a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ είναι η αυτοδιοικητική έκφραση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι η δύναμη ανατροπής και αυθεντικής έκφρασης όλων των Ελλήνων που θέλουν πίσω την πατρίδα τους. Όλων των Ελλήνων που θέλουν να νιώσουν πάλι Έλληνες. Όλων των Ελλήνων που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Δίνοντας ΔΥΝΑΜΗ στην Ελληνική Αυγή του Έθνους και της Πατρίδας, δίνεις δύναμη σε ΕΣΕΝΑ και στα παιδιά σου.
Στήριξε τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας.
ΓΙΝΕ συμμέτοχος στην Επανάσταση και την Ανατροπή.
Νιώσε Υπερήφανος γιατί θα είσαι μια ή ένας από αυτούς που θα αναγεννήσουν τον τόπο μας.

Οι του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», (ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και μετά και οι άλλοι) χειραγωγούν την δικαιοσύνη εναντίον του κόμματος μας, επιβεβαιώνοντας τον πολιτικό χαρακτήρα της υποθέσεως, επιδιώκοντας την ποινική μας δίωξη, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ, στηριζόμενοι σε πολιτικά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες, απλά και μόνο για να κερδίσουν λίγο ακόμη χρόνο στην εξουσία, για να περάσουν και άλλα μνημόνια. Οι κλέφτες του πλούτου του Ελληνικού λαού, εκείνοι που τον καταδίκασαν άνεργο, σε λίγο θα του πάρουν ΚΑΙ το σπίτι, εκείνοι που έφαγαν τις
μίζες και άφησαν τα χρέη για τους Έλληνες, εκείνοι που τον εξαπάτησαν τάζοντας του, ΟΛΟΙ εκείνοι που επί 40 χρόνια έθαψαν την Ελλάδα, θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή.

Γιατί καταγγέλλουμε και ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε! Υψώνουμε την φωνή και την σημαία της Πατρίδας και νοιαζόμαστε για τον Έλληνα.

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ...Μέχρι την τελική νίκη...
Σε καλούμε να στηρίξεις τον δίκαιο αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου συμμετέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, σε όλες τις περιφέρειες, σε όλους τους δήμους.

Σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις μας και να αγωνιστείς μαζί μας, για Ελλάδα και τιμή.


Ο αγώνας μας είναι ιερός. Αγωνιζόμαστε περί Αρετής.

Όσοι ζωντανοί, ακολουθήστε...


ellaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου