a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: 1,9% ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MARC



Δημοσκόπηση για γέλια πραγματοποίησε η Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής». Ακόμα και σε αυτές τις κάλπικες δημοσκοπήσεις ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή σημειώνει ραγδαία και κατακόρυφη άνοδο η οποία και καταδεικνύει το γενικότερο κοινωνικό κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την άθλια πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στην πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται παγιωμένη στην τρίτη θέση με ποσοστό 8,8%. Ευσεβείς πόθοι των δημοσκόπων και του πολιτικού συστήματος το συγκεκριμένο ποσοστό. Οι δημοσκόποι κατόπιν πολιτικών εντολών, προτιμούν να εκτίθενται στα μάτια της κοινής γνώμης παρά να αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καθίσταται αδύνατον να αποκρύψουν την συνεχή δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών: τον Οκτώβριο η ίδια εταιρεία έδινε στη Χρυσή Αυγή ποσοστό 6,9%. Ο καθένας δύναται να αντιληφθεί ποια είναι η πραγματικότητα και κυρίως, το μέγεθος της δυναμικής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις σκληρά δοκιμαζόμενες πλατιές λαικές μάζες.



Ενδεικτικές της αξιοπιστίας της δημοσκόπησης, είναι οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά ΝΔ και Σύριζα. Η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 27,8%, από 21,8% τον Οκτώβριο, ενώ ο Σύριζα 29,7% από το 23,2% του περασμένου Οκτωβρίου. Πρόκειται σαφώς, για μια ξεκάθαρη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να προωθήσουν το δίπολο ΝΔ-Σύριζα, με στόχο να πολώσουν το πολιτικό κλίμα υπέρ των δύο προαναφερθέντων κομμάτων. Εντάσσεται δε, στην επικοινωνιακή καταιγίδα στήριξης Σαμαρά και ΝΔ, η οποία ξεκίνησε μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με την Μέρκελ, συνάντηση την οποία οι ινστρούχτορες της εξαπάτησης παρουσίασαν ως «τεράστια εθνική νίκη». Φυσικά, τα συστηματικά λιβανίσματα Σαμαρά και κυβέρνησης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τούτο δύναται ο καθένας να το αντιληφθεί σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνικής ζωής. Τουναντίον μάλιστα, εκείνο που διαπιστώνουν τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ είναι η πολιτική και δημοσκοπική καθίζηση της κυβέρνησης, η οποία αναμένεται να ενταθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Εις ότι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, η Marc δίνει τα παρακάτω ποσοστά: Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,7%, ΚΚΕ με 6,6%, ΠΑΣΟΚ με 6,4% και Δημοκρατική Αριστερά με 5,8%.

Την ώρα δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ διαλύεται με γοργούς ρυθμούς και τα στελέχη του -κυρίως ο πρόεδρος- «ταλαιπωρούνται» από ίλιγγο, η δημοσκόπηση του παραχωρεί ένα ονειρικό 6,4%, μήπως και επιβιώσει πολιτικά ο Βενιζέλος για μερικούς ακόμη μήνες. Κατά παρόμοιο τρόπο, το κόμμα του Κουβέλη αγγίζει το 5,8%, ποσοστό όχι απλά υπεραισιόδοξο, αλλά πλασμένο από σενάριο επιστημονικής πολιτικής φαντασίας.

Συμπερασματικά, το μόνο χρήσιμο και ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα στοιχείο της έρευνας είναι η θεαματική άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά από ένα καταιγισμό πολιτικών διώξεων και συκοφαντιών, με τα οποία επιχειρήθηκε να πληγεί θανάσιμα το Κίνημα και να τρομοκρατηθούν οι Έλληνες. Η επιχείρηση του αντισυνταγματικού τόξου απέτυχε οικτρά και πλέον το μέλλον ανήκει στους Έλληνες Εθνικιστές. Ο Ελληνικός Λαός δείχνει αποφασισμένος να τελειώνει μια για πάντα με τους απατεώνες του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου