a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ


Επίσκεψη στον νοσοκομείο Σύρου πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με την Χρυσή Αυγή κύριος Στράτος Μαύρος σε μια σειρά δράσεων και συναντήσεις με διάφορους φορείς.

Στο νοσοκομείο Σύρου συνομίλησε με τον διοικητή κύριο Ευάγγελο Πανοηλία, και τον διευθυντή κύριο Νικόλαο Τρίτζαλη.

Στο θέμα της υγείας υπάρχουν πολλά προβλήματα τόνισαν και οι δυο που παραμένουν τα ίδια εδώ και χρόνια.

Αναφέρουμε μερικά από τα προβλήματα του νοσοκομείου Σύρου και γενικός της υγείας στις Κυκλάδες, όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου ότι κρίνεται απαραίτητο το περιφερειακό ΕΚΑΒ για τις Κυκλάδες με πλήρες εξοπλισμό ακόμα και με χρήση ελικοπτέρων, αφού έχουν χαθεί ζωές λόγο χρόνου.

Μονάδα αυξημένης φροντίδας με 3 οπωσδήποτε εντατικολόγους για βαριά περιστατικά.

Τα κέντρα υγείας των Κυκλάδων βρίσκονται υπό την επίβλεψη της ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενώ θα έπρεπε να μπούν με τροπολογία στο νοσοκομείο Σύρου.

Θα πρέπει να υπάρξουν κίνητρα για θέση γιατρών στις Κυκλάδες ώστε να μπορούν να έρθουν στα νησιά μας.

Τα κέντρα υγείας πρέπει απαραίτητος να έχουν τουλάχιστον 4 γιατρούς Γενικής Ιατρικής.

Το νοσοκομείο Σύρου απαράδεκτο να μην έχει Ωριλά και από νοσηλευτικό προσωπικό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γυναικολογικό αφού δεν υπάρχει Μαία ενώ περιμένουν και προσωπικό για το υπόλοιπο νοσοκομείο από θέσεις εργασίας 5 μηνών

Επίσης πρέπει να υπάρξει προσωπικό διοικητικής υπηρεσίας αφού η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών κρίνεται απαραίτητη και μεγάλης ανάγκης.

Τελειώνοντας ο κύριος Στράτος Μαύρος αναφέρθηκε ότι όποτε συζητά στα θέματα της υγείας δεν αναφέρονται σχεδόν ποτέ τα προβλήματα των ΑμεΑ και το αναφέρω αυτό γιατί το ΚΕΦΙΑ ΣΥΡΟΥ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ)εχει ενσωματωθεί στο νοσοκομείο Σύρου και αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως αυτά τα άτομα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ήδη εδώ και μήνες δεν υπάρχει εργοθεραπεύτρια και δεν γίνεται ούτε λόγος για να καλύψει την θέση αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου