a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO – ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α., ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!


Γράφει ο Αντίοχος

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, μόλις ο φον Αντωνάκης πληροφορήθηκε τη δημοσκόπηση της έγκυρης εταιρείας Alco, στην οποία τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν πέσει στο 6,9% χωρίς αναγωγή και στο 7,7% με αναγωγή, πήρε βαθιά ανάσα και είπε στους συνεργάτες του: «Αυτό ήτανε, τους τελειώσαμε!». Μάλιστα, ευρισκόμενος σε μεγάλα κέφια αποφάσισε να παρέμβει στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ώστε να αποφυλακίσει το συντομότερο δυνατόν τον Αρχηγό και τους βουλευτές του Κινήματος, να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα αιτήματα για άρσεις ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α. και να θέσει την υπόθεση «εγκληματική οργάνωση» στο αρχείο, μιας και εξέλειπαν οι λόγοι (τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που είχαν ξεπεράσει το 20% τον Σεπτέμβριο).

Στην απόφασή του αυτή –που θα ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο- συνετέλεσαν και οι δημοσκοπήσεις των εγκρίτων εταιρειών για τον δήμο της Αθήνας, οι οποίες φέρουν τον Η. Κασιδιάρη να μάχεται για την 6η θέση με τον Καπερνάρο των ΑΝΕΛ, με ποσοστούλια της τάξης του 4-5%, αλλά και άλλες δημοσκοπήσεις ανά την Ελλάδα, που δείχνουν την Χρυσή Αυγή να βουλιάζει.

Επιπλέον, ο φον ενημέρωσε τον αρχισιωνιστή και κυνηγό των ναζί Ν. Χάρρις (που βρισκόταν μέχρι χθες στην Αθήνα) για την καταβαράθρωση των ποσοστών της ακροδεξιάς και ζήτησε την άδειά του για τις κινήσεις που περιγράψαμε παραπάνω. Ο Χάρρις, χαμογέλασε και του ’κλεισε το μάτι με νόημα: «ΟΚ, αφού οι εγκυρότατες εταιρείες δημοσκοπήσεων μας βεβαιώνουν ότι ο φασιστικός κίνδυνος δεν υπάρχει πια, είναι ώρα να φανούμε σούπερ δημοκράτες και μεγαλόψυχοι. Πάρε τώρα αυτές τις ανακρίτριες και δώσε εντολή. Αν αμφιβάλλουν και νομίζουν πως… τρελάθηκες, δώσε μου το τηλέφωνο να τους τα πω κι εγώ. Λήξις συναγερμού»!

Οπότε συναγωνιστές, εμείς οι λίγοι που απομείναμε, να είμαστε έτοιμοι εντός των ημερών να υποδεχθούμε τον Αρχηγό και τους βουλευτές μας. Όσο δηλαδή θα μείνουν ακόμα βουλευτές, γιατί έτσι όπως πάει το πράμα θα βουλιάξουμε στις επόμενες εκλογές. Αυτά ήταν τα νέα μας. Παίρνω τα μπρατσάκια μου και τρέχω να πιάσω θέση στις όχθες του Ποταμιού του Σταύρου του Θεοδωράκη, που είναι το μέλλον της Ελλάδος (το’ πε και η εγκυρότατη Alco).

Άντε γεια!

(ΥΓ): Δεν πιστεύω να με παρεξηγήσετε;


http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου