπορεί να κάνει η περιφέρεια είναι να καταβάλλει έντονες προσπάθειες, απευθυνόμενη στις αρμόδιες αρχές των Αθηνών, ώστε η φύλαξη να γίνει αποτελεσματικότερη. Το μειωμένο αίσθημα ασφαλείας των ντόπιων και των τουριστών λόγω της έλευσης των λαθρομεταναστών, η μαύρη εργασία και η πτώση των ημερομισθίων που αυτή συνεπάγεται για τους Έλληνες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και το παραεμπόριο, είναι κάποιες από τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προβλεφθεί η δημιουργία χώρων μαζικής υποδοχής στην Περιφέρειά μας. Διότι, εάν γίνει κάτι τέτοιο, πέραν της μειώσεως του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, θα δημιουργήσει και αρνητικό αντίκτυπο στην τουριστική εικόνα των νησιών μας. Πλανάται πλάνην οικτρά, όποιος θεωρεί πως οι παράγοντες από το εξωτερικό που κατευθύνουν τον τουρισμό δεν εξετάζουν και τέτοιες παραμέτρους. Φρονούμε, λοιπόν, ότι η περιφερειακή αρχή δεν πρέπει να μείνει αδιάφορη στα παραπάνω προβλήματα.
Η αύξηση του τουρισμού και η βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών στην Περιφέρειά μας είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας, διότι ο τουρισμός είναι η κύρια πηγή εσόδων για την περιοχή μας. Προς την κατεύθυνση αυτή, θεωρούμε κρίσιμης σημασίας την συνεχή συνεργασία των αρμόδιων περιφερειακών αρχών και υπηρεσιών με τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν. Είναι οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων, εκπρόσωποι ή ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων που γνωρίζουν καλά τον τομέα του τουρισμού, πιθανόν πολύ καλύτερα από τα πολιτικά πρόσωπα που θα οριστούν αρμόδια για αυτόν. Για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας, εμείς θα προτείνουμε την θέσπιση κοινών διαρκών επιτροπών, οι οποίες να αποτελούνται από εκπροσώπους της Περιφέρειας και εκπροσώπους των ιδιωτικών φορέων που προαναφέρθηκαν. Σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις, θα επανέλθουμε στο θέμα.
Αδιαπραγμάτευτη είναι η πολιτική μας θέση και ως προς την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας. Είμαστε υπέρ της εκμετάλλευσης και όχι υπέρ του ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου. Λέμε ναι σε μορφές που αποφέρουν οικονομικά οφέλη στον τόπο και το κράτος. Είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι στις αδιαφανείς και ενάντια στο δημόσιο συμφέρον εκποιήσεις εθνικών περιουσιακών στοιχείων. Επίσης πιστεύουμε πως η εκμετάλλευση, όποια μορφή και αν προσλαμβάνει, πρέπει να γίνεται με σεβασμό στις ανάγκες των μικρομεσαίων επαγγελματιών που ζουν από τον τουρισμό. Κανείς, άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονεί ότι η ραχοκοκαλιά της τοπικής, αλλά και συνολικά της ελληνικής οικονομίας, είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Είναι, επίσης, επιτακτική ανάγκη να βελτιωθούν οι στρατηγικές υποδομές της Περιφέρειας. Από το νοσοκομείο, που χρειάζεται επειγόντως στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μέχρι τις εθνικές οδούς και τις λεωφόρους, τα προβλήματα των οποίων όλοι γνωρίζουμε. Στις αντίστοιχες συνεδριάσεις και επιτροπές, θα προτείνουμε τις λύσεις που εμείς θεωρούμε κατάλληλες.
Η αναφορά που προηγήθηκε στα προβλήματα του τόπου είναι άκρως ενδεικτική, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας. Θα έχουμε καιρό να τα συζητήσουμε εκτενέστερα.
Τελειώνοντας, διαβεβαιώνουμε τους νησιώτες της Περιφέρειάς μας πως η Ελληνική Αυγή, όπως και το κόμμα μας η Χρυσή Αυγή, είναι εδώ για να τους αφουγκράζεται και να τους υπηρετεί.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Σε περίπτωση που το ΚΚΕ έχει αναφερθεί σ’ εμάς, λέμε: Κάποιοι, ωστόσο, πρέπει να χωνέψουν ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου έχουμε να καταθέσουμε μία αίτηση εξαίρεσης, την οποία θα μου επιτρέψετε να αναπτύξω και προφορικά.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΟΣ: Η ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ΄΄ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Την Κυριακή 14/9 στη Σύρο, η Χρυσή Αυγή τίμησε ,με τη παρουσία της κατόπιν προσκλήσεως, την τελετή Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος. Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Κυκλάδων με την ''Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο'' ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ εκπροσωπώντας την παράταξη, έδωσε το παρόν.


Στο πλαίσιο του εορτασμού τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Μικρασιατικής Μνήμης στην περιοχή του προσφυγικού Ξηροκάμπου και κατάθεση στεφάνου από τον περιφερειακό σύμβουλο και εκπρόσωπο του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο».
Να σημειωθεί η απουσία όλων των παρατάξεων πλην της «Χρυσής Αυγής».

Συγκινητική η στιγμή της κατάθεσης στεφάνου από τον 93 χρόνο Μικρασιάτη Παντελή Τεκέλογλου, που είχε έλθει νεογέννητος στη Σύρο μαζί με το προσφυγικό κύμα, διωγμένος από το μαχαίρι του Τούρκου μετά από μια «έντονη ανταλλαγή απόψεων» όπως λένε κάποιοι προσκυνημένοι από την κυβέρνηση των δοσίλογων








Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ


Ο επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» και φέρων την ευθύνη της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της Χρυσής Αυγής ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, επισκέφτηκε τη Σύρο και συναντήθηκε με τα στελέχη και τους συναγωνιστές του νησιού. Αποφασίστηκε η συγκρότηση πυρήνα πολιτικού αγώνα με υποχρέωση υποστήριξης στο έργο των Περιφερειακών συμβούλων στο Νότιο Αιγαίο, με υπευθύνους τον εκλεγμένο περιφερειακό μας σύμβουλο Κυκλάδων ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΥΡΟ και τον υποψήφιο του συνδυασμού μας, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΠΕΛΑ. Οι συναγωνιστές στη Σύρο δέχτηκαν με ενθουσιασμό αυτή την οργανωτική κίνηση και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που η Χρυσή Αυγή, αξιοποιεί όλους του συναγωνιστές που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο μεγάλο Εθνικιστικό κίνημα.

Ο συναγωνιστής ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, αφού ευχαρίστησε όλους και όλες για το θετικό αποτέλεσμα στις Περιφερειακές εκλογές σε ένα δύσκολο αγώνα με αντίξοες συνθήκες, έκανε αναφορά στους συναγωνιστές μας και πολιτικούς κρατουμένους. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική ικανοποίηση του αρχηγού μας, ο οποίος κρατά ψηλά το λάβαρο του αγώνα μέσα από το κελί της τιμής και εισπράττει τη χαρά και την δύναμη από εμάς εδώ έξω, ότι οι αγώνες του και η ταλαιπωρία του από το καθεστώς, έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούσαν οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων.

Οι συναγωνιστές από τη Σύρο ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τον τρόπο πολιτικού αγώνα που θα γίνετε στο νησί, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο νόμιμο πολιτικό αγώνα σαν αυτό που κάνει πάντα η Χρυσή Αυγή, και δόθηκαν οδηγίες για την απομόνωση υπόπτων στοιχείων που τυχών προσπαθήσουν να παρεισφρήσουν στον πυρήνα με σκοπό την προβοκάτσια.



ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ


Είναι πράγματι ειρωνικό τα ορφανά του Στάλιν, που έχουν τελέσει τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία να αυτοανακηρύσσονται σε προστάτες των δικαιωμάτων της μισθωτής εργασίας και της διαφορετικότητας. Όλη σας η ιστορία έχει δομηθεί στο ψέμα και την προπαγάνδα, με την ανοχή φυσικά του μνημονιακού κατεστημένου. Πλην όμως, εν έτει 2014, ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός έχει πάψει να χάφτει τα παραμύθια των «συντρόφων». Οι «κατατρεγμένοι», που τόσο πολύ υπερασπίζεστε, ζουν εις βάρος των Ελλήνων μικροπωλητών. Την ώρα που οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν ,με δυσκολία ,ασφαλιστικές εισφορές, φόρους, Φ.Π.Α. και μισθώνουν τους χώρους στα λαϊκά πανηγύρια οι φίλοι σας λαθρέμποροι ανοίγουν δίπλα τους ένα σεντόνι με προϊόντα παράνομης παιδικής εργασίας, χωρίς φόρους, χωρίς δασμούς, χωρίς Φ.Π.Α. και χωρίς μίσθωση του χώρου από τον Δήμο.

Το ΚΚΕ σας «σύντροφοι» είναι το εργαλείο του καπιταλισμού, προσποιείστε τους προστάτες των εργαζομένων την στιγμή που θέλετε να εξασφαλίσετε φτηνά μεροκάματα στο κεφάλαιο και μαζεύετε λαθρομετανάστες, ως γνήσια πιόνια του παρασιτικού κεφαλαίου που είστε και σκληροί καπιταλιστές οι ίδιοι. Είναι γνωστή, άλλωστε, η στάση σας απέναντι στους πρώην εργαζομένους του 902 fm και της Τυποεκδοτικής, τους οποίους αμείβατε με αποδοχές πείνας, τους χρωστούσατε τους μισθούς πολλών μηνών και στο τέλος τους απολύσατε. Κατά τα άλλα κόπτεστε για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Με την τακτική σας να υπερασπίζεστε την φτηνή εργασία που προσφέρουν οι λαθρομετανάστες, χτυπάτε τα μεροκάματα του Έλληνα και τον αναγκάζετε να εργάζεται και αυτός με τα μεροκάματα πείνας των παράνομων αλλοδαπών. Με αυτόν τον τρόπο, αφού έχει επιλογή το κεφάλαιο, προσλαμβάνει προσωπικό σε συνθήκες πραγματικής δουλείας.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς σας περί σκυλιών του συστήματος, το δικό μας κίνημα είναι αυτό που διώκεται και φυλακίζεται, ενώ το δικό σας απολαμβάνει τις ανέσεις του….. «δημοκρατικού» τόξου, και ας μην έχει αναγνωρίσει το Σύνταγμα της χώρας. Είναι, ασφαλώς, νωπές οι μνήμες των μελών των ΚΝΑΤ ΚΚΕ, που συμπαραστάθηκαν ενεργά στις αστυνομικές δυνάμεις στην βίαιη καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων κατά του Μνημονίου. Ας μην ξεχνάμε και ότι το ΚΚΕ είναι αυτό που συγκυβέρνησε με την ελαφροδεξιά παράταξη της ΝΔ το 1989, «σύντροφοι».
Όσο για το ποιοι είναι ναζί, το χει δείξει η Ιστορία, όταν συμμαχήσατε και συνεργαστήκατε με τους κατακτητές Ναζί κατά το πρώτο μισό του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, δυνάμει του συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939, βάσει του οποίου το ανθελληνικό ΚΚΕ ευθυγραμμίσθηκε με τη γερμανο-σοβιετική συμμαχία και διεκήρυττε ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε κατά του Άξονος, κατηγορώντας επιπλέον τον Μεταξά ότι… προετοιμάζει πόλεμο
Για να τελειώνουμε μια και καλή «σύντροφοι» προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται διαρκώς, παρά τη λάσπη που δέχεται από τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων που σε κάθε ευκαιρία σας παρουσιάζουν, εν αντιθέσει με εμάς που βιώνουμε τον αποκλεισμό και τη φίμωση των Ιδεών μας. Όσο όμως και αν σας συντηρεί το κατεστημένο, η αλήθεια είναι μία: ότι έχετε απαξιωθεί στις συνειδήσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Εάν σας έχει μείνει έστω και το παραμικρό ίχνος τιμής, αξιοπρέπειας και δημοκρατικότητας, πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τους 10.000 και πλέον ψηφοφόρους της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο που τίμησαν τον συνδυασμό μας με την ψήφο τους. Διότι αυτούς, των οποίων η φωνή είμαστε εμείς, αποκαλέσατε ναζί, εκληματίες και δολοφόνους.


http://xanotiouaigaiou.blogspot.gr/

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ΄΄ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου: 

Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Σύρο, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχαν οι Συναγωνιστές Σάββας Σπυρίδης και Στράτος Μαύρος, περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο».

Η ειδική συνεδρίαση αφορούσε την εκλογή του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου καθώς και την εκλογή των μελών της οικονομικής επιτροπής. Πριν την έναρξη της εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας, ο επικεφαλής της παράταξης, Σπυρίδης Σάββας δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχουμε στη διαδικασία και δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο, καταψηφίσαμε όλους τους προταθέντες υποψηφίους.




 

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αυτοκόλλητα με το σύνθημα " Κάτω η χούντα Σαμαρά. Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή" από τους συναγωνιστές στα Φηρά της Σαντορίνης

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ


Μόνο παράδοξο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το θέαμα ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου νοσοκομείου στη Θήρα, το οποίο ωστόσο είναι ανίκανο να εξυπηρετήσει και να περιθάλψει τους κατοίκους του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στο νησί που αριθμεί 15.000 μόνιμους κατοίκους και δέχεται κάθε χρόνο περίπου 2.000.000 τουρίστες, έχει κατασκευαστεί από το 2011 νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει χειρουργικές αίθουσες, τμήματα επειγόντων, εργαστήρια και πολλές ακόμα σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το συγκεκριμένο ωστόσο νοσοκομείο παραμένει κλειστό, καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας η στελέχωση αυτού του νοσοκομείου αποτελεί εξαιρετική οικονομική επιβάρυνση.

Καθώς φαίνεται, ο Βορίδης και τα λοιπά στελέχη του Υπουργείου Υγείας δεν λαμβάνουν υπόψη την επιβάρυνση των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι εξυπηρετούνται από ένα και μοναδικό δημόσιο κέντρο υγείας, με συνέπεια για σοβαρότερες καταστάσεις ή ακόμα και για γεννήσεις να είναι αναγκασμένοι να μεταφέρονται αεροπορικώς σε νοσοκομεία Αθηνών και Κρήτης.

Χαρακτηριστική είναι η έκκληση των κατοίκων του νησιού αλλά και του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης:΄΄ Στο νησί παρέχονται μόνο βασικές υπηρεσίες περίθαλψης, από ένα δημόσιο κέντρο υγείας και ένα ιδιωτικό (και πολύ ακριβό) ιατρικό κέντρο. Σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών, οι ασθενείς πρέπει να μεταφερθούν με το δημοτικό αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Κρήτης. Οι κάτοικοι του νησιού στερούνται επαρκούς υγειονομικής περίθαλψης, οι γυναίκες αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για να γεννήσουν, οι άνθρωποι στερούνται της στοιχειώδους ασφάλειας της ζωής τους, επειδή δεν υπάρχει νοσοκομείο στο νησί.΄΄

Προφανώς, τέτοιου είδους τραγελαφικές καταστάσεις μόνο σε αυτό τον τόπο μπορούν να συμβούν, όπου οι κυβερνώντες εμμένουν στη λογική των παράλογων περικοπών, υποβαθμίζοντας ουσιαστικά την αξία του Ανθρώπου.