a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ Η ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΄΄ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ΄΄


ΣΟΦωτογραφία από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη (Ιούνιος 2012)

Ακόμα και τα πιο φανατικά νεοδημοκρατικά έντυπα αποδέχονται την απόλυτη διάλυση που έχει βαρέσει το απόκομμα του Σαμαρά. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", στο πάλαι ποτέ προπύργιο της ΝΔ, δηλαδή την Κεντρική Μακεδονία, η πτώση των ποσοστών είναι ραγδαία. Μεγάλος κερδισμένος ασφαλώς είναι η Χρυσή Αυγή. Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος, φανταστείτε τι γίνεται σε περιοχές που το μνημονιακό απόκομμα είναι παραδοσιακά πιο αδύναμο.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα, που αποτελεί ταυτόχρονα και απόλυτη επιβεβαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου: Έξι μονάδες πίσω η Ν.Δ. στην κεντρική Μακεδονία. Γκάλοπ - σοκ για το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για μια πληροφορία που έχει φτάσει μέχρι και τον πρωθυπουργικό γραφείο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από εταιρεία ερευνών που δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα, η Ν.Δ., καταγράφει υστερηση έξι ποσοστιαίων μονάδων στο εκλογικό κάστρο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει πανικό στα γαλάζια στελέχη της συμπρωτεύουσας, τα οποία προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση. Από τη στιγμή που η Ν.Δ., βρίσκεται με έξι μονάδες πίσω στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, σε τι επίπεδα κινείται σε περιοχές που παραδοσιακά έχουν κεντροαριστερό προφίλ. Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην διάθεση του Parapolitika.gr, ο μεγάλος κερδισμένος από τις απώλειες που δείχνει να έχει η Ν.Δ., είναι η "Χρυσή Αυγή".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου