a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


Πανικό και τρόμο έχει σκορπίσει σε όλες τις συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος (και στους διεθνείς εντολοδότες τους) η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, παρά την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά επιχείρηση καταστολής και τη συνεχιζόμενη σκανδαλώδη φυλάκιση του Αρχηγού, δύο βουλευτών και πλειάδας στελεχών του Κινήματος.

Έτσι, μέσα στην απελπισία τους, φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν στη βουλή νομική γνωμοδότηση, με την οποία να στερούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε όλους εκείνους στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή ή διεύθυνση στην «εγκληματική οργάνωση» της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παρόν»!!!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, την υπόθεση αυτή την έχει αναλάβει ο γνωστός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος (το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!), και υπάρχει η βεβαιότητα ότι μια τέτοια ρύθμιση θα την υπερψηφίσουν όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου!

Με μια τέτοια μεθόδευση, το πρώτο θύμα θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δε θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων!

Βέβαια, ακόμα κι αν περάσει από τη βουλή ένα τέτοιο έκτρωμα με ψήφους τελείως ξευτιλισμένων βουλευτών, θα καταπέσει με γδούπο στα δικαστήρια, γιατί ο νόμος αναφέρει σαφώς, ότι σε κάθε περίπτωση, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επιβάλλεται ΜΟΝΟ με τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

Από την άλλη, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο, να διαρρέουν τέτοιες ειδήσεις στα ΜΜΕ, όχι γιατί υπάρχει πραγματικά πρόθεση να γίνουν πράξη, αλλά για να σπέρνουν ανησυχία, αβεβαιότητα και απογοήτευση στις τάξεις των εθνικιστών και να σπάει το ηθικό τους. Γι’ αυτό κι εμείς τις αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη επιφύλαξη…

(ΥΓ): Όταν έγινε πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Ερντογάν, δεν ήταν καν βουλευτής!!! Κι αυτό, γιατί προηγουμένως του είχαν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα (με τελεσίδικη δικαστική απόφαση…), πριν από τις συγκεκριμένες εκλογές. Μετά την λήξη της ποινής, ακολούθησε παραίτηση βουλευτή του κόμματός του, οι υπόλοιποι υποψήφιοι αρνήθηκαν να καταλάβουν τη θέση, κι έτσι έγιναν επαναληπτικές εκλογές σ’ αυτή την εκλογική περιφέρεια, και ο Ερντογάν εισήλθε στη βουλή νικητής και τροπαιούχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου