a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΚΕ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η αναμφισβήτητη πολιτική (σύντομα και εκλογική) ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ύστερα από την σύναψη του τρίτου Μνημονίου που έκανε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φαίνεται ότι ενόχλησε αφάνταστα, συν τοις άλλοις, και τα πολιτικά απολιθώματα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), το οποίο βλέπει ότι οι Έλληνες Εργαζόμενοι του έχουν στρέψει δια παντός την πλάτη και τάσσονται στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σήμερα, η Αριστερά και τα ξεφτισμένα υπολείμματα της καταβάλλουν θλιβερές προσπάθειες να διαστρεβλώσουν τα ιστορικά γεγονότα και να εμφανιστούν υπερπατριώτες και με τις ευλογίες των κοιμωμένων αστών, ζητούν ακόμα και παράσημα για την τότε στάσιν τους, τολμούντες μάλιστα να υβρίζουν εμάς τους αγνούς και γνήσιους Έλληνες με χυδαίους και ανεπιτρέπτους χαρακτηρισμούς ,τους οποίους κατά καιρούς επινοούν, για να αμαυρώσουν τον «Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή».

Το Κ.Κ.Ε. για όσους δεν το γνωρίζουν απ’ αυτούς και το λαό, ιδρύθηκε αμέσως μετά το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας και παραμένει σαν το τελευταίο ιστορικό Λενινιστικό- Σταλινικό απολίθωμα της Ευρώπης, με ξεπερασμένες ιδέες , ξεπερασμένα και ανεφάρμοστα προγράμματα , τελικώς ανήμπορο και μετέωρο και άχρηστο, όχι μόνο στο να προστατεύσει τα συμφέροντα του αγρότη και του εργάτη, όπως ισχυρίζεται, αλλά ούτε καν τα συμφέροντα ,των μέχρι πρότινος, υπαλλήλων του στον Ριζοσπάστη, 902 κλπ.
Για την ιστορία όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι τα όσα έγραψε εις βάρος μας στις τοπικές εφημερίδες θυμίζουν το λαϊκό γνωμικό « είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».
Τους υπενθυμίζουμε λοιπόν, ότι δεν ήταν το κόμμα μας που έκανε συμφωνία με τον Στάλιν και τον Χίτλερ. Ήταν το Κ.Κ. Ρωσίας με την ναζιστική Γερμανία, που την υπέγραψαν με τους τότε εκπροσώπους τους Μολότωφ και Ρίμπεντροπ, το 1939.
Δεν έβγαλαν οι Γερμανοί, μόλις μπήκαν στην Ελλάδα, τους Έλληνες πατριώτες από την φυλακή, τους έβαλαν στις φυλακές και τα στρατόπεδα και πολλούς εκτέλεσαν, ενώ συγχρόνως το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να βγάλουν τους κομμουνιστές από την Ακροναυπλία και να συνεργαστούν μαζί τους, ως πραγματικοί και πιστοί σύμμαχοι τους !
Δεν ήταν οι Χρυσαυγίτες που έκαναν συμφωνίες να μην χτυπήσουν τον εχθρό όταν υποχωρούσε από το εθνικό μας έδαφος. Τέτοιες συμφωνίες, και μάλιστα έγγραφες, έκανε το κόμμα τους. Τους υπενθυμίζουμε μεταξύ άλλων, την συμφωνία της 1ης Σεπτεμβρίου 1944 που υπεγράφη μεταξύ του καπετάν Κίτσου, Διοικητή του 2ου Τάγματος του 31ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, ενεργώντας μάλιστα ως αντιπρόσωπος της Ομάδος Μεραρχιών Μακεδονίας (Ο.Μ.Μ.), με εξουσιοδότηση του Μεράρχου της Χ1 Μεραρχίας σύντροφου Λασάνη, με τον Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε, Διοικητή της Μονάδος 37956, που ενεργούσε ως εκπρόσωπος της Γερμανικής Στρατιάς του Αιγαίου, ώστε να μην επιτεθούν στον Γερμανικό Στρατό που οπισθοχωρούσε από την Ελλάδα.
Δεν ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, αλλά το Κ.Κ.Ε. το οποίο την 12η Ιούλη 1943, υπέγραψε το κατάπτυστο Σύμφωνο του Πετριτσίου , εκπροσωπούμενο από τον Γιάννη Ιωαννίδη, με τον εκπρόσωπο του Κ.Κ Βουλγαρίας Δουσάν Δασκάλωφ. Με το Σύμφωνο αυτό, συμφωνούσαν αυτοί οι δύο λεβέντες, ο μεν ένας να παραχωρήσει, ο δε άλλος να «παραλάβει» εθνικά εδάφη, μεταξύ των οποίων και την Θεσσαλονίκη, για να δημιουργηθεί η Μεγάλη Μακεδονία του Αιγαίου, με τους ψευτομακεδόνες συντρόφους τους.Το Σύμφωνο αυτό, το υπέγραψαν όταν πολεμούσαν χέρι χέρι με τους Βουλγάρους κομιτατζήδες και σκότωναν Έλληνες φαντάρους.
Αυτοί, λοιπόν, οι σημερινοί απόγονοι των τότε κομμουνιστών, θα πρέπει να βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλη και να πάψουν να εκμεταλλεύονται κάθε φορά την ελληνική ιστορία, προσπαθώντας να πείσουν τους αφελείς ότι αγωνίστηκαν κάποτε εναντίον των κατακτητών Γερμανών και Ιταλών, φασιστών και ναζιστών.
Κανένα αγώνα, οι κομμουνιστές, δεν έκαναν κατά των δυνάμεων κατοχής, απλώς μάζευαν όπλα για να τα χρησιμοποιήσουν, όπως και τα εχρησιμοποίησαν εις βάρος των Ελλήνων και του ελληνικού στρατού.
Ο σκοπός των κομμουνιστών, από την αρχή της κηρύξεως του πολέμου του 1940 μέχρι το τέλος του, ήταν μόνο πως θα καταλάβουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και είναι ευτύχημα που δεν κατάφεραν να την διαμελίσουν, χάριν της Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου, όπως συμφώνησαν με τους Βουλγάρους, Γιουγκοσλάβους και Σοβιετικούς φίλους τους.
Από τη μεταπολίτευση και έπειτα, έμαθαν οι σύντροφοι να παριστάνουν και τους πατριώτες και τους δημοκράτες και τους αγωνιστές δήθεν για τα δικαιώματα του Λαού, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της δημοκρατίας και μάλιστα μιας δημοκρατίας που δεν τολμούσε να πει στους νέους αυτούς κομμουνιστές την ιστορική αλήθεια. Από μας όμως, κάθε ιστορική πρόκλησή τους θα έχει πάντοτε την ανάλογη απάντηση.
Αν κάποιος αμφιβάλλει για τις ιστορικές αυτές αλήθειες, με πολλή χαρά θα δημοσιεύσουμε την επόμενη φορά όλα τα σχετικά έγγραφα.
Οι σύντροφοι τόλμησαν να μας αποκαλέσουν «εγκληματική συμμορία», τώρα το ποιοι είναι συμμορία και ποιοι οι συμμορίτες, θα το πούμε μια άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου