a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΄΄ΑΙΓΑΙΟ TV΄΄ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σε τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Στράτος Μαύρος στο κάλεσμα του ΑΙΓΑΙΟ TV και εξέφρασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα ερωτήματα του δημοσιογράφου όσο αφορά μετά το δημοψήφισμα.


Αναφέρθηκε στα εξής:

Η Χρυσή Αυγή στήριξε το δημοψήφισμα γιατί στηρίζουμε την λαϊκή κυριαρχία και απαντήσαμε στο ερώτημα που ήταν ένα και μοναδικό πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας.......των δανειστών''; Απαντήσαμε λοιπόν σε αυτό το ερώτημα και όχι στις ερμηνείες των τρομολάγνων μένουμε Ευρώπη η φεύγουμε; Ευρώ η δραχμή;

Είπαμε ΟΧΙ όπως είπε το 62% της χώρας που θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε τρομοκρατία από τα ΜΜΕ των Αθηνών.

Είναι απορίας άξιος πως το 32% του ΝΑΙ επικράτησε σε μια εβδομάδα του 62% του ΟΧΙ και ειλικρινά απορώ με τον Σύριζα τι έχει να πει σε αυτό τον κόσμο που το ίδιο βράδυ χόρευε συρτάκι στην πλατεία Συντάγματος. Όλοι αυτοί που φώναξαν δυνατά το ΟΧΙ και χόρευαν σίγουρα δεν περίμεναν τέτοια ταπείνωση η οποία ήρθε με σκληρότερα μέτρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εκπρόσωπο του Σύριζα προς τι το δημοψήφισμα.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην βουλή είπε οτι το χρέος είναι μη βιώσιμο αλλά δεν είχε άλλες επιλογές άρα μιλάμε για παράδοση εθνικής κυριαρχίας αφού η χώρα μας είναι το καλύτερο φιλέτο της Μεσογείου με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υδρογονάνθρακες.

Ο ανθέλληνας Σουλτς είχε δηλώσει πως μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κάνει πράξη το τρίτο μνημόνιο, αυτός ο κύριος λοιπόν είναι ειδικών αποστολών διεθνούς τοκογλυφίας.

Ο υπουργός οικονομικών ο κύριος Τσακαλώτος είπε θα χτυπήσουμε τους πλούσιους όταν ο ίδιος έχει πάνω από 800.000€ καταθέσεις σε ξένες τράπεζες και ομόλογα, όταν ο Σταθάκης έχει πάνω από 800.000€, Παπαδημούλης 1.300.000€ και 28 ακίνητα στο εξωτερικό για ποιους πλούσιους λοιπόν μιλάμε όταν δεν μπορούν να κόψουν τα προνόμια των βουλευτών.

Τα νέα μέτρα τσακίζουν τους αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και τα 50 δισ ευρώ της δημόσιας περιουσίας δεν είναι τα σπίτια μας αλλά υδρογονάνθρακες και φυσικό αέριο το οποίο θέλουν οι Γερμανοί.

Για τον ΦΠΑ στα νησιά είναι ένας καπιταλιστικός φόρος, το ίδιο θα πληρώσει ο εκατομμυριούχος με τον φτωχό όμως ο εκατομμυριούχος δεν θα έχει την ίδια δυσκολία που θα έχει ο φτωχός.

Στο περιφερειακό συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2014 επί κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ήταν κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, το ίδιο κατά είμαστε και τώρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω περιφερειακούς συμβούλους των υπολοίπων παρατάξεων τι θα πουν στους νησιώτες όταν ψήφιζαν κατά της αύξησης του ΦΠΑ το 2014 ενώ τώρα στηρίζουν την απόφαση των κομμάτων τους η οποία είναι υπέρ της αύξησης;

Εγώ έχω την συνείδηση μου καθαρή και όταν κυκλοφορώ στον δρόμο με χαιρετούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, εργάτες, άνεργοι, νέοι ενώ εσάς σας χαιρετούν τα golden boys.

Η Φώφη Γεννηματά συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος ετών 51 ψήφισε για σύνταξη στα 67.

Mιλάτε για την χώρα μας να είναι ισότιμο μέλος της Ε.Ε αλλά για ποια ισοτιμία μιλάμε όταν τα ΑμεΑ στην χώρα μας είναι απλήρωτα 18 μήνες; Άνθρωποι που δεν μπορούν να εργαστούν ούτε μια μέρα είναι απλήρωτοι 18 μήνες από αυτό που λέγεται κράτος πρόνοια, ΝΤΡΟΠΗ.

Φέρατε έναν ολόκληρο λαό σε εξαθλίωση και έρχεστε τώρα με ψίχουλα και πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες για αυτά.

Υπάρχει τεράστια ανεργία και με τρίμηνες η πεντάμηνες συμβάσεις που κάνετε πρέπει να είμαστε ευγνώνομες, άρα για ποιο ισότιμο μέλος της Ε.Ε μιλάμε;

Οι εργαζόμενοι του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου βρίσκονται στον τρίτο μήνα της απεργίας τους όχι γιατί τους αρέσει αλλά γιατί τους κορόιδεψαν και θυμίζω την περίφημη τροπολογία με τις δυο δεξαμενές του πολεμικού ναυτικού που έβγαζαν ανακοινώσεις φιέστας οι τότε βουλευτές Κυκλάδων Βρούτσης και Ρήγας σε τοπικά ΜΜΕ και πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι αν περάσει η τροπολογία. Και η τροπολογία πέρασε και απλήρωτοι έμειναν.

Μνημόνιο 1: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

Μνημόνιο 2: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Μνημόνιο 3: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ

Το 62% της χώρας είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ αν κάποιοι λοιπόν πρέπει να απολογηθούν αυτοί είστε εσείς.

Τελειώνοντας θέλω να σας θυμίσω τα λόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν κέρδισε τις εκλογές.

Αλέξης Τσίπρας:

΄΄Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού κλείνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον φαύλο κύκλο της λιτότητας. Ακυρώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της καταστροφής. Η ετυμηγορία καθιστά την Τρόικα παρελθόν για το κοινό Ευρωπαϊκό πλαίσιο΄΄

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου ανάπτυξης της εθνικής παραγωγής, άρα και των εξαγωγών, στις οποίες η δραχμή θα προσέφερε συντριπτικά πλεονεκτήματα. Πρωτογενής παραγωγή - Αυτάρκεια - Εθνική Ανεξαρτησία ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Σε πρώτο στάδιο η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις  εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το υπερήφανο ΟΧΙ της εθνικής αντίστασης των Ελλήνων

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου