a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!


Με εντυπωσιακό τρόπο και την συμμετοχή χιλιάδων εθνικιστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

To παρόν στο συνέδριο έδωσε κλιμάκιο συναγωνιστών από τις Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ κύριος Στράτος Μαύρος ο οποίος θα είναι πλέον και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε κατά την διάρκεια του 8ου συνεδρίου.


Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με κεντρικό σύνθημα: "Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!"

Μια ιδιαίτερη στιγμή του συνεδρίου ήταν ο χαιρετισμός του Ρώσου εθνικιστή διδάκτορα του Διεθνούς Δικαίου, και συνηγόρου του Μιλόσεβιτς, Μιχαήλ Κουζνέτσοφ, ο οποίος υπό τα συνθήματα "Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία" εξέφρασε την στήριξή του στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αφού σημείωσε ότι οι πολιτικές διώξεις, οι σφαίρες και οι φυλακές δεν λύγισαν τους Έλληνες Εθνικιστές, βράβευσε τον Αλέξανδρο Γέροντα, τον ηρωικό Συναγωνιστή που δέχθηκε τις σφαίρες των παρακρατικών τρομοκρατών που δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, αλλά παρέμεινε όρθιος.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ότι για την Πατρίδα μας θα γράψουμε Θερμοπύλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το τέλος".


Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η γεωπολιτική στροφή προς την εθνικιστική ορθόδοξη Ρωσία και ο Αγώνας για Λευτεριά στις σκλαβωμένες Πατρίδες, ο οποίος συνοψίζεται στην φράση: Του Χρόνου στην Κωνσταντινούπολη!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου