a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ


Ο επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» και φέρων την ευθύνη της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της Χρυσής Αυγής ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, επισκέφτηκε τη Σύρο και συναντήθηκε με τα στελέχη και τους συναγωνιστές του νησιού. Αποφασίστηκε η συγκρότηση πυρήνα πολιτικού αγώνα με υποχρέωση υποστήριξης στο έργο των Περιφερειακών συμβούλων στο Νότιο Αιγαίο, με υπευθύνους τον εκλεγμένο περιφερειακό μας σύμβουλο Κυκλάδων ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΥΡΟ και τον υποψήφιο του συνδυασμού μας, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΠΕΛΑ. Οι συναγωνιστές στη Σύρο δέχτηκαν με ενθουσιασμό αυτή την οργανωτική κίνηση και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που η Χρυσή Αυγή, αξιοποιεί όλους του συναγωνιστές που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο μεγάλο Εθνικιστικό κίνημα.

Ο συναγωνιστής ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, αφού ευχαρίστησε όλους και όλες για το θετικό αποτέλεσμα στις Περιφερειακές εκλογές σε ένα δύσκολο αγώνα με αντίξοες συνθήκες, έκανε αναφορά στους συναγωνιστές μας και πολιτικούς κρατουμένους. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική ικανοποίηση του αρχηγού μας, ο οποίος κρατά ψηλά το λάβαρο του αγώνα μέσα από το κελί της τιμής και εισπράττει τη χαρά και την δύναμη από εμάς εδώ έξω, ότι οι αγώνες του και η ταλαιπωρία του από το καθεστώς, έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούσαν οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων.

Οι συναγωνιστές από τη Σύρο ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τον τρόπο πολιτικού αγώνα που θα γίνετε στο νησί, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο νόμιμο πολιτικό αγώνα σαν αυτό που κάνει πάντα η Χρυσή Αυγή, και δόθηκαν οδηγίες για την απομόνωση υπόπτων στοιχείων που τυχών προσπαθήσουν να παρεισφρήσουν στον πυρήνα με σκοπό την προβοκάτσια.



ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου