a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;


Όπως είναι γνωστό, φέρελπις βουλευτίνα της ισραηλινής Κνεσέτ (βουλής), φανατική σιωνίστρια, έγραψε προ ημερών στον λογαριασμό της στο Facebook, ότι «Οι Παλαιστίνιες γεννάνε μικρά φίδια». Των οποίων βεβαίως, πρέπει οι «εκλεκτοί» Ισραηλινοί να λιώνουν τα κεφάλια, για να μη μεγαλώσουν και τους «δαγκώσουν».
+-_Β_Θ+_+ψ+¬ +¬+χ_Ι+__Γ (5)
Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, δύο απ’ αυτά τα «μικρά φίδια». Πρόκειται για την 4χρονη Σάιμα αλ Μάσρι και την 9χρονη Μάριαμ αλ Μάσρι, δύο παιδιά («μικρά φίδια») που κατάφεραν να επιζήσουν από τις φονικές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ, παρότι οι σιωνιστικές βόμβες επιχείρησαν να τους λιώσουν τα κεφαλάκια.
Η μικρή Σάιμα τραυματίστηκε στην επίθεση των Ισραηλινών που σκότωσε τη μητέρα και τα δυο αδέρφια της. Από δω και πέρα, θα ζήσει ορφανή. Η Σάιμα νοσηλεύεται κι έχει επιδέσμους στο κεφάλι, στα χέρια, στην κοιλιά, στον ώμο. Το ίδιο και η 9χρονη Μάριαμ αλ Μάσρι. Κι εκείνη τραυματίστηκε σε ισραηλινή επίθεση και επέζησε. Κατέληξε στο νοσοκομείο της Γάζας και το παρολίγον λιωμένο κεφάλι της είναι τυλιγμένο με επιδέσμους.

Αυτά τα παιδάκια («μικρά φίδια») κατάφεραν να γλιτώσουν και να γίνουν ζωντανοί και αδιάψευστοι μάρτυρες της σιωνιστικής θηριωδίας. Ναι, αυτός είναι ο σιωνισμός! Εγκληματεί κατά των Παλαιστινίων, εγκληματεί κατά της ανθρωπότητας ολόκληρης, εγκληματεί διαρκώς κατά των πάντων, και των μικρών παιδιών ακόμη! Ως πότε άραγε;

(ΥΓ): Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον 184 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 1.280 έχουν τραυματιστεί από τις σιωνιστικές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας. Με το ένα τέταρτο των θυμάτων να είναι παιδιά, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ΟΗΕ, ενώ τα τρία τέταρτα και πλέον των θυμάτων είναι άμαχοι…

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου