a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εργαζόμενος από κοινού με τον άθλιο υπουργό Προ - Πο για να απαγορευτούν οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύει πως τα «ανθρωπιστικά» του ιδανικά πηγαίνουν περίπατο, μακριά από τις κάμερες και την προβολή των μέσων ενημέρωσης.

Ο λόγος για τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων. Οι φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα συσσίτια που είδαν το φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν το μέγεθος της πλάνης την οποία ο «κοινωνικά ευαίσθητος» λαθροδήμαρχος, επιδίωξε να περάσει προς την κοινή γνώμη, όταν πρωτοστατούσε στην απαγόρευση της κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, κάνοντας περιφρονητικά λόγο για «συσσίτια μίσους». Τότε ήταν που ο λαθροδήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην υποτιθέμενη κοινωνική αλληλεγγύη του δήμου Αθηναίων, μέσω του δημοτικού ιδρύματος Κ.Υ.Α.Δ.Α. (Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων). Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την πραγματική «κοινωνική αλληλεγγύη» του Καμίνη και εκείνων των συνεργατών του οι οποίοι με μίσος απαιτούσαν να πάψει η Χρυσή Αυγή τις κοινωνικές δράσεις στήριξης των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Αν και η προπαγάνδα του λαθροδήμαρχου παρουσιάζει την εικόνα άψογα οργανωμένων συσσιτίων, με προσεγμένους χώρους εστίασης και πλούσια γεύματα, εικόνες που προβάλλουν πανηγυρικά τα θλιβερά κανάλια της διαπλοκής ιδιαίτερα τις εορταστικές περιόδους, η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός: άστεγοι, νέοι και ηλικιωμένοι αναγκάζονται να τρώνε όρθιοι, τα «πλούσια» γεύματα του δήμου. Οι ίδιοι οι άστεγοι καταγγέλλουν πως τους συμπεριφέρονται σα να είναι ζώα, την ώρα που υποχρεώνονται να υπομένουν την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού και το βαρύ κρύο του χειμώνα. «Ο χώρος είναι ακατάλληλος, χίλια περιστέρια άρρωστα που κουτσουλάνε, μέσα στο φαγητό βρίσκονται παντού! Δεν υπάρχει μια τραπεζαρία να κάτσουμε σαν άνθρωποι. Όταν βρέχει βρεχόμαστε και όταν έχει ήλιο υποφέρουμε», τονίζουν οι ίδιοι οι άστεγοι.

Κάποιοι εκ των αστέγων, προχωρούν ένα βήμα παρακάτω: «είναι λησταρχείο, σε κάτι αναμπουμπούλες σαν και αυτή τη κρίση, βρίσκουν την ευκαιρία κάποιοι να βγάζουν λεφτά», σημειώνει, αναφερόμενος στις υποτιθέμενες δαπάνες του δήμου για την σίτιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Αν και η ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων ισχυρίζεται πως το Κ.Υ.Α.Δ.Α. παρέχει καθημερινά 2.500- 3000 μερίδες φαγητού, οι άστεγοι επισημαίνουν πως το φαγητό δεν αρκεί ούτε για 500 άτομα, με συνέπεια να γεμίζουν τις κατσαρόλες με νερό ούτως ώστε να σερβίρονται περισσότερες μερίδες!

Από μακρού χρόνου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είχε καταδείξει την υποκρισία του λαθροδήμαρχου, του οποίου ο «ανθρωπισμός» σβήνει μαζί με τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών. Το να μην δύναται ο λαθροδήμαρχος να κατανοήσει την δραματική κατάσταση των συμπατριωτών μας, είναι κάτι φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε πως τις συνθήκες αυτές δεν τις βίωσε ποτέ ο κρατικοδίαιτος «ανθρωπιστής» Καμίνης. Το να απαιτεί όμως, να απαγορευθούν οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τον δοκιμαζόμενο Λαό μας, αποδεικνύει το απύθμενο μίσος του προς τους Έλληνες. Καμαρώστε λοιπόν, τον λαθροδήμαρχο των «συσσιτίων της απάτης»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου