a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ: ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;


Ποταμός ήταν ο γνωστός Τσατσόπουλος κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του παρδαλού συνονθυλεύματος.

Απαντώντας, λοιπόν, στον πρώην βουλευτή Επικρατείας και νυν πρόεδρο του Δ.Σ. της «Αυγής», Β. Μουλόπουλο, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «γελωτοποιό» και «βιζιτού» (!!!), ο Τσατσόπουλος έριξε αρχικά τα καρφιά του στον προϊστάμενο του Μουλόπουλου, mister Tsipra, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να επιβάλλει τακτική Ζαχαριάδη, στοχοποιώντας όσους δεν ανήκουν στην αρχηγική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, τα ’ριξε και στον Μουλόπουλο, αναρωτώμενος πως είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας, υπό τον Λαμπράκη.
Φυσικά, ο –λαλίστατος και πολυγραφότατος- άνθρωπος του Λαμπράκη έκανε μόκο, γιατί τα όσα είπε ο Τσατσόπουλος είναι αληθή και τα ξέρουν όλοι οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ».

(ΥΓ) 1: Η παρομοίωση του Tsipra με τον Ζαχαριάδη υπήρξε ατυχέστατη. Ο Ζαχαριάδης, Γ.Γ. του ΚΚΕ μέσα στα χρόνια της φωτιάς (1931-1956) ήταν προσωπικότης. Αρνητική για την Ελλάδα, αλλά προσωπικότης! Ο mister Tsipras είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο και τίποτα άλλο!

(ΥΓ) 2: Ξέρετε γιατί μάζεψε τον Μουλόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ; Για να τον χρησιμοποιήσει ως… Δούρειο Ίππο και να… κατατροπώσει τη διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου