a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Ολόκληρη η δήλωση τεσσάρων λεπτών του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε 50 δευτερόλεπτα, ενώ σταθμοί όπως το Star απομόνωσαν μία φράση… 5 δευτερολέπτων. Αυτός είναι ο σεβασμός στον Ελληνικό Λαό που έχει αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τρίτη πολιτική δύναμη της πατρίδας μας…

"Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 έγινε ένα δημοψήφισμα. Δημοψήφισμα στο οποίο η Χρυσή Αυγή είχε πει "Ναι" και είχε δηλώσει ότι η θέση της είναι ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, η οποία αποτελούσε ένα νέο Μνημόνιο. Ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο και ενώ είχαμε αυτό το αποτέλεσμα την Παρασκευή 10 Ιουλίου του 2015 έγινε μία έκτακτη σύγκληση της Ολομελείας της Βουλής στην οποία προτάθηκε ένα νέο Μνημόνιο.

Η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ και οι λόγοι ήταν σαφείς και συγκεκριμένοι. Τα νέα μέτρα, τα οποία προτείνει η κυβέρνηση και τα οποία επρότεινε σχεδόν τα ίδια και την Παρασκευή 10 Ιουλίου είναι εξοντωτικά για τον ελληνικό λαό, είναι μία φοροεπιδρομή και επιπλέον εις ουδεμία των περιπτώσεων θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη τον ελληνικό λαό, αλλά θα τον βυθίσουν περισσότερο στην ύφεση, στην ανεργία και στην φτώχεια. Είπαμε ΟΧΙ στην πρόταση της κυβερνήσεως σε αντίθεση με τα λοιπά κόμματα της αντιπολιτεύσεως, τα οποία έφτασαν στο σημείο να πουν "ΝΑΙ" άνευ όρων.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είπαν: "Φέρτε μας συμφωνία και δικός σας λογαριασμός τα μέτρα". Απορώ ποιος είναι ο ρόλος τους μέσα στο Κοινοβούλιο, όταν λένε προς την κυβέρνηση ότι δικός της λογαριασμός είναι τα μέτρα. Τι είδους αντιπολίτευση είναι; Ζούμε τις ημέρες αυτές την τραγωδία της νέας συμφωνίας, το νέο Μνημόνιο, ένα Μνημόνιο το οποίο θα υπογράψει η "για πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση και στο οποίο όμως συμφωνούν απολύτως τόσο η Νέα Δημοκρατία, τόσο και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Είναι κατά τούτο απόλυτα συνένοχοι.

Φτάσαμε στο σημείο να λένε να δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό fund με περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου και να έχει έδρα το Λουξεμβούργο. Το μόνο που δεν μας πρότειναν είναι να τους πουλήσουμε κομμάτι - κομμάτι την Ακρόπολη! Για λόγους εθνικής αξιοπρεπείας θα έπρεπε η κυβέρνηση άμεσα να επιστρέψει στην χώρα, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να διακόψει τις διαπραγματεύσεις. Αντ΄ αυτού συνέχισε τις διαπραγματεύσεις και το μόνο που άλλαξε είναι ότι αυτό το fund, αυτός ο ιδιωτικός οργανισμός ο οποίος θα περιέχει την ελληνική Πατρίδα, δηλαδή περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου θα έχει έδρα την Αθήνα. Ουδεμία η διαφορά!

Τα μέτρα που έρχονται είναι εξοντωτικά και στο σημείο αυτό να αναφερθούμε στην δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού που είπε ότι θα αγωνιστούμε να πάρουμε πίσω την χαμένη μας εθνική κυριαρχία. Αυτό πρόκειται για μία κυνική ομολογία ότι η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί, όπως ακριβώς με τα Μνημόνια 1 και 2 και με την νέα συμφωνία, με το νέο αριστερό Μνημόνιο.

Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στα νέα αυτά μέτρα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμφωνήσει με αυτά που σχεδιάζονται εις βάρος του λαού. H Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί και στο νέο Μνημόνιο, στο Μνημόνιο που θα υπογράψει η κυβέρνηση της Αριστεράς έχοντας απόλυτα τη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Έρχεται φοροεπιδρομή. Έρχονται νέα εξοντωτικά μέτρα, τα οποία θα πλήξουν καίρια την νεολαία της χώρας, θα αυξήσουν την ανεργία και θα πλήξουν επίσης πολύ σημαντικά τους αγρότες που αποτελούν την ψυχή του Έθνους.

Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο, όπως είπε και στα παλαιότερα. Ο Αγώνας θα συνεχιστεί από κάθε σημείο για να μην περάσουν τα σχέδια της ξενοκρατίας.”

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου