a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ


Σκάνδαλο το πόρισμα του Σύριζα για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ - Η Αριστερά συγκαλύπτει πολιτικούς, μεγαλοκαναλάρχες, τραπεζίτες, Στουρνάρα και τους αθωώνει από ποινικές ευθύνες.

Στο πόρισμα της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κακουργηματικές πράξεις των προσώπων που ζημίωσαν την χώρα και κατασπατάλησαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.

Η κυβέρνηση θέλει να συγκαλύψει την διαφθορά και τους πολιτικούς απατεώνες που διέλυσαν την χώρα.

Η Χρυσή Αυγή μετά από επίμονη εργασία συνέταξε δικό της πόρισμα, το οποίο περιγράφει όλες τις κακουργηματικές πράξεις και όλοι οι υπαίτιοι πηγαίνουν μέσα! Κατά την διαδικασία της εξεταστικής, η Χρυσή Αυγή «εξόντωσε» του μάρτυρες γιατί είχε πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία συμπεριλαμβάνονται και στο πόρισμα.

Σχετικά με το πρώτο πόρισμα του Σύριζα που διέρρευσε στον Τύπο, με απλά λόγια, βάλανε στους συριζαίους "πιπέρι το στόμα" αφού στο δεύτερο πόρισμα που κατέθεσαν έλειπαν όλες οι αναφορές στον Στουρνάρα. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον Σύριζα, στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την πολιτική κάθαρση.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων στον πολυχώρο PLAZA στο Κάτω Μάννα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας των εργαζομένων στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθεου Β’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στο Νότιο Αιγαίο κ. Στράτος Μαύρος.




Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ


"Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει σαν αντιδημοκρατική την ενέργεια του Πρωθυπουργού να αποκλείσει τον επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας από τις συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση για το μέγα εθνικό ζήτημα της Κύπρου. Για ένα εθνικό θέμα έχουν λόγο όλοι, πόσο μάλλον το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επίσης και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων που αποδέχθηκε αυτήν την αντιδημοκρατική μεθόδευση του Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία διαμαρτυρία.

Επί της ουσίας είμαστε ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδιακή, την οποία προωθεί ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης και κακώς το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος του συμπαρίσταται σε αυτήν την ενέργεια, η οποία θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου. Και η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα άλλο "σχέδιο Ανάν" το οποίο έχει καταδικάσει στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός.

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει λύση για το Κυπριακό, όσο υπάρχει ακόμα και ένας στρατιώτης του "Αττίλα" πάνω στην Ελληνική Μεγαλόνησο. Ακόμη και αν υπάρχει έστω και ένας έποικος πάνω σε αυτό το Ελληνικό νησί. Ο εποικισμός είναι εθνοκάθαρση. Είναι έγκλημα πολέμου.

Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου που προχωρούν σε μία λύση εθνικά μειοδοτική".