a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ΄΄ - ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ


Με την συνέντευξη του κ. Σάββα Σπυρίδη, του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή στο Νότιο Αιγαίο», κλείνει ο κύκλος των συνεντεύξεων των αρχηγών των παρατάξεων που θα είναι υποψήφιοι στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές. Η «Ροδιακή» τηρώντας πιστά την δημοσιογραφική δεοντολογία, παρουσίασε τις θέσεις, τις απόψεις και τις εκτιμήσεις όλων των παρατάξεων για τον δεύτερο βαθμό της Τοπικής μας αυτοδιοίκησης, ενώ σύντομα ολοκληρώνεται και ο κύκλος των συνεντεύξεων όλων των υποψηφίων και για τον Δήμο της Ρόδου. Στην σημερινή του συνέντευξη στη «Ροδιακή» ο κ. Σάββας Σπυρίδης, εκτός των άλλων, απαντά για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο με αφορμή τη συμμετοχή του ίδιου στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου, εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού κ. Δένδια αλλά και του κ. Βορίδη τον οποίο αποκαλεί «τσεκουράκια». 

Στην συνέντευξή του η οποία αναμένεται να συζητηθεί, επισημαίνει συγκεκριμένα:

Για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή θα δοκιμάσει να «μετρήσει» τις δυνάμεις της στην Αυτοδιοίκηση. Στον πιο κατεξοχήν νησιωτικό χώρο του Αιγαίου. Τι προσδοκά η παράταξή σας από αυτή την αναμέτρηση;
Η Ελληνική Αυγή έχει ξεκάθαρη ιδεολογία και πραγματοποιήσιμες προτάσεις και θέσεις. Ο κόσμος της περιφέρειας ,έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους παλαιοκομματικούς συνδυασμούς που απλώς εκτελούν τις διαταγές των κυβερνώντων των Αθηνών (και των Βρυξελλών!). Σε όλες τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Αυγής, νιώθουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Συμπολίτες μας. Η προσδοκία μας είναι να αναλάβουμε την ηγεσία της περιφέρειας και να δράσουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την Κεντρική διοίκηση ενεργώντας για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ συμφέρον της.

Το όνομά σας, είχε απασχολήσει πριν από μερικούς μήνες, όταν φωτογραφίες σας είχαν δει το φως της δημοσιότητας να συμμετάσχετε στην εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου. Που βρίσκεται σήμερα αυτή η υπόθεση;
Το όνομα μου είχε απασχολήσει γιατί έτσι βόλευε στα σχέδια του Δένδια. Δεν είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες μου, ήταν δημόσιες και σε δημόσιο χώρο γιατί πολύ απλά δεν είχα κάτι να κρύψω. Εάν έπρεπε να είναι κάτι μυστικό, δεν θα γινόταν σε δημόσια θέα και στο αρχαίο στάδιο. Τόσο απλό είναι το θέμα.
Εδώ, να σας πω και εσάς, ότι δεν έγινε καμία εκπαίδευση μελών, ήταν μια δραστηριότητα στα πλαίσια των αθλοπαιδιών και συμμετείχαν και περαστικοί ακόμα και τουρίστες. Ήταν και γονείς με τα παιδιά τους. Πάντως προτιμούμε αυτές τις δραστηριότητες από της καταλήψεις και καταστροφές κτηρίων και από τη χρήση ναρκωτικών.
Στην προκείμενη περίπτωση εκτός από το ότι κάποιοι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων θέλησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα, οπότε δεν υπάρχει και υπόθεση. Εκτός εάν κρίνουν οι οσφυοκάμπτες ότι είναι αδίκημα η γυμναστική, ο περίπατος στη φύση η τέλος πάντων η κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες, οπότε θα πρέπει να διωχθεί πάνω από το μισό του πληθυσμού της χώρας το οποίο αθλείται. Υπηρεσιακά είχε διαταχθεί μια Ε.Δ.Ε, αναγκαστικά αφού τις εντολές τις έδινε ο Δένδιας. Είμαι πλέον συνταξιούχος και δεν με αφορά το θέμα. Το επιστρέφω στις κατοχικές δυνάμεις και τους πραιτοριανούς του προσκυνημένου των Ρότσιλντ. Από εκείνη την ημέρα και αφού με εξευτέλισε αυτός ο τυπάκος, ο γλόμπος, το όργανο του κεφαλαίου , υπό την καθοδήγηση αυτού του τσεκουράκια, του γενίτσαρου Βορίδη, βγήκα στη σύνταξη γιατί τους σιχάθηκα και ορκίστηκα να βγω στην πρώτη γραμμή, να γίνω ο πιο πιστός στρατιώτης της Χρυσής Αυγής και του Νικολάου Μιχαλολιάκου και μάλιστα με όλες μου τις δυνάμεις.
Αυτή είναι η απάντησή μου στους συμπατριώτες μας εδώ στα Δωδεκάνησα.
Και τώρα, μιας που είναι τόσο γελοίο αυτό το θέμα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω ειλικρινά, σας ευχαριστώ θερμά, να απαντήσω και στα τσιράκια των Βρυξελών και των διεθνών τοκογλύφων. Εμείς τους ενοχλούμε αλλά με τα φιλαράκια τους, τους απογόνους των ΝΑΖΙ στην Ουκρανία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Εδώ να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει αντίδραση ούτε από τους φανατικούς κυνηγούς των ΝΑΖΙ, τις εβραϊκές οργανώσεις. Γιατί άραγε? Μήπως όποιος είναι με το σύστημα δεν πειράζει άμα είναι και ΝΑΖΙ? Μία σκέψη κάνω…
Λοιπόν.
Πράγματι ήμουν και είμαι ο βασικός εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής (και τώρα της Ελληνικής ) Αυγής. Έχω master σε πολλές πολεμικές τέχνες και κυρίως στο SAOLIN KUNG-FU ( ήμουν στο Θιβέτ 7 χρόνια και εκπαιδευόμουν). Κατόπιν εκπαιδεύτηκα στην Ρωσία την πολεμική τέχνη SYSTEMA και για άλλα 2 χρόνια με τον STEVEN SEGALL εκπαιδεύτηκα στο AIKIDO. Εκεί έμαθα να σκοτώνω από απόσταση εκτοξεύοντας την ενέργεια chi (Τσι) αφού την μαζέψω από το σύμπαν ανάμεσα στα χέρια μου. Μπορώ να υπνωτίσω τον αντίπαλο με μια ματιά και να τον υποχρεώνω να εκτελεί ότι του λέω. Δεν μπορώ να αναφέρω άλλα για την εκπαίδευση μου γιατί μετά θα πρέπει να σας σκοτώσω.!! Η υπόθεση μου βρίσκεται στην NSA που προσπαθεί να με πείσει να γίνω εκπαιδευτής στους πράκτορες της.

Ποιες είναι οι πρώτες παρεμβάσεις που θα επιδιώξετε να κάνετε μέσω του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου; Ποια είναι κατά την άποψή σας τα κρίσιμα εκείνα ζητήματα για τα οποία θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα αλλαγές;
Το βασικότερο ζήτημα είναι η δημιουργία συνθηκών για την συγκράτηση(ή και την αύξηση) του Ελληνικού πληθυσμού στα Νησιά μας. Θέλουμε και την τελευταία γωνιά της περιφέρειας κατοικήσιμη, ΑΥΤΑΡΚΗ, γεμάτη Έλληνες.
Η πολιτική των μνημονίων ερήμωσε τα νησιά, ειδικά τα μικρότερα. Αυτοκτονίες νεομετανάστευση, έλλειψη κινήτρων για δημιουργία οικογένειας και τεκνοποίηση, εργασιακή ζούγκλα με την μαύρη εργασία και τους λαθρομετανάστες άδειασαν κυριολεκτικά τα νησιά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της τρόικας που έχει προτείνει την εγκατάλειψη των νησιών, με ολιγάριθμο πληθυσμό, από τους κατοίκους τους.
Η περιφέρεια πρέπει να αντιδράσει ώστε να ανακόψει τις ενέργειες της Κεντρικής Διοίκησης και να πάρει πρωτοβουλίες ανάπτυξης ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί το ξενόδουλο καθεστώς των Αθηνών ή όχι. Η οικονομική ανάπτυξη μέσω του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού κυρίως του εναλλακτικού, η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου, η διεκδίκηση του μεταφορικού ισοδυνάμου, η βελτίωση των παροχών υγείας ,η επιλογή εναλλακτικών μορφών ενέργειας είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξουμε.

Γιατί θα πρέπει ένας Δωδεκανήσιος ή ένας Κυκλαδίτης να επιλέξει την δική σας παράταξη και όχι μια από τις υπόλοιπες ;
Ξέρουμε ότι ,όλα αυτά τα χρόνια η Περιφερειακή διοίκηση είναι ουσιαστικά το «μακρύ Χέρι» της Κεντρικής διοίκησης. Κάθε περιφερειάρχης ακλουθούσε και ακολουθεί πιστά τις εντολές του Καθεστώτος, άσχετα αν αυτές είναι για το συμφέρον της Περιφέρειας μας. Η Ελληνική Αυγή ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει «μπει στο μάτι» της Κεντρικής Διοίκησης και έχει την δυνατότητα να ανακόψει το ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ έργο της.

Μπορεί η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, σε μια ακριτική περιοχή όπως είναι η περιοχή του Νοτίου Αιγαίου να λειτουργήσει αποτελεσματικά υπέρ των πολιτών και των κοινωνιών μας; Ή όλα είναι τελικά άμεσα εξαρτώμενα από το Κράτος των Αθηνών όπως συνηθίζουμε εμείς να το αποκαλούμε;
Μπορεί να βλέπουμε, ότι η μέχρι τώρα Περιφερειακή διοίκηση ,δεν παρήγαγε έργο υπέρ των Νησιωτών, με αυτήν την δικαιολογία. Ότι δηλαδή τα χέρια της είναι «δεμένα» από το Κράτος των Αθηνών. Αυτό δεν ισχύει.
Μια Εθνικιστική Περιφερειακή διοίκηση, με πολιτική βούληση κόντρα στην πολιτική των Αθηνών , έχει στα χέρια της ένα Θεσμικό οπλοστάσιο, κυρίως στον τομέα της οργάνωσης, που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ώστε να ανακόψει την πορεία προς τη διάλυση και να υλοποιήσει ΑΜΕΣΑ σχέδια ανάπτυξης και διάσωσης του Αρχιπελάγους.


rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου