a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ



Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ κύριος Στράτος Μαύρος αναφέρει σχετικά για το μείζον εθνικό ζήτημα των ημερών, το λαθρομεταναστευτικό.

Ενώ ο πόλεμος στη Συρία μαίνεται εδώ και 4 χρόνια, η μαζική φυγή ανθρώπων προς την Ευρώπη ξεκίνησε σχεδόν 1 χρόνο πριν, ως αποτέλεσμα της εμπλοκής των Ρώσων στην περιοχή και στον πόλεμο τους ενάντια στους τρομοκράτες του ISIS. Αυτό δημιούργησε ρεύμα μετακίνησης προς την Ελλάδα φανατικών ισλαμιστών!

ΙΔΟΥ γιατί επιλέγουν δια θαλάσσης την εισβολή τους στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες. Είναι ο μόνος δρόμος, που δεν θεωρείται έγκλημα να περάσεις τα σύνορα. Όποιος προσπαθήσει να περάσει για τα σύνορα της Ουγγαρίας, κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Αν πάει κάποιος από τα σύνορα Τουρκίας - Βουλγαρίας, υπάρχουν αστυνομικοί που θα τους κλέψουν, ώστε να τους αποτρέψουν να περάσουν. Θα τους πάρουν τα χρήματα, τα τηλέφωνα κι ότι βρουν επάνω τους. Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τους αφήσουν να περάσουν. Μπορεί και να τους στείλουν πίσω στην Τουρκία. Και όσο για την Αλβανία, αδιαφορούν αν κλείνουν τα σύνορα τους, αφού καταγγέλουν πως υπάρχει μια κανονική μαφία στα σύνορα και στην ενδοχώρα και δεν θέλουν καν να περάσουν δια μέσω Αλβανίας.

Για τους πρόσφυγες ΝΑΙ να τους δοθούν τα κατάλληλα έγραφα και να πάνε όπου επιθυμούν και τους ευχόμαστε καλό ταξίδι, για τους λαθρομετανάστες που έρχονται από χώρες που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση γιατί τέτοιες ευαισθησίες;
Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!
Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.

Όταν ο 'Ελληνας γίνει μετανάστης δεν πηγαίνει σε μουσουλμανική χώρα, αναρωτηθήκατε γιατί αυτοί δεν πάνε σε γείτονες μουσουλμανικές πλούσιες χώρες;

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί δεν υπάρχουν χριστιανοί ανάμεσα στους "πρόσφυγες", ενώ αυτήν την περίοδο ζουν περισσότεροι μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας απ’ ότι στην τουρκοκρατία!

Αν νομίζουν κάποιοι ότι όλοι οι Έλληνες είναι υπέρ λαθρομεταναστών ας τολμήσουν να κάνουν δημοψήφισμα να δούμε πόσοι τους θέλουν.

Μια χώρα που δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά της δεν μπορεί να ζήσει και άλλους

Την ίδια ώρα που επιβάλλονται ανελέητα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες κατ΄ εντολή των δανειστών, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν χρήματα για να εγκατασταθούν στην Πατρίδα μας χωρίς να ρωτήσει ποτέ κανείς τον ελληνικό λαό εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί.

Επιπλέον, αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμη και γι΄ αυτό με αποτέλεσμα να επικρατούν δραματικές συνθήκες στα λεγόμενα "κέντρα φιλοξενίας".

Η χώρα μετατρέπεται de facto σε αποθήκη λαθρομεταναστών λόγω της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα - Καμμένου.

Μόνη λύση να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν όσοι αλλοδαποί έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα.


Στράτος Μαύρος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΡΟΥ - ΚΥΚΛΑΔΩΝ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου