a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ


Χαιρετίζω την υπερήφανη στάση των απροσκύνητων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τη ψήφο τους έριξαν την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη κυβέρνηση του Μνημονίου, τη θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ευρισκόμενος άδικα στη φυλακή κηρύσσω τον Αγώνα της 25ης Ιανουαρίου 2015 για μία Χρυσή Αυγή ακόμα περισσότερο δυνατή, μοναδική εγγύηση για εθνική αντίσταση του Λαού μας ενάντια στην ξενοκρατία των διεθνών τοκογλύφων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή



www.xryshaygh.com

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ EΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ


Οι Συναγωνιστές απέδειξαν σήμερα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ και πράττει πάντα αυτό που προστάζει το Εθνικό Συμφέρον, χωρίς «αστερίσκους», «υποσημειώσεις» ή συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Η Χούντα Σαμαρά έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πνίξει την Φωνή της Χρυσής Αυγής, την Φωνή της Αλήθειας. Με «εντολή Σαμαρά» οδηγήθηκε στην Φυλακή άνευ στοιχείων η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στόχος να γίνει η Χρυσή Αυγή δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας και να γυρίσουν τα ψηφαλάκια πίσω στο «γαλάζιο μαντρί».

Υπήρξαν μάλιστα λίγο πριν την τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία εμετικά λασπολογικά δημοσιεύματα ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Αυτά τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν στην πράξη με το περήφανο «ΟΧΙ» των Έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Ελληνικό Λαό που την εμπιστεύτηκε, έριξε με την ψήφο της την πιο άθλια και εθνοπροδοτική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Αντιμέτωποι με «θεούς και δαίμονες», όντας κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ απέδειξε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και πορεύεται στις εκλογές με σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό, στο επόμενο βήμα του Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα επιτέλους στους Έλληνες!


www.xryshaygh.com

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠτΔ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ



Από το πρωί τις 24 Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει σενάρια επιστημονικής φαντασίας όσο αφορά την τρίτη ψηφοφορία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Όλα τα συστημικά ΜΜΕ δεν έχουν δείξει ούτε ένα δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν το κόσμο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Για τον λόγο αυτό παραθέτουμε το δελτίο τύπου του τρίτου κόμματος στην χώρα που βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση από όλα ΜΜΕ.


Δελτίο Τύπου

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.

Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ


Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου για την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.

Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο.




http://www.xryshaygh.com/

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου 2014 ήταν ένα πρώτο δείγμα για τηναναμενόμενη κατάρρευση της συγκυβέρνησης του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Τα σενάρια του τρόμου δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν. Παρήλθε η εποχή όπου οι ξένες δυνάμεις (βλέπε αγορές ή δανειστές) αποβίβαζαν αγήματα στον Πειραιά κι απέκλειαν την Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ληστρικές τους διαθέσεις. Κοστίζει πολύ ακριβά σήμερα μία ενέργεια αυτού του είδους για να προβούν σε αυτήν.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που όντας διωκόμενοι στάθηκαν αντάξιοι του χρέους και της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πατριωτών. Ταυτόχρονα με τη συμπαγή καταψήφιση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ απέδειξαν στους λασπολόγους οι οποίοι ισχυρίζοντο ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει διαρροές ότι είναι κοινοί συκοφάντες και αισχροί διαβολείς.

Καθώς φαίνεται έρχονται εκλογές και στη μάχη αυτή η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα. Καλώ όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες σε εγρήγορση για την νέα μάχη του Εθνικιστικού Κινήματος. Μια μάχη για μια νέα Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ



www.xryshaygh.com

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

180 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ


Απόψε η Χούντα του αρχισκευωρού Σαμαρά θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Αναζητά 180 συνενόχους για να συντελέσουν όλοι μαζί στα επόμενα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας. Τεσσεράμισι χρόνια μνημονιακής σκλαβιάς, δίχως κοινωνικό κράτος, δίχως εθνική ανεξαρτησία και δίχως ελπίδα για την επόμενη μέρα, είναι πολλά… Και η Χούντα Σαμαρά ελπίζει ακόμα και τώρα ότι θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για να παρατείνει την δυστυχία των Ελλήνων.

Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, είναι η απόλυτη παραδοχή ήττας. Εν τέλει, οι «σοφοί σύμβουλοι» του Σαμαρά ίσως προσφέρουν μία και μοναδική υπηρεσία προς την χώρα: Να μας απαλλάξουν μια ώρα αρχύτερα από την βλαβερή παρουσία τους.

Ως Έλληνες Εθνικιστές έχουμε 180 λόγους για να θέλουμε να τους σταματήσουμε. Η εμμονή στον όλεθρο των μνημονίων, δεν οδηγεί πουθενά πέρα από την μεγαλύτερη ύφεση. Αντιθέτως, όσο παραμένουμε σε αυτό το πλαίσιο, θα μειώνεται η εθνική μας κυριαρχία και θα αυξάνονται οι παρανοϊκές απαιτήσεις των δυναστών μας.Μήπως όμως υπάρχει και κάποιο εναλλακτικό σχέδιο από την κυβέρνηση; Από τα τέλη του 2011 όπου ξεκίνησε η παρωδία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέχρι και σήμερα, τρία χρόνια μετά, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης, καμία παραγωγική ανασυγκρότηση. Υπάρχουν μόνο τόκοι, απολύσεις και φόροι!

Όμως το Μνημόνιο δεν βλάπτει μόνο τον λαό. Στα Εθνικά Ζητήματα το κόστος είναι μεγαλύτερο. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Κύπρο, το όνομα της Μακεδονίας μας επωλήθη στους σκοπιανούς και η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει στη Θράκη μας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μακάβριο σκηνικό που σε συνδυασμό με την διάλυση της Εθνικής Άμυνας, οδηγούν μαθηματικά την Ελλάδα σε περιπέτειες με απρόβλεπτη κατάληξη.

Ακόμα και αν αύριο το πρωί ο Σαμαράς έσκιζε τα μνημόνια (όπως διατείνονταν στο Ζάππειο), για εμάς θα εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος για την χώρα. Δεν είναι μόνο η οικονομία ή τα Θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ας μην ξεχνάμε ότι το καθεστώς Σαμαρά, δεν έκανε το παραμικρό για την λαθρομετανάστευση. Ανατρέξτε στο προεκλογικό της πρόγραμμα για του λόγου το αληθές. Δεν έκανε τίποτα για την εγκληματικότητα που μαστίζει τα αστικά κέντρα αλλά και την περιφέρεια.

Όσον αφορά την τεράστια πληγή του κομματικού κράτους, την ΔΙΑΦΘΟΡΑ, αυτή πλέον αγγίζει με εντολή Σαμαρά και τον Θεσμό της Δικαιοσύνης, κομμάτι της οποίας μεταχειρίζεται ο πρωθυπουργός για να φυλακίζει τους μοναδικούς πολιτικούς του αντιπάλους, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που στέκεται εμπόδιο στο ξεπούλημα της Πατρίδας και για τον λόγο αυτό υφίσταται τις πολιτικές διώξεις. Το καθεστώς Σαμαρά είναι η ίδια η διαπλοκή και συμπορεύεται με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ που δεν τους χώριζε ποτέ τίποτα και τους ενώνουν τόσα σκάνδαλα!

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τον υποψήφιο για την προεδρία της δημοκρατίας. Το πατριωτικό καθήκον, προστάζει να ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ και να οδηγηθούμε σε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, στις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα θριαμβεύσει και αυτή θα είναι πρωτίστως, Νίκη της Ελεύθερης Ελλάδος απέναντι στο προτεκτοράτο των τραπεζιτών και της ξενοκρατίας.



www.xryshaygh.com

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση:

"Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντολή Σαμαρά φυλακίστηκαν παράνομα θα έρθουν στη Βουλή με χειροπέδες και θα καταψηφίσουν τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ώρα που έχουν καταλυθεί η Δημοκρατία, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας βρίσκεται στη φυλακή αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής και στερούμενη του δικαιώματος δημοσίου λόγου.

Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας, το βίντεο Μπαλτάκου και η ηχογραφημένη χυδαία εντολή Σαμαρά σε δικαστικούς που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έριχναν την κυβέρνηση, εδώ θάφτηκαν από τους πολιτικούς και τους διαπλεκόμενους καναλάρχες.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και μετά τις επερχόμενες εκλογές θα είναι η μόνη πραγματική Εθνική αντιπολίτευση"



www.xryshaygh.com

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ(ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ) - 2 ΒΙΝΤΕΟ






Την συνωμοσία της σιωπής, την ένοχη σιγή όλων όσων υπηρετούν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά εκείνα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο Σαμαράς δίνει εντολή στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο να γ@@@σει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έσπασε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Πρόκειται για την βουλευτή του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έπραξε το αυτονόητο: απαίτησε τον έλεγχο της αυθεντικότητας του ηχητικού ντοκουμέντου, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατόν να κρύβεται ο πρωθυπουργός και πως οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο όσων ακούγονται σ' αυτό!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ


http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΟΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ


Ενημερωτική δράση στις γειτονιές της Ερμούπολης της Σύρου πραγματοποίησαν συναγωνιστές του νησιού με επικεφαλή τον Στράτο Μαύρο ο οποίος συνομίλησε με το κόσμο καθώς και με τους οδηγούς ταξί σε πολύ καλό κλίμα.





Ο αγώνας δεν σταματά και οι δράσεις θα συνεχιστούν ακόμα και μέσα στις γιορτές

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΟΧΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Αποπνικτική ατμόσφαιρα επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, λόγω της δυσοσμίας που αναδύθηκε από την νέα αποκάλυψη απόπειρας χρηματισμού βουλευτή της αντιπολίτευσης (αυτή την φορά με ονοματεπώνυμο) από κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. που διατηρεί στενούς δεσμούς με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Οι επιτελείς Σαμαρά φοβούνται ότι άρχισε το «ξήλωμα του πουλόβερ» που είχαν υφάνει προκειμένου να εξαγοράσουν την ψήφο μελών του Κοινοβουλίου, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, σπάζοντας τον «κουμπαρά» που έχουν δημιουργήσει επιχειρηματικοί κύκλοι.

Η αγωνία τους, μάλιστα, έχει φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς αναμένεται ν’ ανοίξουν κι άλλα στόματα, υποδεικνύοντας τα πρόσωπα που τους προσέγγισαν, προσφέροντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά για να συναινέσουν στον υποψήφιο που θα επιλέξει ο αποστάτης του ‘93, Αντώνης Σαμαράς.

Σε παράκρουση βρίσκεται και η αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη που έσπευσε άρον-άρον να θέσει στο αρχείο τις καταγγελίες, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στα μέσα Σεπτεμβρίου, για τον «έρανο» που έκαναν για τον σκοπό αυτό σε γαμήλιο πάρτι, ντόπιοι ολιγάρχες που σιτίζονται από τον κρατικό κορβανά.

Τότε ο αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να διερευνήσει σε βάθος όπως έπρεπε, την υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος δικαστικός λειτουργός περιορίστηκε σε εξέταση μερικών κυβερνητικών στελεχών, μελών πολιτικών γραφείων και δημοσιογράφων στους οποίους υπέβαλε τυπικές ερωτήσεις, λαμβάνοντας ανάλογες απαντήσεις.

Έτσι σε χρόνο ρεκόρ έθεσε τον σχετικό φάκελο στο αρχείο.

Τώρα ο ίδιος καλείται, αφού πρώτα έχει δείξει δείγματα των προθέσεών του, να ελέγξει την βασιμότητα των όσων αποκάλυψε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Σταυρούλα Ξουλίδου.

Το πρόβλημά του σε σχέση με παλαιότερα είναι ότι υπάρχει ευθεία αναφορά στον άνθρωπο που την «έπιασε» δωροδοκώντας την με το ιλιγγιώδες ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Σουκούρη, πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της «ψευτοδεξιάς» στο Λεκανοπέδιο, που δηλώνει ιστορικός συγγραφέας και εκτός του Μηταράκη εμφανίζεται και ως πολιτικός φίλος του Άδωνι (Σπύρου) Γεωργιάδη.

Και οι δύο πολιτικοί, πάντως, αρνήθηκαν ότι έχουν την παραμικρή σχέση με τον συγκεκριμένο, λέγοντας ότι τους «ακολουθεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης» και κυρίως στους λογαριασμούς που έχουν ανοίξει στο Twitter.

Άλλες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί φωτογραφικό υλικό που θα δείχνει τον Σουκούρη σε ρόλο… τελετάρχη στην κοπή πίτας για λογαριασμό του υφυπουργού Ανάπτυξης.

Ήδη η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε στον Παναγιωτόπουλο, επιμένοντας στις καταγγελίες της, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η τελευταία επαφή μαζί με τον «μεσάζοντα» ήταν το βράδυ της 20ής Νοεμβρίου.

Σύμφωνα πάντα με την Ξουλίδου, το μέλος της Ν.Δ., όπως της συστήθηκε, της «αποκάλυψε» πως έτερος συνάδελφός της στο κόμμα, ο Παναγιώτης Μελάς «τα έχει ήδη πάρει…».

Όπως και να ‘χει το πράγμα, ο κλοιός γύρω από τον Σαμαρά και τους συνεργάτες του τείνει να μετατραπεί σε «θηλιά».

Αυτή την φορά ούτε τα τηλεφωνήματα του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αθανασίου μπορούν να σώσουν την κατάσταση, καθώς αναμένεται να υπάρξει τσουνάμι καταγγελιών για προσφορά «πακέτων» ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βουλευτές πρόθυμους να στηρίξουν όποιον προκρίνει το Μαξίμου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Εκείνο, όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η στάση που τήρησε στο συγκεκριμένο θέμα η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Όταν, στις 30 Αυγούστου, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος, με δήλωσή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα, μίλησε ανοιχτά «για συνταγματική εκτροπή με εξαγορά βουλευτών με αφορμή το θέμα του ΠτΔ», η «θεούσα» δικαστικός εσιώπησε.

Την ίδια τακτική ακολούθησε κι όταν προέβη σε παρόμοια καταγγελία ο βουλευτής της ΡΗΜΑΔ, Γιάννης Πανούσης.

Ούτε και τότε συγκινήθηκε, όπως συνέβη εξάλλου και με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης «Kontra news», για το σεντούκι που άνοιξαν πασίγνωστοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, για λογαριασμό του Σαμαρά.

Προφανώς για να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να επικρατήσει, με τα ανάλογα ανταλλάγματα, ο νόμος της «ομερτά», σε όσους μεγαλόσχημους του τόπου (οι οποίοι «διέρρευσαν» την είδηση για τον κουμπαρά), ήθελαν να βγάλουν «τα άπλυτα στην φόρα» ανταγωνιστών τους.

Αν κοιτάξει κανείς τις τελευταίες συμφωνίες που έχει υπογράψει η κυβέρνηση των νταβατζήδων με συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους, θα αντιληφθεί το περίεργο παιχνίδι που παίχτηκε από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα.



Άρθρο στην εφημερίδα ΄΄Εμπρός΄΄

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ


Η ανάπτυξη του Σαμαρά 700.000 κόσμος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα; Το 40% αγγίζει το ποσοστό ηλικίας ενδιαφερομένων από 30-44 ετών, δηλαδή νέοι άνθρωποι που σίγουρα οι περισσότεροι έχουν οικογένεια. 
Φτάσατε έναν ολόκληρο λαό στο πάτο και τώρα του δίνετε ψίχουλα γιατί; Για να σας ψηφίσει μεθαύριο αφού τον έχετε πρώτα στην απειλή ΄΄Η εμάς η το χάος''; Ε όχι κύριοι της ψοφοδεξιάς οτι και να κάνετε ήρθε το ΤΕΛΟΣ σας, δεν αντέχει ο λαός άλλη κοροϊδία. 

Το κυριότερο από όλα είναι ότι οι ανακοινώσεις που βγάλατε για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα είναι παραπλανητικές, αφού μας λέτε οτι τα ζευγάρια θα πάρουν από 300€ και άνω βάση χαμηλού εισοδήματος ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Αν κάποιο ζευγάρι κάνει δήλωση με πολύ χαμηλό εισόδημα πολύ πιο κάτω του ορίου σας, το οποίο δεν το είχατε στις ανακοινώσεις, του βγάζετε ότι θα λάβει 50 η 70€ το μήνα και όχι 300€ που έχει η ανακοίνωση σας. 

Με τα ψέματα δεν θα κυβερνήσετε άλλο τον τόπο

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ