a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


Το καταχρηστικώς αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» τόξο, μετά τις παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή όπου οι φιλελεύθερες και οι μαρξιστικές κομματικές συμμορίες ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κοινό εθνικιστικό εχθρό, αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη παράσταση-φαρσοκωμωδία, ώστε να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό πως τάχα, έχουν διαφορετικές αντιλήψεις επί της πολιτικής των μνημονίων.

Μία μόλις εβδομάδα μετά το θρασύδειλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τ.Ο. Β. Προαστίων και την άνανδρη δολοφονία των Χρυσαυγιτών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, ο Σύριζα προχώρησε σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αμέσως μετά την επιστροφή του προέδρου του από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών: κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, δίχως επί της ουσίας να ελπίζει σε κάποιο θετικό πολιτικό αποτέλεσμα. Όπερ και εγένετο το βράδυ της Κυριακής, στην ψηφοφορία της Βουλής. Πολύ φασαρία για το τίποτα λοιπόν, ή μάλλον πολύ φασαρία για να αλλάξει η ατζέντα της ενημέρωσης. Τις υποτιθέμενες «τιτανομαχίες» Σαμαρά-Τσίπρα και Βενιζέλου-Τσίπρα, ακολούθησε η καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας του προέδρου του Σύριζα και η ζωή, εν μέσω μνημονίων και της κυβερνητικής χούντας, συνεχίζεται.

Για να δώσει περισσότερο πιστευτό τόνο στην υποτιθέμενη αντιπαράθεση, η κομματική συμμορία των συνιστωσών της αριστεράς απηύθυνε και κάλεσμα προς τον Λαό, προκειμένου να διαδηλώσει κατά της συγκυβέρνησης στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Κυριακής. Στο αριστερίστικο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πέντε εκατοντάδες κρατικοδίαιτων πρώην πασόκων ταλαίπωρων και άλλες τόσες συμπλεγματικών μαρξιστών που ευελπιστούν -ματαίως- πως ο αμερικανομαρξισμός του Τσίπρα θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια.

Απέναντι στη φαρσοκωμωδία φιλελεύθερων και αμερικανομαρξιστών, την οποία ανήγαγαν σε θρίλερ τα στρατευμένα μέσα εξαπάτησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τήρησε στάση αξιοπρεπή. Βεβαίως και υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας, διότι είναι εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα να πέσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Από την άλλη πλευρά όμως, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην παράσταση εξαπάτησης του Λαού μας, αποφασίζοντας να δείξει εν τοις πράγμασι την κοινωνική του αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διοργάνωσε διανομή τροφίμων και ρουχισμού προς τον Ελληνικό Λαό, προς Τιμή των Πεσόντων Συντρόφων Φουντούλη και Καπελώνη. Χιλιάδες συμπατριωτών μας, ανακουφίστηκαν έστω και πρόσκαιρα, από τις εθνοκτόνες πολιτικές της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, την οποία κυβέρνηση αβαντάρει με κάθε τρόπο η παράταξη του κυρίου Τσίπρα.

Το ίδιο αυτό σαββατοκύριακο, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες γέμισαν με φέιγ βολάν κάθε γωνιά της Πατρίδος, διακηρύσσοντας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό πως «ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές»! Καθώς άλλωστε δήλωσε και ο Αρχηγός μας: «μετά το αίμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 ας γνωρίζουν ότι τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο». Το χρωστάμε στον Ελληνικό Λαό και πολύ περισσότερο στα δύο αδέλφια μας που Έπεσαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Όπως λοιπόν ο καθένας αντιλαμβάνεται, το τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει εξαθλιώνοντας το Λαό μας και ξεπουλώντας την εθνική μας κυριαρχία, δεν θα γκρεμιστεί από αστείες προτάσεις μομφής του Σύριζα. Εξάλλου, ο ίδιος ο Σύριζα αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι του Καθεστώτος, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τοκογλύφων που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Το Καθεστώς θα κλονισθεί και θα πέσει από την πρόταση δυσπιστίας του Ελληνικού Λαού, η οποία θα εκφρασθεί με την ακόμη μαζικότερη αποδοχή των πολιτικών θέσεων και του Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η μεγαλύτερη τιμωρία των υπεύθυνων της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος δεν είναι άλλη, από την οικοδόμηση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους. Ιδού λοιπόν ο στόχος του Έθνους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου