a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Υποτίθεται, ότι ο πρώτος και κύριος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα κόμματα που την αποτελούν. Στην πραγματικότητα, όμως, ο πρώτος και κύριος εχθρός της συνιστώσας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ίδιος που έχουν και οι υπόλοιπες… συνιστώσες του… τόξου: η Χρυσή Αυγή! Και μέσα στον τρόμο και τον πανικό τους για τη συνεχή αύξηση της επιρροής του εθνικιστικού κινήματος, ψάχνουν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης, γιατί οι παλιοί… δεν πιάνουν.

Έτσι, εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να απειλεί! Πως να τη σταματήσουμε”, διοργανώνει σήμερα το βράδυ, στα Πατήσια, η συριζέικη “Πρωτοβουλία των 1000″ για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου και την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς. Ιδού η… απορία των συριζαίων διοργανωτών:

«”Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, η Χρυσή Αυγή παραμένει 3ο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και ανασυντάσσει τις δυνάμεις της στους δρόμους. Τί είδους αγώνας χρειάζεται για να στείλουμε του νεοναζί στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας;”, είναι τα ζητήματα και τα ερωτήματα στα οποία οι συμμετέχοντες θα κληθούν να βρουν λύσεις, από κοινού».

Βασικός ομιλητής θα είναι ο γνωστός Στρατούλης (ο οποίος αναμένεται να περιγράψει στα συντρόφια πως γλίτωσε από τρεις χρυσαυγίτες-φαντάσματα που του είχαν επιτεθεί στο ημίχρονο ποδοσφαιρικού αγώνα), ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Mαρία Ψαρρά, δημοσιογράφος στη φυλλάδα του mr «Πάρτα Όλα» (Μπόμπολα).

(ΥΓ): Πρόταση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Σύντροφοι, η μόνη λύση είναι να… αυτοπυρποληθείτε ομαδικά στην Πλατεία Συντάγματος, με πρώτον τον Στρατούλη! Εμπρός, λοιπόν, κάντε το να δει προκοπή ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου