a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΄΄ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ΄΄ ΜΕ 27,3%


Σε αντίθεση με την ευρωζώνη που παρουσιάζει την χαμηλότερη ανεργία από τον Μάρτιο του 2012 η Ελλάδα παραμένει πρώτη τόσο στην γενική ανεργία όσο και στην ανεργία των νέων. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Eurostat, στο 27,3% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014, ενώ ειδικότερα η ανεργία στους νέους έφτασε το 56,3%.

Την ίδια ώρα στην Αυστρία, την Γερμανία και την Μάλτα η ανεργία καταγράφεται αντίστοιχα στα πολύ χαμηλά ποσοστά του 5%, 5,1%, 5,6%. Σ’ ό,τι αφορά τους νέους και εκεί τα χαμηλότερα νούμερα ανεργίας καταγράφονται στη Γερμανία με 7,8%, την Αυστρία με 9% και την Ολλανδία με 10,5%. Η κυβερνητική προπαγάνδα, δηλαδή, η οποία προσπαθεί να παρουσιάσει την κρίση ως ένα ενιαίο φαινόμενο που πλήττει εξίσου στον ίδιο βαθμό όλες τις Χώρες της Ε.Ε., τσακίζεται από την ίδια την πραγματικότητα.

Η Ελλάδα έχει καταντήσει ένα κοινωνικό πειραματόζωο στο οποίο εφαρμόζονται όλα τα οικονομικά πειράματα των «γιατρών» του καπιταλισμού. Οι έχοντες την διακυβέρνηση του Τόπου με απολύτως συνειδητές ενέργειες όχι μόνο δεν κάνουν κάτι για να μειώσουν την ανεργία, αλλά διαρκώς την αυξάνουν, έτσι ώστε οι εντολείς τους να βγάλουν τα χρήσιμα γι’ αυτούς συμπεράσματα που θέλουν. Γι’ αυτό και η συνεχιζόμενη διαμονή τους στην εξουσία μόνο παράταση και περαιτέρω επιδείνωση της ήδη εφιαλτικής κατάστασης για την Πατρίδα και τον Λαό μπορεί να σημαίνει.



www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου