a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:«ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 425.990 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


Πατώντας πάνω στην ένταση της ανήθικης επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο κοινός χουλιγκάνος Πρετεντέρης ξεσαλώνει καθημερινά, τόσο από το δελτίο παραπληροφόρησης του παράνομου τηλεοπτικού καναλιού Mega όσο και από τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», οι οποίες την περίοδο της κατοχής, με κάποιες προσθήκες στην ονομασία τους, βρισκόντουσαν στην υπηρεσία των κατακτητών. Με ένα ακόμη κείμενο, το οποίο δείχνει την ποιότητά του, ο Πρετεντέρης «δεν χαρίζεται» ούτε στους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στο φύλλο της Δευτέρας των «Νέων» ο υπάλληλος του ΔΟΛ ξεκινάει το άρθρο του ως εξής: «Κουράγιο. Με επτά χρυσαυγίτες στη φυλακή δεν μας μένουν παρά άλλοι 425.983 να τακτοποιήσουμε - 425.990 ψήφους πήρε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Θα μου πείτε προφανώς ότι αυτοί οι 425.990 δεν είναι όλοι νεοναζί, ούτε όλοι εγκληματίες. Σωστό. Αλλά αυτό δεν κάνει τη δουλειά της δημοκρατίας ευκολότερη. Διότι, όπως κι αν το δει κανείς, 425.990 έλληνες πολίτες, χωρίς να είναι όλοι νεοναζί ή εγκληματίες, ψήφισαν μια συμμορία που την αποτελούσαν νεοναζί και εγκληματίες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι στη δημοκρατία ο λαός έχει ελαφρυντικά. Ακριβώς επειδή είναι κυρίαρχος. Ανεύθυνοι είναι οι βασιλιάδες, όχι οι λαοί. Ένας κυρίαρχος λαός φέρει την πλήρη ευθύνη και υφίσταται απολύτως τις συνέπειες όσων ο ίδιος πράττει, επιλέγει ή αποφασίζει. Αυτή είναι η ουσία της λαϊκής κυριαρχίας.»

«Να τακτοποιήσουμε», αναφέρει ο ατιμώρητος χουλιγκάνος. Τι να εννοεί άραγε, ο έχων το απωθημένο του εισαγγελέα, με αυτή την αναφορά; Μήπως να τους κλείσουμε κι αυτούς στην φυλακή; Γιατί όχι; Σε ποιόν θα δώσει λογαριασμό ο Πρετεντέρης και τα αφεντικά του; Κάνουν ότι τους γουστάρει, καταπατούν νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα, διασύρουν υπολήψεις και λασπολογούν ασύστολα, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα απάντησης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ενοχλείται ο «πολύς» Πρετεντέρης από την επιλογή 425.990 Ελλήνων που επέλεξαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πιο πολύ, όμως, ενοχλείται από το γεγονός ότι πάνω από 1.000.000 Έλληνες στηρίζουν σήμερα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Εννοείται, πως αν όλος αυτός ο κόσμος ψήφιζε το πολυαγαπημένο του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο κατέστρεψε την Χώρα και έκλινε την λέξη κλέφτης σ' όλες τις πτώσεις, τότε αυτομάτως όλοι τους θα απενοχοποιούνταν. Αν στήριζε αυτούς που έφεραν την Χώρα στην τραγική σημερινή κατάσταση, αυτούς ακριβώς που ο συγκεκριμένος τηλεχουλιγκάνος στηρίζει, τότε δεν θα τους μάλωνε. Και αφού συνεχίζει για λίγο ακόμη ο Πρετεντέρης καταλήγει ως εξής:

«Έτσι τώρα βρεθήκαμε με 425.990 Έλληνες που σίγουρα δεν είναι όλοι νεοναζί, ούτε εγκληματίες, αλλά που δεν είναι και σαν τους υπόλοιπους. Μας τους άφησε πεσκέσι ο Μιχαλολιάκος πριν μετακομίσει στον Κορυδαλλό. Ευχαρίστως, λοιπόν, να ελπίσω στην παιδαγωγική ισχύ της δημοκρατίας, αν και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι φουσκωτοί και οι ημίτρελες που παρελαύνουν στις τηλεοράσεις μας έχουν πολλά περιθώρια διαπαιδαγώγησης. Και γι' αυτό υποψιάζομαι ότι θα ζήσουμε κάποιον καιρό ακόμη με εφιάλτες και με φαντάσματα. Μακάρι να αποδειχθούν όσο γίνεται λιγότερα. Μακάρι να κρατήσουν όσο γίνεται λιγότερο. Αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.»

Ας του πούμε καταρχάς του πλουσιοπάροχα αμειβόμενου υπαλληλάκου του Ψυχάρη, ότι δυστυχώς γι' αυτόν το απωθημένο του να γίνει εισαγγελέας ή και πρόεδρος δικαστηρίου, προκειμένου να μοιράζει 500 χρόνια φυλακή λες και μοιράζει στραγάλια, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Επομένως, ας παριστάνει ότι θέλει με τους άλλους 3 κοινωνικά απομονωμένους και λαομίσητους υπερασπιστές της μνημονιακής συγκυβέρνησης Τρέμη, Τσίμα, Καψή. Από εκεί και πέρα, όμως, ας γνωρίζει ο θλιβερός αυτός τύπος, ότι η επιχείρηση ποινικοποίησης του φρονήματος που επιχειρεί μαζί με τ' άλλα «σαΐνια» της συνομοταξίας του είναι ανήθικη και παράνομη (όπως το κανάλι από το οποίο πληρώνεται).

Όσους ψευδομάρτυρες κι αν επιστρατεύσουν, όση προπαγάνδα κι αν επιχειρήσουν, στο δικαστήριο θα λάμψει η Αλήθεια. Είναι σίγουρο ότι ο Πρετεντέρης θα ζήσει «κάποιον καιρό ακόμη με εφιάλτες και με φαντάσματα». Όχι, βεβαίως, γιατί έφαγε πολύ το βράδυ, ούτε γιατί έχει κάποια κρίση συνείδησης (;), αλλά γιατί γνωρίζει ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και σύντομα αυτή η σκευωρία θα καταρρεύσει. Πολύ καλά κάνει, επομένως, και δεν είναι «και πολύ αισιόδοξος». Για την ακρίβεια, «ας τα βάψει μαύρα» γιατί η Εντιμότητα και η Δικαιοσύνη θα λάμψουν, αποδεικνύοντας πως η όλη ιστορία ήταν μια προκατασκευασμένη και προκαθορισμένη πολιτική δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των ψεμμάτων που κουβαλά. Όσο για τον ίδιο και τα συκοφαντικά του δημοσιεύματα, περί «μαφίας», «καμόρας» κ.λ.π., όλοι μας εδώ είμαστε για να κριθεί ο καθένας για τα λόγια και τις πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου