a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα σε όλη την χώρα!

Την στιγμή που η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επιχειρεί απεγνωσμένα να πείσει την κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή είναι "εγκληματική οργάνωση", το οργανωμένο έγκλημα κυριαρχεί σε όλη την ελληνική επικράτεια. Μόνο σήμερα εκτυλίχθησαν τρία σοβαρότατα περιστατικά με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών και τραυματισμούς ανυποψίαστων πολιτών.

Βούλα: Κακοποιοί προσπάθησαν να απαγάγουν γιό επιχειρηματία

Όλα έγιναν το μεσημέρι την ώρα που το υποψήφιο θύμα έβγαινε από τα γραφεία της εταιρείας. Τότε τουλάχιστον 5 άτομα με ένα κλειστό φορτηγάκι και ένα άσπρο σιτροέν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα πιο μακριά.
                                  
Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητο θύματος προκειμένου να τον εγκλωβίσουν. Από το φορτηγάκι βγήκαν τρία άτομα με όπλα τα οποία και έστρεψαν ενώ ταυτόχρονα πίσω το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ένα άσπρο σιτροέν. Εκείνος, δεν έχασε την ψυχραιμία του και έκανε όπισθεν εμβολίζοντας το σιτροέν και συνέχισε με την όπισθεν και επιστρέφονας στα γραφεία της εταιρείας. Οι δράστες εν συνεχεία έκαψαν επί τόπου το βανάκι όπως και το σιτροέν.
                                   
Ηλιούπολη: Καταδίωξη ληστών - μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων και τραυματισμός μίας γυναίκας!

Όλα ξεκίνησαν από τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ηλιούπολης. Στο σημείο έφτασαν δύο ομάδες της ΔΙΑΣ και αμέσως εντόπισαν ένα μπλε αυτοκίνητο τύπου Golf να κινείται ύποπτα. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο όμως ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη. Μερικά μέτρα πιο κάτω όμως ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο των δραστών μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.
                                  
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου και χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Λόγω της σύγκρουσης το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες βγήκαν και προσπάθησαν να το σκάσουν με τα πόδια αλλά οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε κλεμμένο όχημα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και έτσι τώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς στο Νέο Φάληρο.
                                  
Σημειώνουμε ότι προ ημερών άγνωστοι για να αποφύγουν τον έλεγχο έκαναν όπισθεν και έριξαν τις μοτοσυκλέτες των αστυνομικών κατά την διαφυγή τους οι αδίστακτοι κακοποιοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Εύβοια: Ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν αστυνομικούς!

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμαρύνθου!

Σύμφωνα με το EviaZoom, στις 3:30 οι αστυνομικοί της Δ΄ΟΠΚΕ Εύβοιας, εντόπισαν να κινείται στην περιοχή ένα μπλε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί από χωριό της Λάρισας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο κλεμμένο ΙΧ επέβαιναν τρία άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναζητούνται να συλληφθούν για σωρεία κλοπών στην Κεντρική Ελλάδα! Οι αστυνομικοί μόλις προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, δέχτηκαν πυροβολισμούς με καλάσνικοφ, ανταπέδωσαν και ακολούθησε τρελή καταδίωξη μέχρι την Ερέτρια, ώσπου τελικά οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν.   
                                 
Οι σφαίρες έπεφταν βροχή και ορισμένες εξωστρακίστηκαν και τρύπησαν ψυγεία και τέντες περίπτερου και διπλανών καφετεριών! Ευτυχώς λόγω της ώρας, τα πάντα ήταν κλειστά στην Αμάρυνθο και την ώρα της καταδίωξης δεν υπήρχε πεζός ή διερχόμενο αυτοκίνητο, στο σημείο των πυροβολισμών.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου