a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ


Είναι πράγματι ειρωνικό τα ορφανά του Στάλιν, που έχουν τελέσει τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία να αυτοανακηρύσσονται σε προστάτες των δικαιωμάτων της μισθωτής εργασίας και της διαφορετικότητας. Όλη σας η ιστορία έχει δομηθεί στο ψέμα και την προπαγάνδα, με την ανοχή φυσικά του μνημονιακού κατεστημένου. Πλην όμως, εν έτει 2014, ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός έχει πάψει να χάφτει τα παραμύθια των «συντρόφων». Οι «κατατρεγμένοι», που τόσο πολύ υπερασπίζεστε, ζουν εις βάρος των Ελλήνων μικροπωλητών. Την ώρα που οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν ,με δυσκολία ,ασφαλιστικές εισφορές, φόρους, Φ.Π.Α. και μισθώνουν τους χώρους στα λαϊκά πανηγύρια οι φίλοι σας λαθρέμποροι ανοίγουν δίπλα τους ένα σεντόνι με προϊόντα παράνομης παιδικής εργασίας, χωρίς φόρους, χωρίς δασμούς, χωρίς Φ.Π.Α. και χωρίς μίσθωση του χώρου από τον Δήμο.

Το ΚΚΕ σας «σύντροφοι» είναι το εργαλείο του καπιταλισμού, προσποιείστε τους προστάτες των εργαζομένων την στιγμή που θέλετε να εξασφαλίσετε φτηνά μεροκάματα στο κεφάλαιο και μαζεύετε λαθρομετανάστες, ως γνήσια πιόνια του παρασιτικού κεφαλαίου που είστε και σκληροί καπιταλιστές οι ίδιοι. Είναι γνωστή, άλλωστε, η στάση σας απέναντι στους πρώην εργαζομένους του 902 fm και της Τυποεκδοτικής, τους οποίους αμείβατε με αποδοχές πείνας, τους χρωστούσατε τους μισθούς πολλών μηνών και στο τέλος τους απολύσατε. Κατά τα άλλα κόπτεστε για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Με την τακτική σας να υπερασπίζεστε την φτηνή εργασία που προσφέρουν οι λαθρομετανάστες, χτυπάτε τα μεροκάματα του Έλληνα και τον αναγκάζετε να εργάζεται και αυτός με τα μεροκάματα πείνας των παράνομων αλλοδαπών. Με αυτόν τον τρόπο, αφού έχει επιλογή το κεφάλαιο, προσλαμβάνει προσωπικό σε συνθήκες πραγματικής δουλείας.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς σας περί σκυλιών του συστήματος, το δικό μας κίνημα είναι αυτό που διώκεται και φυλακίζεται, ενώ το δικό σας απολαμβάνει τις ανέσεις του….. «δημοκρατικού» τόξου, και ας μην έχει αναγνωρίσει το Σύνταγμα της χώρας. Είναι, ασφαλώς, νωπές οι μνήμες των μελών των ΚΝΑΤ ΚΚΕ, που συμπαραστάθηκαν ενεργά στις αστυνομικές δυνάμεις στην βίαιη καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων κατά του Μνημονίου. Ας μην ξεχνάμε και ότι το ΚΚΕ είναι αυτό που συγκυβέρνησε με την ελαφροδεξιά παράταξη της ΝΔ το 1989, «σύντροφοι».
Όσο για το ποιοι είναι ναζί, το χει δείξει η Ιστορία, όταν συμμαχήσατε και συνεργαστήκατε με τους κατακτητές Ναζί κατά το πρώτο μισό του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, δυνάμει του συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939, βάσει του οποίου το ανθελληνικό ΚΚΕ ευθυγραμμίσθηκε με τη γερμανο-σοβιετική συμμαχία και διεκήρυττε ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε κατά του Άξονος, κατηγορώντας επιπλέον τον Μεταξά ότι… προετοιμάζει πόλεμο
Για να τελειώνουμε μια και καλή «σύντροφοι» προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται διαρκώς, παρά τη λάσπη που δέχεται από τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων που σε κάθε ευκαιρία σας παρουσιάζουν, εν αντιθέσει με εμάς που βιώνουμε τον αποκλεισμό και τη φίμωση των Ιδεών μας. Όσο όμως και αν σας συντηρεί το κατεστημένο, η αλήθεια είναι μία: ότι έχετε απαξιωθεί στις συνειδήσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Εάν σας έχει μείνει έστω και το παραμικρό ίχνος τιμής, αξιοπρέπειας και δημοκρατικότητας, πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τους 10.000 και πλέον ψηφοφόρους της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο που τίμησαν τον συνδυασμό μας με την ψήφο τους. Διότι αυτούς, των οποίων η φωνή είμαστε εμείς, αποκαλέσατε ναζί, εκληματίες και δολοφόνους.


http://xanotiouaigaiou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου