a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ!


Μπορεί εμείς να ξεπαγιάζουμε στην Ελλάδα, αλλά στο νότιο ημισφαίριο τώρα είναι καλοκαίρι και ο κόσμος κάνει τα μπάνια του. Βέβαια, υπάρχουν και τα… απρόοπτα. Όπως αυτό που συνέβη στην Αργεντίνα, με παραθεριστές που έκαναν το μπάνιο τους στον ποταμό Παρανά, στο Ροσάριο, όταν δέχτηκαν επίθεση από πιράνχας!

Τουλάχιστον 60 άτομα τραυματίστηκαν. «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι όταν άρχισαν να έρχονται άτομα με δαγκωματιές σε χέρια και πόδια. Υπήρχαν άτομα που τους είχαν βγάλει κομμάτια από το δέρμα τους» είπε ο γιατρός του κοντινού νοσοκομείο Γκουστάβο Σεντουριόν.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, δεν έχουμε τέτοια σαρκοβόρα του νερού. Έχουμε όμως σαρκοβόρα της στεριάς, και μάλιστα… δίποδα. Ανθρώπινα πιράνχας! Τα οποία μας… δαγκώνουν στις… τσέπες, όπου κι αν βρισκόμαστε! Ακόμα και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια! Δεν μπορούμε δε να προστατευτούμε απ’ αυτά, ακόμα κι αν κρυφτούμε μέσα… στου βοδιού το κέρατο. Δείγματα αυτού του είδους είναι τα πιράνχας με τα… εξωτικά ονόματα «φον Αντωνάκης», «μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος», «Στουρνάρας ο λενινιστής» κ.α. Τα ίδια, επιμένουν ότι θα αναγκαστούν να εξαφανιστούν το καλοκαίρι του 2016!!! Ωστόσο, όλοι είναι σίγουροι ότι θα χαθούν στο σκοτάδι της νύχτας της 25ης Μαΐου 2014 και δε θα ξαναφανούν ποτέ πια. Άντε να γλιτώσουμε επιτέλους από δαύτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου