a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Εκτός από την ανάγκη της αυτάρκειας της χώρας βασιζόμενη στην εθνική παραγωγή, εκτός της έναρξης εκβιομηχανοποίησης της Ελλάδας, εκτός της ανάγκης εξόρυξης του εθνικού μας πλούτου, εκτός της απέλασης των λαθροεισβολέων που στοιχίζουν πάνω από 20 δις κάθε χρόνο στην Ελληνική οικονομία, υπάρχει και ένας τρόπος να βρει η Ελλάδα άμεσα δισεκατομμύρια ευρώ και να σωθεί!!!

100.000 λαμόγια καταλήστεψαν την Ελλάδα την τελευταία 30ετια και έβγαλαν τα κλεμμένα στο εξωτερικό…..

………Από τα 600 δις που βγήκαν στο εξωτερικό μετά το 1984, τα μισά είναι τα κλεμμένα του Ελληνικού λαού…ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ …Εδώ ακόμα και ο Καχριμάκης παραδέχτηκε πριν μέρες ότι μόνο τα τελευταία 13 χρόνια έφυγαν από την Ελλάδα 300 δις ευρώ (!).

http://lykavitos.gr/archives/98227

Αυτό που ξέρουν λοιπόν αυτά τα καθάρματα είναι ότι μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, όλα αυτά τα χρήματα καθώς και τις περιουσίες που έχουν εντός Ελλάδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..

……..Γι’ αυτό λυσσάνε όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ 2 χρόνια τώρα εναντίον της Χρυσής Αυγής… Γι’ αυτό έχει πέσει τόσο χρήμα σε δημοσιογράφους και υπαλλήλους σχολιαστές που γράφουν από το πρωί ως το βράδυ στο διαδίκτυο και μας τα πρήζουν για ναζί-Χίτλερ και πράσινα (πασοκικά) άλογα….

……..Ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει.
Και πως θα γίνει αυτό; Με έναν πολύ απλό τρόπο. Με την πρόσληψη 10.000 υπαλλήλων στο ΣΔΟΕ…..1.000.0000 δημοσίους υπαλλήλους έχουμε, ας προσλάβουμε λοιπόν άλλους 10.000 που θα μπουν στις τράπεζες και θα αρχίσουν να ελέγχουν όλα τα τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό από το 1984. Έτσι θα βρεθεί όλο το μαύρο χρήμα που έφυγε από την Ελλάδα και είναι πάνω από 300 δις και τα λεφτά αυτά θα επιστραφούν στον Ελληνικό λαό.

Θα που πείτε, γιατί δεν το κάνουν αυτό οι εκάστοτε κυβερνώντες; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….

……..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ.

Αυτό λοιπόν θέλει να κάνει η Χρυσή Αυγή…..ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ , ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ , ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ , ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Επίσης, με την απέλαση των 2.000.000 μωαμεθανών εισβολέων, η Ελλάδα θα έχει κέρδος πάνω από 20 δις ευρώ κάθε χρόνο, αφού τόσο μας στοιχίζουν οι λαθρέποικοι!

3 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι η ζημιά από το παρεμπόριο. Οι λαθρό ούτε ενοίκια πληρώνουν, ούτε φως-νερό-τηλέφωνο, ούτε ασφαλιστικά ταμεία, ούτε εφορία. Κλείνουν οι Έλληνες τα μαγαζιά τους για να δουλεύουν οι λαθροεισβολείς!
500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χαμένα από τα έσοδα του κράτους μόνο από το λαθρεμπόριο τσιγάρων που κάνουν!
1 δισεκατομμύριο ευρώ το χρόνο η επιβάρυνση στην παιδεία, αφού η Ελλάδα είναι το μοναδικό πολιτισμένο κράτος που τα παιδιά των λαθρό τα δέχονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!

4,5 δισεκατομμύρια ευρώ η επιβάρυνση κάθε χρόνο στο εθνικό σύστημα υγείας από τα 13 δις που δαπανά κάθε χρόνο το κράτος. Στα νοσοκομεία και σε όλα τα ιατρεία του ΕΟΠΥ το 35% – 40% των ασθενών είναι λαθρέποικοι. Αντίστοιχη και η δαπάνη για τα φάρμακα. Η πλάκα είναι ότι και αυτοί που θεωρητικά είναι νόμιμοι με 2 μήνες ένσημα έχουν όλοι βιβλιάριο υγείας και γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους και τους υπολοίπους 10 μήνες δουλεύουν μαύρα με αποτέλεσμα άλλα 4 δισεκατομμύρια ευρώ χαμένα κάθε χρόνο από τα ασφαλιστικά ταμεία!
2 δισεκατομμύρια ευρώ οι απώλειες από την εφορία αφού οι λαθρέποικοι δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους από την μαύρη εργασία.
10 δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν κάθε χρόνο για το εξωτερικό με εμβάσματα μέσω των WESTERNUNION
Η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να εξοικονομήσει 20-25 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο που θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα.
Και πως θα γίνει αυτό; Με απλούς νόμους που θα τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν όλοι την Ελλάδα.

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου