a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Αλλάζει ο τίτλος της "εγκληματικής οργάνωσης" που εδρεύει στην Κουμουνδούρου, απόφαση που γνωστοποιήθηκε με επιστολή που εστάλη προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Παρότι κατά γενική ομολογία, το νέο όνομα θα έπρεπε να είναι «Νέο ΚλεφτοΠΑΣΟΚ», οι αριστεριστές με τις βαθιά δεξιές τσέπες, με τεράστιες καταθέσεις και πλήθος ακινήτων θα συνεχίσουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό υπό το όνομα Συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς.

Το γεγονός βεβαίως της αλλαγής του ονόματος δεν επηρεάζει ούτε κατ' ελάχιστο την πολιτική γραμμή της μαρξιστοκαπιταλιστικής συμμορίας, η οποία αποτελεί την πολιτική κάλυψη τρομοκρατών και μεγαλοκαπιταλιστών, βολεμένων συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ και γραφικών ορφανών του Μαρξ που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εχθρών του Έθνους μας. Το αποδεικνύει άλλωστε η δράση των ροζ αριστεριστών που δεν χάνουν ευκαιρία να αβαντάρουν και να προωθούν την ανθελληνική προπαγάνδα σκοπιανών στην Μακεδονία και τούρκων στη Θράκη μας, ενώ γνωστές είναι οι θέσεις των νεοπασόκων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Δυστυχώς για τους πολιτικούς απατεώνες του νεοπασοκισμού, ο Ελληνικός Λαός στρέφει την πλάτη στην μαζική προπαγάνδα των στρατευμένων δημοσιογράφων, που επιχειρούν να πείσουν πως ο Τσίπρας και το Σύριζα αποτελούν την απάντηση ενάντια στην μνημονιακή πολιτική.

Επί της ουσίας ΝΔ και Σύριζα έχουν ήδη συμφωνήσει να συγκυβερνήσουν πάνω στο μνημονιακό πρόγραμμα και μοναδικό εμπόδιο στην επισημοποίηση αυτής της συμφωνίας είναι η ύπαρξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Γι' αυτό και ο συνεταιρισμός εξυπηρέτησης των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου, που έλαβε καταχρηστικά τον τίτλο «συνταγματικό μέτωπο», προχωρά σε παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις προκειμένου να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών. Θα μείνουν όμως με τις ραδιουργίες: ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει, στηρίζοντας μαζικά και φανατικά Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου