a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Εγκύκλιος προς τις Τοπικές Οργανώσεις

Τους τελευταίους μήνες η Πατρίδα μας και ο Λαός μας αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ολόκληρη η χώρα θα έχει γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών και προσφύγων, αφού εν τέλει όλοι αυτοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα, έστω και παρά τη θέλησή τους.

Η κυβέρνηση με την πλήρη συμφωνία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και την συνεργασία των καναλιών, διεξάγουν μία διαρκή προπαγάνδα ώστε οι Έλληνες να λάβουν την όλη κατάσταση ως «ανθρωπιστικό καθήκον» και να στιγματίσουν τον οποιονδήποτε αντιδράει ως «ρατσιστή». Όπως έχουν ευθαρσώς ομολογήσει και δηλώσει υπουργοί της κυβερνήσεως σκοπεύουν να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας.

Ξεχνούν, βέβαια, οι «ανθρωπιστές» ότι ουδέποτε νοιάστηκαν ή μερίμνησαν όταν οι Έλληνες λιμοκτονούσαν και οδηγούνταν στην αυτοχειρία ή την μετανάστευση, γεγονός που συνεχίζεται από την τραγική πολιτική των μνημονίων.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές προς άπαντες τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες ότι το κατεστημένο συνεχίζει και εχθρεύεται σφόδρα την Χρυσή Αυγή, ως την μόνη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στην αλλοίωση του Έθνους μας. Ήδη έχουν υπάρξει περιστατικά στα οποία το κατεστημένο προσπαθεί να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους σε αυτή την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές προς άπαντες τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα για την Σωτηρία της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού. Ως εκ τούτου δεν υποστηρίζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια, η οποία ως μόνο αποτέλεσμα έχει την περαιτέρω κλιμάκωση της πολεμικής του καθεστώτος εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και δεν συντείνει σε καμία περίπτωση στην επίλυση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης ή οποιουδήποτε άλλου ζητήματος ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Η παρούσα εγκύκλιος να αναγνωστεί και να αναρτηθεί σε άπασες τις Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου και να λάβουν γνώση για αυτή όλα τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου