a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΄΄ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ΄΄


«Αποδείχθηκε περίτρανα και ξεδιάντροπα ότι η δικαιοσύνη ασκεί πολιτικές διώξεις και μόνο», δήλωσε στο crashonline.gr ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλιας Παναγιώταρος, σχολιάζοντας την απόφαση της προφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου. «Αποδείχθηκε περίτρανα και ξεδιάντροπα ότι η δικαιοσύνη ασκεί πολιτικές διώξεις και μόνο και όχι ποινικές όταν το σκεπιτικό φυλάκισης του βουλευτή έγγυτο μόνο επειδή είναι μέλος Πολτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος της ΧΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Η. Παναγιώταρος, προσθέτοντς ότι ο Α. Ματθαιόπουλος «δεν κατονομάζεται στο κατηγορητήριο». Σύμφωνα με τον ίδιο ο εισαγγελέας Ντογιάκος είπε στο Ματθαιόπουλο ότι αν δεν ήταν βουλευτής, η δικαιοσύνη θα στρεφόταν αλλού.

Ο Η. Παναγιώταρος κατηγόρησε τη δικαιοσύνη ότι στρέφεται «εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος» και επεσήμανε ότι «μόλις πριν 1,5 μήνα ο ελληνικός λαός επαναβεβαίωσε την αποφαση του ότι η ΧΑ πρέπει να είναι στο κοινοβούλιο», με την ψήφο του. Ο Η. Παναγιώταρος πρόσθεσε ότι η ΧΑ είναι ένα νόμιμο κόμμα και είπε χαρακτηριστικά: «Ντροπή και αίσχος για την δικαστική εξουσία που χαλιναγωγείται από την πολιτική».

Τέλος επανέλαβε το ότι ο ίδιος νιώθει υπερήφανος ως βουλευτής του συγκεκριμένου κόμματος, για το ότι από το 1991 βρίσκεται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και έχει αρχηγό το Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και για τις θέσεις που έχει στα όργανα της ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου