a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ΄΄ ΣΤΟ Cyclades24.gr



*Είστε για πρώτη φορά υποψήφιος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα σε θέση αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Τι ήταν αυτό που σας έκανα να ασχοληθείτε ενεργά με το συγκεκριμένο χώρο;

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση που μου κάνατε και μου δίνετε την ευκαιρία να εκφράσω τις απόψεις και τις θέσεις μας.

Η περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου έχει χτυπηθεί αμείλικτα από τις πολιτικές των Εθνοκτόνων μνημονίων. Οι αυτοκτονίες, η νεομετανάστευση, η μη ύπαρξη συνθηκών για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ πια των νησιωτών, έχει ερημώσει στην κυριολεξία τα νησιά μας.

Έχουμε ήδη μπει σε μια καταστροφική πορεία που το Ελληνικό Έθνος, για πρώτη φορά στην μακραίωνη Ιστορία του, τείνει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, συμπαρασύροντας και τα Νησιά μας.

Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη να μην μείνω αμέτοχος θεατής αυτής της διάλυσης, αλλά να συμμετέχω ενεργά στην κοινή προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών να ανακοπεί αυτή η καταστροφική πορεία προς τον ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


*Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τις επερχόμενες εκλογές και πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η «Ελληνική Αυγή» στο Νότιο Αιγαίο;

Οι στόχοι μας φυσικά είναι να υπάρξει για πρώτη φορά μια ΓΝΗΣΙΑ Εθνικιστική ηγεσία στην περιφέρεια μας. Μια ηγεσία που θα βάλει πάνω απ’ όλα την Ελληνίδα και τον Έλληνα νησιώτη και δεν θα «προωθεί» τις πολιτικές του ξενόδουλου καθεστώτος και των εντολέων τους στις Βρυξέλλες. Ελπίζουμε και προσμένουμε την πρώτη θέση του Συνδυασμού μας στο Αρχιπέλαγος.

*Σε περίπτωση που καταφέρετε να έχετε παρουσία και εκπροσώπηση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, ποια θα είναι τα βασικότερα ζητήματα των νησιών για τα οποία θα αγωνιστεί η «Ελληνική Αυγή»;

Το πρώτο μας μέλημα θα είναι να γίνει ότι χρειάζεται για την ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ του Ελληνικού πληθυσμού στα νησιά μας. Ο σκοπός μας είναι, να υπάρξει ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ ώστε κάθε πολίτης της περιφέρειας μας, να μπορεί να διαβιώσει, να εργαστεί και να τεκνοποιήσει και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του μικρότερου νησιού. Τα προγράμματα ώστε να γίνουν πράξη αυτοί οι στόχοι είναι έτοιμα. Η φιλοσοφία μας για τον τρόπο δράσης διαφέρει κατά πολύ από τον μέχρι τώρα μιζοεισπρακτικό νεοφιλελεύθερο τεχνοκράτισμό που ίσχυε μέχρι τώρα. Όλα μπορούν να ανατραπούν μόνο και μόνο με την αλλαγή στην οργάνωση της Περιφέρειας .

*Γιατί να ψηφίσουν οι πολίτες «Ελληνική Αυγή» και τι το διαφορετικό μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμός σας σε σχέση με τις υπόλοιπες παρατάξεις;

Οι μέχρι τώρα παρατάξεις ήταν το «μακρύ χέρι» του λεγόμενου «Κράτους των Αθηνών» και η ύπαρξη τους διασφάλιζε ότι θα τηρηθούν πιστά οι πολιτικές του καθεστώτος που τις συνέπειες τις βλέπουμε όλοι μας. Οι υπόλοιποι συνδυασμοί, κάτω από τον μανδύα των «ανεξάρτητων» απαρνούνται τους μέχρι τώρα «νταβατζήδες» τους, μήπως και ξεγελάσουν τον Νησιώτη και αλιεύσουν ψήφους ως «αντιδραστικοί». Εμείς σαν συνδυασμός, εκπροσωπούμε επίσημα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που αποδεδειγμένα έχει «μπει στο μάτι» των συγκυβερνώντων και είμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που μπορούμε να ανακόψουμε το καταστροφικό τους έργο. Δεν θα δώσουμε «άφεση αμαρτιών» σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Μετά την εκλογή μας, θα διεξάγουμε ενδελεχείς ελέγχους στην Περιφέρεια, για τυχών ατασθαλίες και θα παραπέμψουμε στην δικαιοσύνη τους υπευθύνους.

*Ενόψει των Ευρωεκλογών, πιστεύετε ότι η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τις δυνάμεις της σε σχέση με τις περασμένες βουλευτικές εκλογές;

Ο Ελληνικός Λαός έχει πια αφυπνιστεί. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει πάρει την θέση που του αρμόζει στις καρδιές των Ελλήνων, παρά τις προσπάθειες του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, παράνομα και αντισυνταγματικά, να το σπιλώσει. Η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές θα εκτοξευτεί, ίσως και στην πρώτη θέση. Με την ξεκάθαρη Ιδεολογία της και τις σταθερές, από την αρχή της ύπαρξης της , προτάσεις και θέσεις, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ που θα διεκδικήσει στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υπόσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιας Ένωσης, που ενώ ξεκίνησε σαν ένωση ισοτίμων Εθνών με σκοπό την αλληλεγγύη, έγινε η Ευρώπη των τραπεζιτών και της Γερμανικής Ηγεμονίας.

Το σύνθημα μας «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη» είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους στόχους μας. Ευτυχώς και τα άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη τείνουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο Ευρωπαϊκός κόσμος έχει απηυδήσει από τις πρακτικές του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Συστήματος και θα «μαυρίσει» στις Ευρωεκλογές τα «πιόνια» του.

Στις 26 Μαΐου θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, αλλά και της Ευρώπης των Εθνών.

Ευχαριστώ.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ . ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου