a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ




Την Σύρο επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του βουλευτή στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τους τελευταίους μήνες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που είχαν να κάνουν με τα πρόσφατα γεγονότα στην Χρυσή Αυγή, τις τρεις δολοφονικές ενέργειες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, καθώς βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της παρούσας κυβέρνησης αλλά και συνολικότερα της Ελλάδας.

Επίσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενημέρωσαν τον κ. Ηλιόπουλο για θέματα τοπικού περιεχομένου, ζητώντας του να τα μεταφέρει στην ηγεσία του κόμματος και εφόσον είναι δυνατό, να κατατεθούν ερωτήσεις στη Βουλή.

Ο κ. Ηλιόπουλος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά στις προσεχείς ευρωεκλογές, πολύ μεγαλύτερα απ’ αυτά τα οποία δείχνουν οι επίσημες δημοσκοπήσεις.

Επίσης, εξέφρασε την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου και στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας. Γι αυτό και ζήτησε από τα μέλη του κόμματος στις Κυκλάδες να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την προετοιμασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.



ΠΗΓΗ: cyclades24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου