a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


Σύσσωμος ο Ελληνισμός υμνεί την Υπεραγία Θεοτόκο της Πίστεώς μας, την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ιστορίας μας.

Είθε η Μεγαλόχαρη των Ελλήνων να φωτίζει το Έθνος μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ο Αγώνας για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!


Λόγο εγκυμοσύνης της συζύγου μου και το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου δεν μου επιτρέπεται να παρευρεθώ σε καμία εκδήλωση

Στράτος Μαύρος
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ


Οι αναρχικοί τρομοκράτες, αγαπημένα παιδιά του Σύριζα και συντρόφια του Τσίπρα, συνεχίζουν τις βάρβαρες επιθέσεις τους σε Ιερούς Ναούς αμέσως μετά την ψήφιση του αντεθνικού νόμου για το ισλαμικό τέμενος από κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, που συνιστά πρόκληση εις βάρος του θρησκευτικού και εθνικού αισθήματος των Ελλήνων, καθώς και την ανοχή της πολιτείας απέναντι στα χαϊδεμένα παιδιά του Σύριζα και του λοιπού «συνταγματικού τόξου», συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας, επί των ημερών της οποίας ανδρώθηκαν οι καταλήψεις και οι ακρότητες των «γνωστών – αγνώστων». Θυμίζουμε ότι επί Νέας Δημοκρατίας δεν ενοχλήθηκαν κατ’ ελάχιστον οι αρνητές της Πατρίδας και της Θρησκείας στις γνωστές καταλήψεις.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου