a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ



Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές υπάρξει το θύμα της βίας των παρακρατικών υπαλλήλων του συστήματος. Αμέτρητα πραγματικά τα περιστατικά κατά τα οποία μέλη και φίλοι του Κινήματός έχουν γίνει στόχοι της βίας των παρακρατικών, οι οποίοι πολλάκις έχουν δράσει συνοδευόμενοι από την αστυνομία. Όμως όλα αυτά τα περιστατικά, πολύ λίγα εκ των οποίων θα σας θυμίσουμε, δεν έτυχαν της προσοχής των ΜΜΕ, αφού δεν ήταν εκμεταλλεύσιμα πολιτικά από τους μνημονιακούς πολιτικούς και τα αφεντικά τους.

Δολοφονική απόπειρα από παρακρατική ομάδα κατά μέλους της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Επίθεση με μαχαίρια και κατσαβίδια δέχθηκε χθες το απόγευμα μέλος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο από παρακρατική συμμορία, αποτελούμενη από επτά άτομα. Οι αναρχοαριστεροί είχαν στήσει καρτέρι στο μέλος της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν. Ο συναγωνιστής βρήκε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα και τότε οι παρακρατικοί προκάλεσαν φθορές με αιχμηρά αντικείμενα, τόσο στην είσοδο του καταστήματος, όσο και στο αυτοκίνητο του επαγγελματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, το μέλος της  Χρυσής Αυγής μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, κατονομάζοντας τους δράστες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην τοπική κοινωνία για την παράνομη δράση τους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να περάσει και τα σχέδια κράτους και παρακράτους για φίμωση θα πέσουν πάλι στο κενό. Οι δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εντός και εκτός κοινοβουλίου θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μέχρι την τελική νίκη!

Επιθέσεις του παρακράτους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Πάτρα και Χανιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις παράνομες έρευνες και προσαγωγές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολών του Σαμαρά και της πολιτικής ηγεσίας του Προ - Πο, συνεχίζει την βρώμικη δουλειά το παρακράτος των κουκουλοφόρων.

Ομάδα αναρχικών υπό την ανοχή και την προστασία της αστυνομίας πέταξαν βόμβες μολότωφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Την ίδια ώρα ομάδες κουκουλοφόρων παρακρατικών που κρατούσαν ρόπαλα, πέτρες και βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Χανίων στην Τζανακάκη, προκαλώντας υλικές ζημιές.

ΠΑΤΡΑ-Δολοφονική επίθεση παρακρατικής συμμορίας: Ένας πολίτης στην εντατική, καμία σύλληψη!



Ένας 60χρονος πολίτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το θώρακα από χτυπήματα με ξύλινα ρόπαλα χθες το βράδυ στην Πάτρα. Πενήντα αναρχικοί τον κατέβασαν από το αυτοκίνητό του, το οποίο κατέστρεψαν ολοσχερώς, και του κατάφεραν δεκάδες πλήγματα στο σώμα και κυρίως το κεφάλι, με ξεκάθαρα δολοφονική πρόθεση. Ο συνοδηγός του οχήματος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι και φέρει κατάγματα και στα δύο πόδια, ενώ τραυματίστηκε και η σύζυγός του. Ποιο έγκλημα είχαν κάνει αυτοί οι άνθρωποι; Συμμετείχαν σε μνημόσυνο που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες Αχαιούς κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο. Η δολοφονική επίθεση εκδηλώθηκε αμέσως μετά το πέρας της τελετής, που οι αναρχικοί είχαν επιχειρήσει να ακυρώσουν.

Κανένας από τους παρακρατικούς συμμορίτες δε συνελήφθη, παρ’ όλο που 25 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που προξένησε τα επεισόδια, προσήχθησαν αμέσως στη γενική αστυνομική διεύθυνση Πατρών. Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για παρακρατικό μηχανισμό που υποθάλπεται από υψηλά κλιμάκια της εξουσίας. Κανένα κανάλι της διαφθοράς δεν είπε λέξη για την δολοφονική επίθεση. Αν στη θέση αυτών των Ελλήνων πολιτών βρισκόταν ο Στρατούλης ή κανένας λαθρομετανάστης, σήμερα θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν.

Ας σημειωθεί ότι ο τραυματισμένος συμπολίτης πάσχει από μεσογειακή αναιμία. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τις πολλαπλές κακώσεις που έφερε στο σώμα και το κεφάλι, ανάγκασαν τους θεράποντες ιατρούς να τον μεταφέρουν άμεσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί.
Το επιδοτούμενο από ΝΔ και Σύριζα indymedia ομολογεί το έγκλημα. Διαβάστε και φρίξτε τι γράφουν τα μαντρόσκυλα του ανθελληνικού συστήματος:

Πάτρα - από ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:28, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

στην Πάτρα στο περιθώριο της συγκέντρωσης των φασιστών και στο πέσιμο που έγινε σε κάποια μέλη τους, οι μπάτσοι έχουν προσαγάγει περίπου 25 άτομα

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ:

"Από αντιφασιστική Πάτρας...  Από Q 23:40, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 - Πληροφορίες από τηλεφώνημα... Τηλέφώνημα από σύντροφο που κατέβηκε στην Πάτρα από Αθήνα..."

Η ανακοίνωση της αστυνομίας (που άφησε ελεύθερους τους εγκληματίες, για να συνεχίσουν το παρακρατικό τους έργο): Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Χθες (24-7-2013) και ώρα 21:15, στην Οδό Αράτου στην Πάτρα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) δυο εκ των οποίων φορούσαν διακριτικά πολιτικού κόμματος δέχθηκε επίθεση από  τριάντα περίπου άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες ενώ κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα και σιδερένια αντικείμενα. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες του οχήματος οι οποίοι διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών και οι δυο εκ των οποίων παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα. Από τις αστυνομικές αρχές ενεργήθηκαν 25 προσαγωγές ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών».

Γράφει σχετικά με τα επεισόδια ο τοπικός Τύπος: Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο με Χρυσαυγίτες - Τρεις τραυματίες - Ενας 60χρονος στην εντατική

Πρώτη ενημέρωση 17:25: Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην πλατεία που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πλησίασε και προσπάθησε να καταλάβει το χώρο, όπου σε λίγες ώρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της Κύπρου από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα άτομα έχουν σκορπιστεί στους γύρω δρόμους. Η επιμνημόσυνη δέηση από τη Χρυσή Αυγή είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου (γήπεδο Αγυιάς) για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Το κάλεσμα των μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου για αντισυγκέντρωση είχε αναρτηθεί στο indymedia.

Δολοφονική επίθεση σε μέλος της Χρυσής Αυγής από εγκληματική οργάνωση με έδρα το πανεπιστήμιο Βόλου

Συμμορία 50 αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε σε 5 μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε καφετέρια δίπλα στο πανεπιστήμιο του Βόλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε παρακρατική γιάφκα και ορμητήριο παρανομίας. Η ίδια εγκληματική οργάνωση, που είναι πασίγνωστη στις αρχές και δρα με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, το Σάββατο επιτέθηκε στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Κατά την επίθεση της Κυριακής χτυπήθηκε με λοστούς και σιδηρογροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο ένα μέλος της Χρυσής Αυγής 55 ετών με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επρόκειτο για μία πραγματικά δολοφονική ενέργεια, την οποία δεν καταδίκασε κανένα κόμμα, σε αντίθεση με τα παραμύθια του Στρατούλη που... "συγκλόνισαν" ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Νέα δολοφονική επίθεση στο Ηράκλειο από αναρχικούς

Επίθεση δέχτηκε συναγωνιστής στο Ηράκλειο από αναρχικούς. Αργά όταν γυρνούσε στην δουλειά του του είχαν στήσει παγίδα με σύρμα στον δρόμο και μόλις έπεσε από την μηχανή του επιτέθηκαν 10 κρανοφόροι με ρόπαλα χτυπώντας τον στο κεφάλι. Μετά του έκαψαν και την μηχανή! Ο συναγωνιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία και η πυροσβεστική διενεργούν προανάκριση. Οι "ειρηνιστές" "κοινωνικοί αγωνιστές" της αναρχοαριστεράς ξαναχτύπησαν και θα ξαναχτυπήσουν και άλλες φορές.

Στόχος τους, όπως ευθαρσώς δηλώνουν, το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας την οποία μισούν γιατί, όπως λένε, έχει «ναζιστικοποιήθει», δηλαδή επειδή δεν συμφωνεί με τις εθνοπροδοτικές, επικίνδυνες ιδεοληψίες τους, που επιβάλλουν να παραδώσουμε την Ελλάδα αμαχητί στους εκατομμύρια Ισλαμιστές φονταμενταλιστές που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας.

Η συγκυβερνώσα «δεξιά» της ΝΔ έχει πλήρως παραδοθεί, χρόνια τώρα, στις ορέξεις της αριστεράς και των προδοτικών ορέξεων της. Η μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης και τις εγχώριες συμμορίες τους είναι η Χρυσή Αυγή.

Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσολογγίου

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από πολλά γκαζάκια. Ο μηχανισμός εξερράγη περί τις 3:00 π.μ. προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και σε παρακείμενα καταστήματα, αποδεικνύοντας το πόσο ενοχλείται το σύστημα από την ύπαρξη και την δράση της Χρυσής Αυγής.

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής - Αποκλειστικές φωτογραφίες



Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην είσοδο των γραφείων, η οποία όταν εξερράγη σχημάτισε κρατήρα σχεδόν ενός μέτρου.  Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς. Η επίθεση θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία την βομβιστική ενέργεια εναντίον των γραφείων μας στην οδό Σωκράτους 48.

Όπως προέκυψε από την αυτοψία στον εκρηκτικό μηχανισμό περιλαμβάνονταν και βλήματα ανάλογα περίπου με αυτά που περιέχονται σε εννιάβολα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία είναι φονικά σε απόσταση πολλών μέτρων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου