a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΚΑΝΡΙΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ: ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ



Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και απαιτεί την άμεση διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την ταυτοποίηση της φωνής των δραστών - Επίσης κατετέθη έγγραφη καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ.

Ένα βαρυσήμαντο ντοκουμέντο παράνομης υποκλοπής με στόχο την Χρυσή Αυγή δημοσιεύουμε σήμερα. Το πολυδιαφημισμένο βίντεο με τους... "χαιρετισμούς" (αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός που αργότερα υιοθέτησαν και οι Ρωμαίοι - έτσι χαιρετούσαν και οι Έλληνες που πολέμησαν τους γερμανούς εισβολείς το 1941!) έχει υποκλαπεί από την δικογραφία και έχει διαρρεύσει παράνομα στον Τύπο. Στόχος των υποκλοπέων η δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής και η πολιτική σπέκουλα, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τίποτα ποινικά κολάσιμο στο ένα «τεραμπάιτ» της ογκώδους δικογραφίας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο/α είναι το/α πρόσωπο/α που προέβη/σαν στο συγκεκριμένο έγκλημα. Είναι βέβαιο πως κάποιος μαγνητοσκοπεί το επίμαχο βίντεο από οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ακούγονται μάλιστα δύο γυναικείες φωνές να συνομιλούν και η μία να λέει τη φράση: "τώρα θα κάνει χάιλ χίτλερ... το πήρες;". Τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορούν εύκολα να ταυτοποιηθούν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. Η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει από το Σάββατο ότι γίνονται παράνομες διαρροές απορρήτου υλικού της δικογραφίας, όταν αυτό βρισκόταν ήδη στα χέρια της αντιτρομοκρατικής και των ανακριτριών, χωρίς καν οι κατηγορούμενοι να λάβουν αντίγραφα αυτού.

Στόχος της νέα "χρυσαυγειάδας" είναι όχι μόνο η δυσφήμιση του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά κυρίως η "νομιμοποίηση" ενός συστήματος που κατέλυσε το Σύνταγμα και τους νόμους και συνεχίζει να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και απαιτεί την άμεση διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την ταυτοποίηση της φωνής των δραστών. Επίσης καταθέτει έγγραφη καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ. και εντός των επομένων ημερών θα είναι έτοιμη η προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για όλες τις εις βάρος μας δικονομικές και αντισυνταγματικές παρατυπίες στην υπόθεση.

Οι ένοχοι για την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σκηνοθετούν την παράνομη εκστρατεία ποινικοποίησης της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι εμάς φοβούνται, γι’ αυτό μας πολεμούν. Είμαστε ταγμένοι στην Ελληνική Ιδέα και αγωνιζόμαστε για τα ελληνικά συμφέροντα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ και ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ. Ο Ελληνικός λαός θα μας κρίνει όλους. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα φοβάται το λαό γι’ αυτό στρέφεται δόλια κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου