a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ


Σαν σήμερα, οι επί 400 χρόνια υπόδουλοι Έλληνες ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ για να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Έναν ζυγό που στέρησε στο Ελληνικό Έθνος την Ελευθερία του σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Στην ακριτική περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, οι Νεότουρκοι με τις «ευλογίες» του προδοτικού Καθεστώτος εφαρμόζουν σχέδιο ανακατάληψης με «μοντέρνα» μέσα.

Με αφορμή την διάλυση της υγειάς και την απαξίωση των νοσοκομείων στα νησιά, έχουν δημιουργήσει υπερσύγχρονα κέντρα υγειάς στα παράλια της Μικρας Ασίας που με δελεαστικές τιμές αναλαμβάνουν μέχρι και την μεταφορά Ελλήνων ή τουριστών ασθενών με ταχύπλοα ή και με ελικόπτερο.Έχουν κατασκευάσει μέχρι και πλωτό νοσοκομείο για την «εξυπηρέτηση» των ΕλλήνωνΤούρκοι επιχειρηματίες έχουν κατακλύσει τις Νησιωτικές αγορές με τουριστικά καταστήματα υψηλού κόστους κατασκευής και αμφιβόλου ποιότητας είδη. (Σύλληψη στην Κω Τούρκου επιχειρηματία για πώληση «μαϊμού» δερμάτινων ειδών σε πανάκριβες τιμές).Τούρκικη τράπεζα μοιράζει στους δοκιμαζόμενους Έλληνες φθηνά δάνεια με υποθήκες τα περιουσιακά τους στοιχεία.Μέσω ΤΑΙΠΕΔ, οι Μαρίνες αεροδρόμια και υποδομές πωλούνται σε Τούρκους επιχειρηματίες.

Κάθε νησί γίνεται τουριστικός «δορυφόρος» μιας τουρκικής πόλης στα παράλια.Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εγείρουν θέμα «Τουρκικών μειονοτήτων» στα νησιά χρησιμοποιώντας τις Ελληνικές θρησκευτικές κοινότητες. Η κατάληψη έχει ξεκινήσει και οι «κυβερνώντες» ασχολούνται με το πώς να φιμώσουν τον Έλληνα Εθνικιστή, πώς να στερήσουν τον λόγο από τον Έλληνα πολίτη, πώς να του στερήσουν την Ελευθερία από κάθε πτυχή της ζωής του.

Δεν θυμούνται ίσως, ότι οι Έλληνες κάτω από τέτοιο ζυγό αντιδρούν απρόβλεπτα.Μήπως έρχεται η ώρα για να παρθούν Εθνικές ριζοσπαστικές αποφάσεις στο Νότιο Αιγαίο;.

Πάντως η 25 Μαρτίου μας εμπνέει για ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου