a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ



Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την γενναία απόφαση των Βρετανών πολιτών να πουν ΟΧΙ στα κοράκια των Βρυξελλών, να πουν ΟΧΙ στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία, που ισοπεδώνει λαούς με πολιτικές λιτότητας, που έχει ποδοπατήσει την εθνική μας ανεξαρτησία, προωθεί την λαθρομετανάστευση, επιβάλλει ποσοστώσεις ακόμα και στα αγροτικά προϊόντα που παράγουμε και δεν επιτρέπει να συνάψουμε ισχυρούς δεσμούς με την ομόδοξη Ρωσία.

Άμεση πολιτική συνέπεια του BREXIT είναι η γιγάντωση των ευρωπαϊκών πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων, με πρωτοπόρο το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που σε μία Ελλάδα προδομένη, σε μία Ελλάδα που ο πλούτος της εκχωρείται σε ξένους τοκογλύφους, είμαστε η μόνη δύναμη αντίστασης, η μόνη δύναμη που μάχεται υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας.




Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ(ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΛΑΣ


Άλλη μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε το εθνικιστικό συνδικαλιστικό κίνημα υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη διοικούσας επιτροπής των νήσων Σύρου - Τήνου - Μυκόνου των τεχνικών ΔΕΗ, ο Συναγωνιστής Καπέλλας Γεώργιος εξελέγη και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
Αντίστοιχα στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων, ο Συναγωνιστής και πάλι κατέγραψε την ίδια επιτυχία ομοίως πρώτος ξανά στην εκλογική διαδικασία.

Ως φυσική και λογική συνέπεια των ανωτέρω αποτελεσμάτων, στην συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών ο συναγωνιστής ορίστηκε πανηγυρικά πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής των όμορων νήσων.

Συγχαίρουμε τον συναγωνιστή για αυτή την μεγάλη επιτυχία, καθώς και όλους όσους δούλεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια και σε αυτόν τον εργασιακό χώρο.

Το συνδικαλιστικό εθνικιστικό κίνημα προελαύνει θριαμβευτικά σε πείσμα όσων προσπαθούν με κάθε μέσο να ανακόψουν την σταθερή και διαρκή άνοδο του.


Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Οι τουρκοπροσκυνημένοι του Σύριζα χειροκροτούν τις προσβολές των ισλαμιστών στην Αγία Σοφία

Η Αγία Σοφία, το "Μέγα Μοναστήρι" των Ελλήνων, δεν θα επιτρέψουμε να γίνει τέμενος ισλαμιστών, όσα ανθελληνικά σχέδια και αν καταστρώνουν από κοινού οι "νεο-οθωμανοί" του Ερντογάν και οι "νενέκοι" του Σύριζα, που έχουν ξεπουλήσει όλα τα εθνικά μας δίκαια.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου





Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ - ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ


Στο Περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ κύριος ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ τόνισε στο 1ο θέμα όσο άφορα την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ότι καλό είναι να θυμίζουμε στον κόσμο ποιοι ψήφισαν την κατάργηση μειωμένου συντελεστή κατά 30 % του ΦΠΑ στα νησιά ο οποίος υπερψηφίστικε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ στις 14 Αυγούστου 2015, και καλό είναι να μην φωνάζουν τώρα οι κύριοι αυτών των κομμάτων παριστάνοντας τους επαναστάτες για την αύξηση του ΦΠΑ ενώ οι ίδιοι είχαν ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου από 14 Αυγούστου 2015 (Νόμος 4336.2015, ΦΕΚ 94Α'/2015, σελίδα 962).

Το 2ο θέμα αφορούσε το σχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τις επιδοτήσεις των λεγόμενων άγονων αεροπορικών γραμμών.

Πρόκεται για ένα ακόμη ισχυρό «χτύπημα» που ετοιμάζει η κυβέρνηση στους νησιώτες, καθώς το σχέδιο περιλαμβάνει δραστική μείωση σε επιδοτούμενα δρομολόγια και θέσεις.

«Δεν δεχόμαστε καμία μείωση στην επιδότηση των αεροπορικών γραμμών»

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Σύρου, στην οποία η μείωση είναι 50%, καθώς προτείνεται τα 6 δρομολόγια να γίνουν 3, με αντίστοιχη μείωση των θέσεων από 120 σε 60, χωρίς μάλιστα να υπάρχει διαφοροποίηση σε χειμερινή και θερινή περίοδο, κάτι το οποίο τουλάχιστον γίνεται σε άλλες γραμμές όπου δίνονται περισσότερες θέσεις το καλοκαίρι.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΣΥΡΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ


Στη Σύρο κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Κυκλάδων τίμησε την τελετή Μνήμης στους Ήρωες του Ιερού Λόχου. 

Το παρόν έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και μέλος Εθνικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ εκπροσωπώντας την παράταξη.

Τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ και για την ιστορία αναφέρουμε την πολύτιμη συμβολή του Ιερού Λόχου στην απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου.

Να σημειωθεί πως η σημαντική συμμετοχή του Ιερού Λόχου στην απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, αποτέλεσε βασική υποθήκη για την προσάρτηση των νησιών στον Εθνικό κορμό μόλις ένα χρόνο μετά. Πόσο θλιβερό και φανατισμένο μοιάζει το τελεσίγραφο του ΕΑΜ-ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1944, που ζητούσε την διάλυση του Ιερού Λόχου ως κυβερνητικής μονάδας που δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη!