a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ


Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο απευθυνόμενος προς τον κύριο Κοκκάλα πρόεδρος της διοίκησης του ναυπηγείου Νεώριο Σύρου αλλά και στα μέλη του σωματίου εργαζόμενων που παρευρέθηκαν, τόνισε τα εξής ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Στράτος Μαύρος όσο αφορά το θέμα των εργαζόμενων και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ναυπηγοεπισκευαστική Μονάδα Νεώριο Σύρος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ στηρίζει τους εργαζόμενους του ναυπηγείου, είναι πάντα δίπλα τους και μάλιστα με πράξεις όπως τότε με την απεργία των εργαζόμενων και μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών Χρυσής Αυγής Σύρου είχαμε πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων στους εργαζόμενους.

Να λειτουργεί το ναυπηγείο αλλά να πληρώνεται και ο εργαζόμενος

Το να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι είναι ΄΄μορφή δουλείας΄΄ και δούλοι κύριοι της διοίκησης έχουν σταματήσει να υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια.

Αναφέρθηκε η διοίκηση ότι τους είχαν ομήρους οι εργαζόμενοι λίγες ώρες όμως οι εργαζόμενοι είναι όμηροι 6 χρόνια και όπως θέλετε εσείς ανοιχτό το ναυπηγείο το θέλουν και οι εργαζόμενοι αλλά όχι με αυτές τις συνθήκες.

Τελειώνοντας τόνισε ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι 15 και 17 μήνες και αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα σπίτια των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου