a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.


Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για το χάλι που έχει οδηγήσει η σημερινή κυβέρνηση την χώρα ειδικότερα από οικονομικής απόψεως. Ο ελληνικός λαός έχει οδηγηθεί σε μία δεινή θέση και η κυβέρνηση απαιτεί τα χρωστούμενα προς το δημόσιο. Χρωστούμενα εκ των οποίων πολλά είναι παράλογα, χρωστούμενα που είναι «δικαιολογημένα», εντός εισαγωγικών, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει οι Έλληνες πολίτες και τα νοικοκυριά.


Η συντριπτική πλειοψηφία των ελευθέρων επαγγελματιών οφείλουν και εκείνοι στον ΟΑΕΕ. Καταστήματα κλείνουν συνεχώς, οι εναπομείναντες επιχειρηματίες παλεύουν με «νύχια και με δόντια» για να αντέξουν λίγο χρονικό διάστημα ακόμα. Υπενθύμισε το σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και τις τραγικές απαιτήσεις των δανειστών μας για περαιτέρω αφαίμαξη του Έλληνα πολίτη. Το ελληνικό δημόσιο οφείλει κι αυτό σε πολίτες χρήματα και δεν τους τα επιστρέφει. Και την ίδια στιγμή βλέπουμε το τραγικό φαινόμενο όπου κάποιος επιχειρηματίας στον οποίο το κράτος οφείλει λεφτά, να μην μπορεί να τα εισπράξει γιατί τον καθυστερούν με διάφορους τρόπους και την ίδια ώρα να του κατάσχουν κινητή, ακίνητη περιουσία, χρήματα και να μην μπορεί να βγάλει μία φορολογική ενημερότητα, γιατί έχει κάποια χρέη κι αυτός με τη σειρά του προς το δημόσιο. Με λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας.


Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου





Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τόνισε πως έννοιες όπως «πατρίδα», «εθνική ταυτότητα», «ιθαγένεια», «δημόσιο κεφάλαιο» έχουν χάσει το ειδικό βάρος τους. Ο κόσμος όλος κυβερνάται από ανθρώπους οι οποίοι πλέον δεν έχουν πίστη σε τίποτα. «Πιστεύουν» μόνο στην ελεύθερη αγορά. «Πιστεύουν» μόνο στην παγκοσμιοποίηση. Θεός τους είναι μόνο το κέρδος και άγιοί τους είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, που φέρνουν κέρδη. Για το λόγο αυτό μιλάμε για πλήρη απώλεια του προσανατολισμού των λαών και των ηγεσιών τους.


Τοποθέτηση Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου