a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΡΟΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο 18 Ιανουαρίου ο περιφερειακός Σύμβουλος κ.Στράτος Μαύρος από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ αναφέρει τοποθετήσεις σχετικά με τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στηρίξαμε τις συμβάσεις για ´´Συντήρηση-Επισκευές σχολικών κτιρίων´´ των Δήμων Σύρου,Τήνου,Νάξου,Πάρου,'Ανδρου,Θήρας,'Ιου,Μήλου,Αμοργού,Κέας,Κιμώλου,Μυκόνου,Σίφνου,Σίκινου,Σερίφου,Φολεγάνδρου,Κύθνου,Αντιπάρου,Ανάφης, κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυκόνου και ´´Εκπόνηση Μελέτης Στατικής Επάρκειας Αθλητικού Κέντρου Δήμου Σύρου ´´Δημήτριος Βικέλας´´ κλειστή αίθουσα Α´´.

Ψηφίσαμε λευκό στον προγραμματισμό δράσεων τουριστικής προβολής γιατί θεωρώ υπερβολή όταν είσαι Νο1 της χώρας τουριστικός προορισμός οι Κυκλάδες μας και τα Δωδεκάνησα που είδη διαφημίζονται στο εξωτερικό, είναι λοιπόν υπερβολικό να δαπανηθεί τεράστιο ποσόν(εκατομμύρια ευρώ) σε projet plan την στιγμή που υπάρχουν άλλες ανάγκες και ο λαός από όλο αυτό δεν θα φάει με χρυσά κουτάλια εκτός απο τους επιτήδειους του πλουσίου αυτού πακέτου. Λέμε ναι στον τουρισμό οχι στην υπερβολή. Στροφή προς τους Ρώσους τουρίστες που άδειασαν την Τουρκία θα ήταν ο καλύτερος στόχος για τις Κυκλάδες μας και Δωδεκάνησα.

Στράτος Μαύρος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου