a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ


Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού αναφέρονται τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. κατά Ηλία Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου.

Επικαλούνται δηλαδή νόμο περί προσωπικών δεδομένων κατά ενός ανθρώπου του οποίου τα προσωπικά δεδομένα έχουν εδώ και καιρό υποκλαπεί απο τους φρουρούς του κρατισμού. Κι ενώ η πράξη αυτή βαφτίζεται έρευνα - κατάσχεση στοιχείων, στη συνέχεια καταπατώντας κάθε ηθικούς και νομικούς φραγμούς υπό μορφή κάποιας δήθεν ενδοϋπηρεσιακή διαρροής, τα κατασχεμένα διανέμονται σε δημοσιοκάφρους και διακωμωδούνται δημόσια, προσωπικά δεδομένα προς δημιουργία εντυπώσεων. Κι όλα αυτα σε μια δικογραφία που βάση του Νόμου, βρίσκεται σε μυστικό στάδιο μιας εν εξελίξει έρευνας για το εάν τελικά υπάρχουν πραγματικά στοιχεία ή όχι που να στηρίζουν το κατηγορητήριο.

Έτσι αποδεικνύουν τα γεγονότα το πώς πραγματικά λειτουργεί στην Ελλάδα αυτό που κάποιοι αποκαλούν "Νόμος / Δικαιοσύνη".

Προφανώς οι αρχιερείς των συμμαχιών της διαπλοκής απαγορεύουν το δικαίωμα ενός κατηγορούμενου να αποδείξει την αθωότητα του απειλώντας τον με νέες επιμέρους διώξεις που θα προσαρμόζονται κατα το δοκούν απο επίορκους δικαστικούς επικαλούμενοι νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα που θα ισχύουν μονομερώς και επιλεκτικά.

Κι ενώ κάποιοι ακόμη παπαγαλίζουν στα τηλεπαράθυρα περί δήθεν "διάκρισης" των εξουσιών και "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη, ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί τα πραγματικά γεγονότα που αποκαλύπτουν τον απόλυτο έλεγχο των εξουσιών να βρίσκεται συγκεντρωμένος σε ένα ενιαίο τυρρανικό καθεστώς συμμαχιών διαπλοκής.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου και την αποπομπή του, ο νέος Γεν. Γραμματέας της ξενόδουλης συγκυβέρνησης μεγαλοαστικών συμφερόντων του κατεχόμενου ελλαδιστάν, αναλαμβάνει ... ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, Αρεοπαγίτης (!) Φώτης Καϋμενάκης ...

Όλα δείχνουν πως η εναλλασσόμενη κλεπτοκρατία εκτός του οτι ξεφτέλισε την κατ'επίφαση δημοκρατία με την οποία νομιμοφανεύει τα αίσχη της και εξουσιάζει το λαό, στην προσπάθεια να περιδιασωθεί, παρασέρνει στην κατάρρευση της έναν έναν τους θεσμούς που χειραγωγεί, μαζί και αυτόν της "δικαιοσύνης".

Κι ύστερα κάποιοι παριστάνουν πως δήθεν απορούν για το πώς κατάντησε έτσι η Ελλάδα...

Νικόλαος Ρήγος

xryshayghkerkyras.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου