a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πέτυχε την πανηγυρική της πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο θα διεξαχθεί στη Βραζιλία το καλοκαίρι, μοιράζοντας ενθουσιασμό και χαρά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός βιώνει τις δραματικές συνέπειες των αντεθνικών πολιτικών της κυβέρνησης.

Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας αποδεικνύει πως η αγωνιστική διάθεση, η θέληση και η πίστη στη νίκη, αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία. Εν αντιθέσει προς μια κυβέρνηση δίχως όραμα και μοναδική έννοια την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων, η οποία ταπεινώνει τον Ελληνισμό, οι αθλητές της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου απέδειξαν πως η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στο ταλέντο και το πείσμα των δικών της παιδιών, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που γεμίζουν περηφάνια όλους τους Έλληνες.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Πορτογάλου προπονητή της ομάδας, ο οποίος τόνισε πως «η Νίκη ανήκει στον Ελληνικό Λαό». Αναφορικά με την χθεσινή πρόκριση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της αντίστοιχης της Ρουμανίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

«Η Εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου δείχνει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Ελλάδα, αν βασιστεί στη δύναμη και το ταλέντο των παιδιών της. Πάνω απ' όλα μας δίνει το παράδειγμα του αγωνιστικού ήθους, αυτή την δύσκολη εποχή που αποτυχημένοι πολιτικοί έχουν βυθίσει τη χώρα στο χάος και οι νέες γενιές Ελλήνων ξενιτεύονται. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας και καλή δύναμη για τους αγώνες που έρχονται».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου