a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Παραμέρισαν την ελληνική σημαία, για να τιμήσουν τον τούρκο... αφέντη!

Συνάντηση διεξάγεται αυτή την ώρα μεταξύ του Νταβούτογλου και του Βενιζέλου με θεματολογία διμερή και περιφερειακά θέματα, όπως αινιγματικά γράφουν τα καθεστωτικά μέσα. Η αλήθεια είναι ότι ο Νταβούτογλου έχει έρθει με φόντο τις προκλήσεις Ερντογάν εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου μας και με μία ατζέντα εξόχως επιθετική, που περιλαμβάνει το χτίσιμο του τζαμιού στο Βοτανικό, την ίδια ώρα που σχεδιάζουν να κάνουν Τζαμί την Αγία Σοφία, το ξεπούλημα του Κυπριακού με αποδοχή του νέου σχεδίου «Ανάν» που προωθούν οι πολιτικάντηδες, τα θέματα που προσπαθεί να εγείρει στην Θράκη η Τουρκία και φυσικά το θέμα της ΑΟΖ, που τους καίει.
                                  
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταβούτογλου ως υπουργός εξωτερικών θα έπρεπε, βάσει πρωτοκόλλου, να συναντηθεί με τον ομόλογό του, Βενιζέλο. Όμως αυτός έγινε δεκτός και από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, νωρίτερα το πρωί, γεγονός που έδειξε στον Νταβούτογλου ότι η ελλαδική κυβέρνηση έχει στα σχέδια της μία άνευ όρων οπισθοχώρηση σε όλα τα ζητήματα, όπως πάντοτε.
                                   
Ιδιαιτέρως στο θέμα του τζαμιού στο Βοτανικό, η κυβέρνηση έχει δώσει ήδη γη και ύδωρ στους τούρκους, αφού εδώ και χρόνια τους αφήνει να γεμίζουν τις ελληνικές πόλεις με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους αργότερα θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ως «τουρκική μειονότητα», όπως κάναν αρχικά στην Θράκη και τώρα πλέον στα Δωδεκάνησα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα σχεδιάζει να χτίσει ένα τέμενος στο Βοτανικό, με σκοπό την διευκόλυνση των πρακτόρων της Τουρκίας στον εντοπισμό του στόχου της προπαγάνδας τους.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: "Προσκύνησε τον Νταβούτογλου και επιβεβαίωσε το πραγματικό του όνομα (Τούρκογλου) ο Βενιζέλος - Ο Τούρκογλου και το συνεταιράκι του Σαμαράς τα δίνουν όλα στους τούρκους, προδίδοντας την Πατρίδα, την Ιστορία και τον Ελληνικό Λαό. Η Χρυσή Αυγή απαντά στους τουρκοπροσκυνημένους του μνημονίου με την αυριανή μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο παράνομο τζαμί και την νέα τουρκοκρατία. Όλοι αύριο Σάββατο στη 1μμ στον Βοτανικό (Ιερά Οδός και Μαρκόνι, σταθμός μετρό Ελαιώνα). Αντιστεκόμαστε στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας!"

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου