a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Ήρθη τελικά η ασυλία του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλου, για παράνομη οπλοφορία, την εποχή που κατείχε άδεια οπλοφορίας! Απίστευτο; Κι όμως σαμαρικό!

Βέβαια, αυτή τη φορά βρέθηκαν και κάποιοι βουλευτές, του κόμματος Καμμένου, αρκετοί ανεξάρτητοι, δύο από την ΝΔ, ένας από το ΠΑΣΟΚ κι ένας από την ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι ψήφισαν κατά του εξευτελισμού, του δικού τους, της κοινής λογικής, του νόμου και κάθε έννοιας δημοκρατίας.

Αμέσως, έπιασαν δουλειά οι σκληροπυρηνικοί παπαγάλοι του… συνταγματικού τόξου στα ΜΜΕ και εμμέσως πλην σαφώς τους… επέπληξαν για τη στάση τους, εμφανίζοντάς τους -περίπου- ως… συνοδοιπόρους της Χρυσής Αυγής. Ιδού το σχετικό απειλητικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του Εισαγγελάτου, με τον παραπλανητικό τίτλο «Ποιοί βουλευτές δεν ήθελαν την άρση της ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Π. Ηλιόπουλου», στο οποίο πουθενά δεν αναφέρει ότι η κατηγορία κατά του βουλευτή αφορά οπλοφορία ενώ… κατείχε τη σχετική άδεια:

«Το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλιόπουλου για οπλοφορία, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι βουλευτές που ψήφισαν όχι στην άρση ή διαχώρισαν τη θέση τους ψηφίζοντας παρών. Κατά της άρσης της ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή ψήφισαν από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ρήγας, ενώ όχι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ψήφισαν οι βουλευτές: Ξουλίδου, Γιαταγάνα, Γιοβανόπουλος, Ουζουνίδης, Κόλλια – Τσαρουχά, Κουίκ, Κουντουρά, Μακρή Ρ., Δημαράς, Νταβρής και ο κ. Χαικάλης
Όχι στην άρση ψήφισαν και οι δύο βουλευτές από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές, κ.κ. Κουράκος και Νικολόπουλος.
Παρόντες ψήφισαν από τη Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές Κουτσούμπας και Ταγαράς, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι Αβραμίδης, Μελάς και Χρυσοβελώνη, από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές οι βουλευτές Αηδόνης, Μουτσινάς, Κασαπίδης, Παραστατίδης, Βουδούρης, Μπόλαρης, Σταυρογιάννης, από τη ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής κ. Οικονόμου και η ανεξάρτητη βουλευτής κα Τζάκρη.
Λευκό ψήφισαν από τους ΑΝΕΛ ο κ. Καπερνάρος και από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς βουλευτές ο κ. Λοβέρδος».

Δύο σημαντικές παρατηρήσεις:

1ον) Τέτοιου είδους δημοσιεύματα (δεν ήταν το μόνο, διαλέξαμε αυτό στην τύχη…) σκοπό έχουν να επιβάλλουν το δόγμα «Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η «δημοκρατία» τους! Όσο παράλογη και άνομη κι αν είναι η δίωξη, εφόσον στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής πρέπει να υποστηρίζεται από όλους ανεξαιρέτως!

2ον) Όλοι οι βουλευτές των κομμάτων της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, με την εξαίρεση του Οικονόμου, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) ψήφισαν υπέρ της εξωφρενικής και παράλογης πολιτικής δίωξης. Είναι αυτοί, των οποίων οι πολιτικοί πρόγονοι έσκουζαν από το 1949 μέχρι το 1974 για «πολιτικές διώξεις» κ.λπ. Τώρα, τα χτεσινά «θύματα» έγιναν θύτες και απηνείς διώκτες. Ξεχνούν οι αριστεροί ότι «γυρίζει ο τροχός» και ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου