a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


Μέσα σε μια κατάμεστη από εκατοντάδες Εθνικιστές αίθουσα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη πολιτική εκδήλωση του Πυρήνα Σαντορίνης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Την εισήγηση εκ μέρους των διοργανωτών της συγκέντρωσης έκαναν, κατά σειρά , οι Συναγωνιστές Λευτέρης Κουλουριώτης και Γιώργος Ρούστας, οι οποίοι καλωσόρισαν το κοινό που κατέκλυσε το χώρο, σε μια εποχή μάλιστα αυξημένης τουριστικής κίνησης και αναφέρθηκαν στην ευοίωνη προοπτική της ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Σαντορίνη.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τον λόγο ύπαρξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εξηγώντας γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί την μόνη πραγματική ελπίδα για την Πατρίδα και τον Λαό.

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο Ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γιώργος Eπιτήδειος,ο οποίος με τοv μεστό και εμπεριστατωμένο λόγο του εξήγησε τόσο τον πολύτιμο αγώνα των Ευρωβουλευτών του Κινήματος όσο και γιατί η Ε.Ε, με την σημερινή της μορφή, δρα εναντίον των Εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας.

Tελευταίος έλαβε τον λόγο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, ο οποίος με τον άρτιο, δυναμικό και συvαισθηματικά φορτισμένο λόγο του απέδειξε γιατί το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο αντιλαμβάνεται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως την μόνη υπαρκτή απειλή για τα αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντά του.

Με ακλόνητα επιχειρήματα ξεδίπλωσε το μέγεθος της σκευωρίας που έστησε η Χούντα Σαμαρά κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πριν από 3 χρόνια.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και την υπόσχεση της άμεσης περαιτέρω εξάπλωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Σαντορίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου