a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ


«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά δεν έγιναν…. Το παιδί δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο αεροδρόμιο μετά την επτάμηνη παραμονή της στις ΗΠΑ η μητέρα της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη η οποία έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι. Η 16χρονη ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στα κέντρα αποκατάστασης των ΗΠΑ, αλλά τα αποτελέσματα, όπως επιβεβαίωσε και ίδια η μητέρα της, δεν ήταν αυτά που όλοι περίμεναν.

Η ίδια πρόσθεσε πως την Τρίτη θα παραβρεθεί στη Σύρο, στη δίκη του νεαρού Πακιστανού Αχμέτ Βάκας, ο οποίος βίασε τη Μυρτώ, την κακοποίησε και επιχείρησε να την σκοτώσει.

Η Μυρτώ Παπαδομιεχάλη θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα συνοδεύει επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Αποκατάστασης, που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Αθήνα. Εκεί θα συνεχίσει τη θεραπεία της η νερή κοπέλα με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάστασή της.

Μέτρα για τη μεταγωγή του Πακιστανού στην Σύρο

Στο μεταξύ, η αστυνομική δ/νση Κυκλάδων αναμένεται να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, καθώς την Δευτέρα πρόκειται να γίνει η μεταγωγή του Βάκας στην Σύρο.

Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Οκτώβριο που είχε προγραμματισθεί να εκδικασθεί η υπόθεση, αλλά αναβλήθηκε, τα μέτρα της αστυνομίας ήταν δρακόντια, ώστε σε καμία περίπτωση να μην έρθει σε επαφή ο νεαρός δράστης με οποιονδήποτε πολίτη. Το ίδιο αναμένεται να γίνει τόσο κατά την αυριανή μεταγωγή του Βάκας, όσο και κατά τη μεταφορά του στις δικαστικές αιθουσες την Τρίτη.

Αυτή τη φορά όλα τα παραπάνω, καθώς και η διαδικασία της δίκης, θα διεξαχθούν κάτω από το βαρύ καλίμα που δημιουργούν τα άσχημα νέα για την πορεία της υγείας της Μυρτούς.



cyclades24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου