a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ» ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής Για το Νότιο Αιγαίο που έγινε σήμερα 13 Μαΐου στην πόλη της Σύρου. Κάποιοι όμως απλυτοι θολοκουλτουριάρηδες, σκύλιασαν και άφρισαν απο την θερμή υποδοχή που είχαν απ’ τον τοπικό Λαό τα στελέχη της Ελληνικής Αυγής , με αποτέλεσμα να θελήσουν να αμαυρώσουν την δράση.

Πέντε «νοματαίοι»που αυτοαποκαλούνται «Αντιφασιστικο δικτυο Σύρου», ( ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει), δρώντας προβοκατόρικα, προπηλάκισαν το ενημερωτικό κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής, που αποτελούνταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΥΡΟ, υποψηφίους και στελέχη και προσπάθησαν να εμποδίσουν την ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Νομίζοντας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές κουβαλούν μυαλό σαν το δικό τους,( που κινείται στις παρυφές της ψυχιατρικής φροντίδας και παρακολούθησης), προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια, προκαλώντας φραστικά και με «χειρονομίες» , ελπίζοντας ότι θα υπάρξει αντίδραση, ακολουθώντας το Κλιμάκιο μέχρι το τέλος της Δράσης του, σε τοπική καφετέρια όπου θα γινόταν πολιτική συζήτηση με τους πολίτες της Σύρου.

Η μόνη αντίδραση από μέρους του ενημερωτικού κλιμάκιου, ήταν η συνέχιση της νόμιμης πολίτικης δράσης στην καφετέρια, όπου τα στελέχη και οι υποψήφιοι συζήτησαν με τον κόσμο, κατέγραψαν τα τοπικά προβλήματα και τον ενημέρωσαν για τις προτάσεις και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο.

Οι άναρχο-«τρεις και ο κούκος», έκαναν την «βαρυσήμαντη» δήλωση ότι οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στο νησί προκαλώντας ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ στα Τοπικά Στελέχη της.

Αυτό, «κύριοι» μπαχαλάκηδες δεν το αποφασίζετε εσείς, αλλά ο Συριανός Λαός που με την ψήφο του μας τιμά και μας αγκαλιάζει.
Και μια συμβουλή από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αυγής.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου