a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

Συναγωνιστές από την Σύρο βρέθηκαν στο ναυπηγείο Νεώριο Σύρου οι οποίοι συνομίλησαν με εργαζόμενους του ναυπηγείου, δήλωσαν επίσης πως η Χρυσή Αυγή θα είναι δίπλα τους και θα στηρίζει τον αγώνα τους όσο χρειαστεί.
Να θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι κάνουν απεργία για 29η μέρα

Οι συναγωνιστές Στράτος Μαύρος(περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου) και Γιώργος Καπέλλας ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής όσο αφορά το ναυπηγείο και την στήριξη φυσικά στους εργαζομένους.
Μάλιστα ο κύριος Στράτος Μαύρος σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο κατά την διάρκεια του με το σωματείο του ναυπηγείου, έφερε σε επαφή τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Νεωρίου κύριο Mάνθο Ευάγγελο με τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος κάλεσε τους εργαζόμενους σε διάλογο τον οποίο και δέχτηκαν και έτσι ανοίγει ο δρόμος του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου με την Χρυσή Αυγή, κάτι που στο παρελθόν δεν υπήρχε από προηγούμενο σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή Σύρου μιλά επίσημα με τους εργαζομένους τους ναυπηγείου μέσα στο ναυπηγείο σε ένα εξαιρετικό κλίμα τόσο με το σωματείο όσο και με τους υπολοίπους εργαζόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου