a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Γ.ΛΑΓΟΥ, Χ.ΠΑΠΠΑ - ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν καταπέλτης κατά του σάπιου καθεστώτος των επιόρκων και των σκευωρών.

Αρχικά, δήλωσε: "Οδηγήσατε με χειροπέδες τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος παράνομα και αντισυνταγματικά". Στην συνέχεια ευχαρίστησε τις 536.000 χιλιάδες των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου και μίλησε για το σόου, αναφερόμενος στη σύλληψη του ίδιου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε όλο το αντισυνταγματικό τόξο: "Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες".

"Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας, δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε άλλα στοιχεία σε βάρος των μελών. Πού είναι το μαύρο χρήμα, πού είναι τα οπλοστάσια;"

Καταπέλτης εναντίον των σκευωρών υπήρξε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Πειραιά, Πολιτικός Κρατούμενος, Ιωάννης Λαγός, στην ομιλία ενώπιον της παράνομης και κολοβής Βουλής. Τους κατάδειξε μέσα στα ολίγα λεπτά που επέτρεψε η ψευτοδημοκρατία τους να μιλήσει όλες τις πτυχές της σκευωρίας, αναδεικνύοντας παραλλήλως την αγαστή συνεργασία των υποτακτικών του Δένδια και του Αθανασίου.

«Μας είπαν, η δολοφονία έγινε στον αριθμό 62 της Π. Τσαλδάρη. Η αντιτρομοκρατική δεν έχει πάρει βίντεο από τα νούμερα 58-62. Δεν είναι αστείο; Τα στοιχεία τα έχετε. Η πρώτη κυρία που έχει το μαγαζί λέει ότι η κάμερα καταγράφει και μετά όλα διαγράφονται μετά από 5 μέρες. Η αντιτρομοκρατική έπρεπε μέσα σε 5 μέρες να πάρει τα βίντεο. Η ιδιοκτήτρια λέει ότι η αστυνομία πήγε μετά από μια εβδομάδα και τα βίντεο είχαν σβηστεί πράγματι. Ο δεύτερος μάρτυρας από άλλο κατάστημα, λέει ότι δεν διέθετε κάμερα. Εμείς έχουμε φωτογραφίες από δημοσιογράφους που απεικονίζουν δύο κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα αυτό.

Αν πάμε σε δίκη θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ξεμπρόστιασε το καθεστώς των σκευωρών και των επιόρκων που ενορχήστρωσαν την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είπε: "Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία που ζω όπου Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνάς, όλοι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, που ζω σε μια χώρα όπου ο Φλώρος και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ENERGA, όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή. Αυτό είναι κράτος δικαίου. Η μπανανία της συγκυβέρνησης είναι στυγνή δικτατορία φορώντας μανδύα υποτιθέμενης δημοκρατίας. Τέτοια δικαιοσύνη τέρας θέλετε για την Ελλάδα; Μάλλον τέτοια φτιάξατε στην Ελλάδα.

Δεν μας δίνουν άδεια για οποιαδήποτε κοινοβουλευτική διαδικασία. Έχουμε να κάνουμε με μια παρανομία. Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή. Έχετε απωλέσει τη δεδηλωμένη. Επινοήσατε μια δίωξη εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, το οποίο συμμετέχει στις εκλογές νόμιμα με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Τι άλλο θέλετε για να αποδειχτεί ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική δίωξη;
                                         




 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου